Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik

63.780,10 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
64.870,27 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
65.267,20 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Adı 25 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik
  • Metal Rengi Sarı Altın
  • Ürün Kategorisi İşçiliksiz Bilezik
  • Ürün Ağırlığı 25 gr
  • Metal 22 Ayar Altın (916)
  • Yapılabilir Ölçüler 5.8'den 6,8'e kadar her ölçü yapılabilmektedir. (Lütfen Mesaj yoluyla Ölçü Belirtiniz) Not 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özel kutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve ve CNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekilleri farklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5 arasında +- gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halinde aradaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. Siparişleriniz size özel, seçmiş olduğunuz ölçüde imalata girmekte olup ölçü belirtmediğiniz taktirde (6,2) standart ölçü olarak 2-3 iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır.
  • Ayar : 22 Ayar
  • Marka : Tam Gold
  • *Altın siparişlerinde iptal/iade bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik

Altın bilezikler düğün, söz, nişan gibi özel günlerde kullanılması ile öne çıkar. Göz alıcı görüntüsüyle herkesin dikkatini çeken altın bilezik modelleri sadece bireysel kullanım için değil, yatırım olarak da kullanılan ürünlerdendir. Altın bilezik seçenekleri şık ve güzel görüntüsünün yanında, zarar olarak dönmeyen satış fiyatıyla müşteriyi memnun eder. Dürüstlüğü ile öne çıkan kuyumculardan biri olan Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) üçlü Adana burma 22 ayar işçiliksiz bilezik, çokça tercih edilir ve sevilir. Kalitesinden ödün vermeyen marka, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurur. Sağlamlığı ile sürekli kullanıma uygun bilezikler, şıklığınıza şıklık katar. Tam gramında olan üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik seçeneklerini gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Her kişinin özel ölçüsüne göre ayarlanarak kapınıza kadar gelen altın bileziğe sahip olabilirsiniz.

  • Güvenilir mağaza
  • Yatırımlarınız için uygun
  • Şık ve estetik görünüm

Sevilen Tuğrul Kuyumculuk 25 gr Üçlü Adana Burma

Sevilen Tuğrul Kuyumculuk 25 gr Üçlü Adana Burma

Değerli mücevher olan Adana üçlü burma bilezik, güzel görüntüsü ve kar kazandıran modellerden biri olduğu için sık tercih edilen seçeneklerdendir. Abartılı olmayan estetiği ile zariflik ve şıklığı bir arada bulundurur. İnce bir yapıya sahip olduğundan bileğinize tam oturur. Düşme veya çıkma gibi meydana gelen aksiliklerin oluşmasını engeller. Her yaştan kadına uygun burma tipi modelleri, özel geceler için kullanmanın yanında dilerseniz günlük yaşamınızda da takabilirsiniz. Eskimeyen ve modası geçmeyen görüntüsü sayesinde herkesin vazgeçilmezidir. Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) üçlü Adana burma 22 ayar işçiliksiz bilezik yorumları yüksek olması ile dikkat çeker. Satıcının dürüst ticareti hakkında yapılan yorumları okuyarak alışverişinize yön verebilir, güvenle siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ellerinizin zarifliğini öne çıkaran ince burma deseni, kiba görünüşüyle beğeni toplar. Siz de konfor alanınızdan ayrılmadan aradığınız altın bileziğe sahip olabilirsiniz.

Değer Kaybetmeyen Tuğrul Kuyumculuk Altın Bilezikler

Değer Kaybetmeyen Tuğrul Kuyumculuk Altın Bilezikler

Özel günlerin vazgeçilmezi olan altın takılar, sayısız çeşidi ile alıcıyı cezbeder. Vermesi zor bir karar olan altın takı seçiminde genelde zamansız modeller seçilir. Bazı modeller geri satılmak istendiğinde değer kaybeder. Bu sebeple Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) üçlü Adana burma 22 ayar işçiliksiz bilezik seçenekleri bütçesini korumak isteyen kişiler için mükemmel bir yatırım çeşididir. Kazandıran sayılı modellerden biri olan Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) üçlü Adana burma 22 ayar işçiliksiz bilezik kullananlar tarafından sevilerek tercih edilir. Altın takıyı gün içinde kullanarak kendinizi şık ve özel hissedebilirsiniz. İnternetten büyük meblağ ödeyerek alacağınız altın bileziğin ayarı ve gramı hakkında soru işaretleriniz var ise satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünün aynısının elinize geçeceğine dair güvence veren marka sayesinde, güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Güncel Fiyatlı Tuğrul Kuyumculuk 25 gr Altın Bilezik

Güncel Fiyatlı Tuğrul Kuyumculuk 25 gr Altın Bilezik

Tuğrul Kuyumculuk, altın fiyatlarının borsaya yansıyan değişikliğini ürünlerinde sürekli olarak güncelleyen bir satıcıdır. Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) üçlü Adana burma 22 ayar işçiliksiz bilezik fiyatı piyasaya göre yenilenmekte olup indirim fırsatlarıyla değişiklik gösterir. Her müşterinin cebine ve bütçesine uygun çeşitleri bünyesinde bulunduran satıcının yüksek puan alan ürünlerinden biri olan Adana burma bilezik seçeneği, tasarımı ile görenlerini büyüler. Vazgeçilmez parçanız haline gelecek olan altın bilezik, kombininizi ve tarzınızı ön plana çıkarır. Avantajlı indirim fırsatlarını takip ederek kendiniz için veya sevdikleriniz için hediye alabilirsiniz. Kusursuz görüntüsü ve ışıltısıyla beğenileri toplayan Tuğrul Kuyumculuk 25 gr (gram) üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik çeşitlerine Trendyol aracılığı ile erişim sağlayabilir, konfor alanınızdan çıkmadan sipariş verebilirsiniz.