10
Yatırımlık Bilezik kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Tuğrul Kuyumculuk 15 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

39.342,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
40.000,07 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
40.158,11 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 15 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün adı 15 gr üçlü adana burma 22 ayar altın bilezik
  • Metal rengi sarı altın
  • Ürün kategorisi işçiliksiz bilezik
  • Ürün ağırlığı 15,00 gr
  • Metal 22 ayar altın (916)
  • Ölçü 5.8'den 6,8'e kadar her ölçü yapılabilmektedir. (lütfen sipariş notu yoluyla ölçü belirtiniz) 22 ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özel kutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve cnc bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekilleri farklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5 arasında +- Gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halinde aradaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. Siparişleriniz size özel, seçmiş olduğunuz ölçüde imalata girmekte olup ölçü belirtmediğiniz taktirde (6,2) standart ölçü olarak 2-3 iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır.
  • Ayar : 22 ayar
  • Marka : Tam gold
  • *Altın siparişlerinde iptal/iade bulunmamaktadır. *Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle altın siparişleriniz kesin sipariş olup herhangi bir iptal ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk TEBSE0015 15 g Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Altın materyal kullanılarak elde edilen takılar hemen her medeniyette zenginliğin göstergesi olarak kabul edilir. Tuğrul Kuyumculuk 15 gr üçlü Adana burma altın bilezik, gücün ve ihtişamın simgesi olarak büyük oranda tercih edilir. Sahip olduğu özelliklerle kadınların beğenisini kazanan bu ürün, 22 ayar altın kullanılarak üretilir. Değerli bir maden olan altın, hoş görünümüyle kadınların kollarını süsler. 3 altın tel örülerek üretilen bu bilezik türü, üçlü Adana burma adını alır. İşçiliği az olan bu ürün, yatırım için ideal bir bileziktir. İşlemesi olmadığı için bozdurma sırasında çok fazla değer kaybetmez. Yüksek oranda saf altın içerdiği için maddi yönden değerlidir. Şık ve güzel görünen bu model, kadınlar tarafından takı olarak da kullanılabilir.

  • 22 ayar altın bilezik
  • Üçlü Adana burma model
  • Sertifikalı 15 gr takı

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma Bileziğin Özellikleri Nelerdir?

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma Bileziğin Özellikleri Nelerdir?

Tuğrul Kuyumculuk 15 gr üçlü Adana burma altın bilezik, kullanıcıların beğenisini kazanan özelliklere sahiptir. Üç tane altın telin burulması ve sonrasında örülmesiyle elde edilir. Bahsi geçen ürünün tarihi oldukça eskidir. Bu altın takı, genellikle kadınlar tarafından tercih edilir. Takı olarak kullanılabilen bu ürün, hemen her kıyafete uyum sağlar. Sade ve estetik yapıya sahip bu aksesuar, kullanan kişiyi memnun etmeyi hedefler. Güzel bir tasarımı olan bu bilezik, %91 oranında saf altın içerir. Bu sayede, yatırım yapmak isteyen kişiler için ideal bir üründür. Bozdurma sırasında daha az değer kaybettiği için paranızın korunmasına katkıda bulunur. Bahsedilen ürün, orta boy olarak geçen 6.2 ölçüye sahiptir. Eğer farklı bir ebat tercihiniz varsa sipariş sırasında belirtmeniz gerekir. Sertifikalı ve orijinal bir üründür.

Tuğrul Kuyumculuk Üçlü Adana Burma Bilezik Kimlere Hitap Eder?

Tuğrul Kuyumculuk 15 gr üçlü Adana burma altın bilezik, değerli yapısıyla güçlü bir görüntü isteyen kişilere hitap eder. Takı olarak kullanıldığında zenginliğin göstergesidir. Özellikle yeni gelinler tarafından sıklıkla tercih edilir. Düğün, kına ve nişan gibi çeşitli törenlerde evlenme yolundaki çifte destek olmak isteyen kişiler bu ürünü alabilir. Kızın kolunda biriken bu bilezikler sonra bozdurularak çeşitli ihtiyaçları giderebilir. Bilek boyutuna göre ayarlanabilen bu bilezik, estetik bir görüntüye sahiptir. Tuğrul Kuyumculuk 22 ayar bilezik, her yaştan kadının ilgisini çeken bir aksesuardır. Yeni doğum yapmış annelere alınabilecek kibar bir parçadır. Elinde bulunan parayı doğru değerlendirmek isteyen kişiler bu bileziği satın alabilir. Söz konusu takıdan altın kurunun yükselmesine bağlı olarak kazanç elde edilmesi de mümkündür.

Tuğrul Kuyumculuk 15 gr 22 Ayar Burma Bilezik Kaliteli midir?

Tuğrul Kuyumculuk 15 gr üçlü Adana burma altın bilezik, oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu takı, güncel piyasa fiyatına göre satın alınır. Altın külçelerin içine bakır eklenerek elde edilen bu bileziğin çevre ölçüsü 19.5 cm olarak tasarlanır. Dayanıklı bir ürün olduğu için kırılma ya da esneme yapmaz. Tuğrul Kuyumculuk 15 gr üçlü Adana burma altın bilezik 22 ayar altın kullanılarak üretildiği için yüksek oranda saf maden içerir. Kaliteli ve gerçek altından üretilen bu bilezik, sertifikalı olarak gönderilir. Sertifika üstünde gram bilgisi ve görsel de bulunur. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Tuğrul Kuyumculuk 15 gr üçlü Adana burma altın bilezik yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de eşinize ya da sevdiklerinize hediye almak için bu bileziği hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.