Tupperware PERİ BÜYÜK KEPÇE

455 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Tupperware PERİ BÜYÜK KEPÇE

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zehrace Home&Kids Satıcı Ünvanı: ZEHRA GÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4260658678
    Bu ürün Zehrace Home&Kids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware Kepçe Sıcak veya soğuk çorbalar, yahniler, soslar, sıcak sebzeler ve daha nicelerini servis etmek için mükemmel bir kepçedir! Kepçe 120 ml'lik geniş bir kapasiteye sahiptir, bu da onu çok çeşitli yemek ve içecekleri servis etmek için ideal hale getirir. Kepçe'nin her iki köşesi, her iki taraftan da düzgün dökülecek şekilde bir kenar ile şekillendirilmiştir. Kenarı keskin olduğundan, tek bir yudum bile kaçırmamanız için tencere, tava veya güveç kabının dibine ve kenarlarına ulaşmasını sağlar! Simetrik tasarımı, sol ve sağ elini kullananlar için mükemmeldir. Kepçe güçlü, sağlam ve çok uzun süre dayanacak şekilde tasarlandı! Dayanıklı, bulaşık makinesinde yıkanabilen Kepçe, hem UltraPro Fırın Kapları hem de tencere serilerimizle kullanım için idealdir. Paslanmaz çelik tencere, yapışmaz tava, mikrodalga tencere ve fırın kapları ile kullanılabilir. Metalik olmadığı için tencerelerinizi çizik ve izlerden korumak için mükemmeldirler. Kepçe'nin rengi sadece lekeleri gizlemekle kalmaz, aynı zamanda her mutfağa zamansız bir görünüm katar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver