Tuğrul Kuyumculuk 11 gr (gram) 22 Ayar İşçiliksiz Paftalı Burma Bilezik

28.857,48 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr (gram) 22 Ayar İşçiliksiz Paftalı Burma Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • **ÜRÜN STANDART ÖLÇÜ OLAN 6,2 CM'DİR. ** Ürün Adı : 11,00 gr 22 Ayar İşçiliksiz Paftalı Burma Bilezik Metal Rengi : Sarı Altın Ürün Kategorisi : İşçiliksiz Bilezik Ürün Ağırlığı : 11,00 gr Ürün Kodu : TEBP011 Metal : 22 Ayar Altın (916) Marka : TUĞRUL KUYUMCULUK **ÜRÜN STANDART ÖLÇÜ OLAN 6,2 CM'DİR. ** 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özelkutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve veCNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekillerifarklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5arasında +- gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halindearadaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. ***Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlıolarak sürekli değişen altın ürünlerde iptal, iade ve değişim yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk Bilezik 22 Ayar Paftalı Burma 11 g İşçiliksiz Fiyatı - Trendyol

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 ayar işçiliksiz paftalı burma bilezik özel tasarımıyla şık görünümlü bir üründür. Bu aksesuarın tasarımında klasikleşen burma yöntemi kullanılır. Bileziğin tasarımı kolay bir biçimde takılabilmesini sağlar. Dizaynı ile geleneksel motifleri yansıtan paftalı burma aynı zamanda hediye etmek için ideal ürünler arasındadır. Özel günlerde sevdiklerinize armağan etmek ya da birikim için bir takı arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Materyal: Kaliteli Altın 11 gr 22 Ayar Işçiliksiz Paftalı Burma Bilezik
  • Ölçü: Kişiselleştirilmiş 11 gr 22 Ayar Işçiliksiz Paftalı Burma Bilezik
  • Ağırlık: 11 gr 22 Ayar Işçiliksiz Paftalı Burma Bilezik

Tuğrul Kuyumculuk 111 gr 22 Ayar Işçiliksiz Paftalı Burma Bilezik Tasarımı Nasıl?

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 Ayar Işçiliksiz Paftalı Burma Bilezik Tasarımı Nasıl?

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 ayar işçiliksiz paftalı burma bilezik elips biçiminde tasarlanmış bir üründür. Takı tasarımında eski bir yöntem olan burma stili kullanılır. Bunun için altından yapılan uzun şeritler birbirlerine örgü biçiminde sarılır. Düz ve spiralli örgüler bileziğin hoş bir görünüme sahip olmasını sağlar. Bu takı aynı zamanda kolaylıkla takılabilir biçimde dizayn edilir. Tasarım kilitsiz olarak yapıldığından bileğe takmak için eli hafifçe bükerek buradan geçirmek yeterli olur. Bileklikliğin üretiminde kaliteli malzeme kullanılır. Alaşımın büyük bir kısmını saf altın oluşturur. 22 ayar ifadesi üretimde %90’un üzerinde altın kullanıldığı söylenir. Bu sayede renk ve yapı uzun süre korunabilir. 11 gr 22 ayar işçiliksiz paftalı burma bilezik, bileği sıkmayan bir yapıdadır. Bu aksesuar bilekte hafif bol duracak bir biçimde tasarlanır.

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 Ayar Işçiliksiz Paftalı Burma Bilezik Ebatı Nasıl?

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 ayar işçiliksiz paftalı burma bilezik farklı boyut seçenekleriyle satışa sunulur. Ürünün ölçü skalası ise 5,8 ile 6,8 arasındadır. Takının bileğinizi sıkmaması veya aşırı bol gelmemesi için bilek çevresi ölçünüzü belirlemeniz gerekir. Bu işlemi daha önce kullandığınız bir bir bilekliğin çapını cetvel ya da mezura yardımıyla ölçerek yapabilirsiniz. Bu aksesuar, takıldığı yerde hafif bol duracak biçimde dizayn edilir. Kullanım esnasında düşmemesi için el ölçünüzün de takının geçemeyeceği seviyede olması gerekir. Elinizi parmaklarınız uçta birleşecek pozisyona getirip bu şekilde bir mezura yardımıyla ölçebilirsiniz. Kol, el ve bilek yapınıza uygun bir ebat seçimi yapmanız rahat bir kullanım için önemlidir. Diğer yandan bileziğin ebatları tasarımı koruyacak biçimde ayarlanır. Ürünün ağırlığı da ebatlardan bağımsız olarak sabittir.

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 Ayar Işçiliksiz Paftalı Burma Bilezik Kimler Alır?

Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 ayar işçiliksiz paftalı burma bilezik hediye olarak tercih edilebilir. Düğün, nişan gibi özel günlerde sevdiklerinize değerli bir armağan almak için bu takıyı satın alabilirsiniz. Ayrıca bu güzel tasarımı kendiniz için de tercih edebilirsiniz. Paftalı burma her bileğe yakışacak bir tasarımdır. Bu bilezik klasik ve geleneksel tarza sahip kişiler tarafından tercih edilir. Güzel bir aksesuar olduğu için çeşitli kıyafetlerle kombin edilebilir. Saf altından gelen parlak rengi ürünün her zaman güzel ve göz alıcı görünmesini sağlar. Diğer yandan bu takı kolay kullanılabilecek şekilde dizayn edilir. Aksesuarı düzenli kullanmak için belli periyotlarla bakım yapmanız tavsiye edilir. Burma kıvrımlarının arasında zamanla toz birikmesi normaldir. Tozları diş fırçası yardımıyla hafifçe almanız bakım için yeterli olacaktır. Kendinize ya da sevdiklerinize güzel bir hediye almak için bu ürünü Trendyol’un avantajlarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca buradan Tuğrul Kuyumculuk 11 gr 22 ayar işçiliksiz paftalı burma bilezik yorum ve puanlamalarına da göz atarak kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz.