Tukaş Napoliten Makarna Sosu 360 Gr

113,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
138,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tukaş Napoliten Makarna Sosu 360 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: herkeseteknoloji Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN TALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210427392
    Bu ürün herkeseteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rendelenmiş domates, domates konsantresi, soğan, havuç, ayçiçek yağı, toz şeker, tuz, sarımsak ve baharatlardan oluşan karışımın
  • vakum altında pişirilmesi ve kavanozlara dolumu yapıldıktan sonra pastörize edilmesiyle hazırlanmış sostur.Işletme Kayıt NoTR-35-K-000710Kullanım ÖnerileriKapağı sişmiş ve sızıntılı kavanozları almayınız. Serin ve rutubetsiz yerde saklayınız.Net Miktar (g/ml)360MenşeiTÜRKIYEIçindekilerRendelenmiş domates (%77), domates konsantresi (%10), soğan (%5), havuç (%2,5), ayçiçek yağı, toz şeker, tuz, sarımsak, baharatlar.Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza edinizGıda Işletmecisi / Üretici / Ithalatçı / DağıtıcıTUKAŞ GIDA SAN.VE TIC.A.Ş.Ürün Bilgilerini Kullanma HakkındaInternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver

Tukaş Napoliten Makarna Sosu 360 gr

Yemeklerin lezzetini artıran besinler arasında sos çeşitleri bulunur. Özellikle sade makarnaların üzerine dökülen soslar, her müşterinin ilgisini çeker. Farklı bir lezzet tatmak ya da makarnalarına görsel bir şölen eklemek isteyen müşteriler, çeşitli soslardan faydalanır. Damak zevkinize hitap eden makarna sosu napoliten, taze soğan ve domatesin birleşimi ile üretilir. Yüksek besin değerine sahip olan bu ürün, Tukaş markası kalitesi ile müşterilere sunulur. Son derece lezzetli bir yapısı olduğundan tüketim kalitenizi artırır. Kolay bir biçimde hazırlanarak makarnalarınıza pratik bir dokunuş kazandırabilirsiniz. Sadece makarnalarla sınırlı kalmadan tavuk ve etlerinizde de kullanabilirsiniz. Siz de Tukaş napoliten makarna sosu 360 gr satın alabilir, yüksek besin değeri sayesinde muhteşem bir lezzet deneyimine sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek besin değeri
  • Lezzetli yapı
  • Kolay hazırlama imkanı

Yüksek Besin Değeriyle Tukaş Napoliten Sosu 360 gr

Yüksek Besin Değeriyle Tukaş Napoliten Sosu 360 gr

Yemeklerde kullanılan sosların yüksek besin değerine sahip olması oldukça önemlidir. Makarnaya yakışan lezzetler arasında domates ve soğan bulunur. Tukaş makarna sosu çeşitleri arasında bulunan napoliten, çeşitli besinler sayesinde yemeğinizin lezzetine lezzet katar. Ürün içerisinde soğan ve domatesin yanında havuç taneleri bulunur. Aynı zamanda sarımsak ve baharatların birleşimi ile muhteşem bir lezzete bürünür. İçerisinde insan sağlığını olumsuz etkileyen herhangi bir alerjenik madde bulunmaz. Böylelikle güvenli bir biçimde tüketilebilir. Pastörize edilerek satışa sunulduğundan gönül rahatlığıyla satın alabilir, makarnalarınızda kullanabilirsiniz. Böylelikle tüketim kalitenizi artırabilirsiniz. Tukaş napoliten makarna sosu 360 gr kullananlar ürünün içerisinde yer alan zengin besinlerden oldukça memnundur. Özel olarak hazırladıkları makarnalarına enfes lezzet ve görsel bir şölen kazandırırlar. Siz de yüksek besin değeri ile zenginleşen bir sos arıyorsanız Tukaş tarafından güvenle hazırlanan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Enfes Tukaş Napoliten Sosu 360 gr Yorumları

Enfes Tukaş Napoliten Sosu 360 gr Yorumları

Makarna gibi sade ve yumuşak yiyeceklerinizi eşsiz tatlar ile zenginleştirebilirsiniz. Özel olarak üretilen ve içerisinde çeşitli sebzelerin bulunduğu makarna sosları sayesinde, muhteşem bir deneyime sahip olabilirsiniz. Tukaş napoliten makarna sosu, yoğun kıvamı ile eşsiz bir lezzete sahiptir. Damak zevkinize hitap eden özel yapısı, özenle toplanan sebzelerin pastörize edilmesi ile üretilir. Bununla birlikte içerisine kimyon, biber ve tuz gibi çeşitli baharatlar ilave edilerek lezzetini alır. Bu sos sayesinde yemeklerinize farklı bir hava katabilir, yoğun lezzetiyle eşsiz bir deneyime sahip olabilirsiniz. Ölçülü baharatları ve muhteşem sebzeleri ile yiyeceğinize farklı bir görünüm katabilirsiniz. Domates ve soğan lezzetini yoğun bir biçimde alarak istediğiniz tüketim kalitesini elde edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce müşterilerin görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Tukaş napoliten makarna sosu 360 gr yorumları sayesinde ürünün lezzeti hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Avantajlı Tukaş Napoliten Sosu 360 gr Fiyatı

Avantajlı Tukaş Napoliten Sosu 360 gr Fiyatı

Makarnalar için üretilen sos çeşitlerinin uygun ideal boyuta sahip olması önemlidir. Bununla birlikte paketleme stili ve besin değerini koruması da müşterilerin dikkat ettiği unsurlar arasında yer alır. Tukaş napoliten makarna sosu 360 gr ideal hacmi ile büyük bir ilgi toplar. Cam kavanozlarda satışa sunulan bu besin, buzdolabında saklamaya uygundur. Kapağı açılsa bile belli bir süre dolapta bekletebilir, hedeflediğiniz lezzete sahip olabilirsiniz. Yiyeceklerinize koyarken ölçülerinize dikkat edebilir, bir kaşık ile muhteşem bir lezzete sahip olabilirsiniz. Böylelikle sosu uzun süre kullanma imkanınız olur. Tukaş napoliten makarna sosu 360 gr fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyat avantajını değerlendirebilir, bütçenize uygun bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz. Ürünün lezzeti sayesinde makarna ve et gibi pek çok yiyeceğinizi süsleyerek lezzetine lezzet katabilirsiniz.