TURBOX Kta320 2.5" 256 Gb Sata 3 Ssd

914,04 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
932,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.025,90 TL

Ürün Bilgileri

TURBOX Kta320 2.5" 256 Gb Sata 3 Ssd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYBATAĞAN Satıcı Ünvanı: EMBA BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333204064000001 Vergi Kimlik Numarası: 3332040640
    Bu ürün BYBATAĞAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turbox Spherical 9 KTA320 2.5" 256 GB SATA 3 SSD Bilgisayarınızın Kullanım Ömrünü Uzatın Bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatmak için SSD kullanmanız gerekmektedir. Bu Turbox SSD hem bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatır hem de daha yüksek hız, performans ve güvenilirlik sağlar. Daha yüksek hız ve performans istiyorsanız bu SSD tam size göre. Yüksek Okuma ve Yazma Hızı Hard disk Okuma hızı 500-599MB/sn, yazma hızı ise 250-449MB/sn olmaktadır. Bu hız işlemlerinizi çok hızlı bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır. Yüksek Kapasite 256GB kapasiteye sahip olduğu için size özgür kullanım imkânı sunacaktır. En büyük verilerle bile işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz. Gelişmiş Arayüz SATA sabit diske veri aktarımı yapmak ya da sabit diskten veri almak için kullanılmaktadır. SATA teknolojisi ile her cihaza ayrı bir bant genişliği ve ayrı kablo vererek fark yaratmıştır. Bu nedenle en yavaş halinde bile çok daha hızlı veri aktarımı sağlayacak özelliktedir. Darbeye ve Çarpışmaya Dayanıklı Turbox KTA320 2.5" 256 GB SATA 3 SSD'nin Darbelere karşı oldukça dayanıklı olması onun kullanımını kolaylaştıran bir özelliktir. Yüksek dayanıklılığa sahip olduğu için hiçbir zarar görmeden uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sessiz Çalışır Son derece sessiz bir şekilde çalışan bu Turbox SSD ’nin varlığını unutacaksınız. İnsan kulağının duyamayacağı kadar alçak frekans ile çalışan bu ürün sizi hiç rahatsız etmeyecektir. 2,5inç’lik ideal boyuta sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Tipi Sata
  • Okuma Hızı 501 - 1000 MB/s
  • Yazma Hızı 501 - 1000 MB/s
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver