Trust Qylo Qi Yeşil 10w Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı

299 TL

Ürün Bilgileri

Trust Qylo Qi Yeşil 10w Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trust Qylo Qi Yeşil 10W Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı Trust Qylo Qi Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı kablo karmaşasını ortadan kaldıran hızlı ve güçlü bir şarj çözümüdür. Apple, Samsung, Sony, Xiaomi, Nokia, LG, Google, Huawei markalarının Qi uyumlu telefon ve akıllı telefon modelleri ile kullanılabilir. Telefon cihaz üzerine yerleştirildiğinde otomatik olarak şarj etmeye başlayacaktır. 3 mm kadar olan telefon kılıflarıyla şarj işlemi yapabilir. Her telefon için maksimum gücü otomatik olarak verir. Şarj halindeyken yanan gösterge ışığı, karanlık ortamda 20 saniye sonra devreye giren otomatik gece modundayken söner. Ürün İçeriği: Orijinal ürün kutusu içinde 1 adet Trust Qylo Qi 10W Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı (Qylo Fast Wireless Charging Pad), 1 adet Mikro-USB şarj kablosu ve 1 adet kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Garanti: Ürün Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iade talepleriniz için orijinal ambalajı saklayınız. Trust Qylo Qi Yeşil 10W Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı Teknik Özellikleri Boyut ve Ağırlık: 100x100x60 mm / 56 g Şarj Etme Gücü: Samsung Galaxy için 10W Apple iPhone için 7.5W Diğer akıllı telefonlar için 5W Hızlı Şarj Özelliği: Apple ve Samsung telefonlar için var Kablosuz Şarj Teknolojisi: Qi 1.2.4 Güç Kaynağı ve Giriş Portu: USB / Micro-USB Akıllı Koruma Sistemi: Var Yabancı Cisim Algılama: Var Gece Modu: Var

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Trust 23865 Qylo Qi Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 7.5/10w Mint

Kablosuz şarj, yeni nesil telefonlarla birlikte hayatımızdaki yerini almaya başlamıştır. Kablosuz şarjlar, sağladıklarını kullanım rahatlıkları nedeni ile de sıkça tercih edilir, talep görür. Hızlı kablosuz şarj cihazı, herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan, manyetik alan kullanarak telefonunuzun pilini doldurmayı başarır. Telefonunuz kablosuz şarj cihazına bitişik ya da yakın bir alanda tutarak şarj olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu şarj cihazı, sadece akıllı telefonların pilini doldurmak için kullanılmaz. Kablosuz şarj özelliği olan herhangi bir elektronik cihaz için de bu şarj aletini kullanabilirsiniz. Size bu imkanı tanıyan birçok farklı markada şarj cihazı bulunur. Bunlardan biri de Trust 23865 hızlı kablosuz şarj cihazı olarak öne çıkar. Trust şarj aleti kablosuz olma özelliğinin yanı sıra hızlı şarj olanağı da sunar.

  • Birçok akıllı telefonla uyumlu
  • Hızlı şarj özelliği
  • Akıllı koruma sistemi

Trust 23865 Qylo Qı Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 7.5/10w Mint Özellikleri

Trust 23865 Qylo Qı Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 7.5/10w Mint Özellikleri

Hızlı kablosuz şarj imkanı vadeden Trust, kablo derdinden sizi kurtarır. Kablosuz hızlı şarjın yanı sıra birçok fonksiyonel özelliği de bünyesinde bulunduran şarj cihazı, bir nevi hayatınızı kolaylaştırmanıza destek olur. Birçok akıllı telefon markası ile uyum gösteren bu şarj aletini kullanmak da son derece kolaydır. Telefonunuzu ya da kablosuz şarj özelliği bulunan başka bir elektronik cihazınızı, şarj aletinin üzerine koymanız yeterlidir. Ayrıca 3 mm’ye kadar olan telefon kılıflarını, telefonunuzun üzerinden çıkarmadan da kullanabilirsiniz. Telefonunuzu ya da elektronik cihazınızı, şarj aletinin üzerine koyduğunuzda otomatik olarak şarj etmeye başlayacaktır. Ek olarak herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Trust 23865 Qylo Qi hızlı kablosuz şarj cihazı yabancı cisim algılama ve akıllı koruma özelliklerine de sahiptir. Ayrıca bunlarla birlikte cihaz da gece modu da bulunur.

Trust 23865 Qylo Qı Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 7.5/10w Mint Kullanımı

Trust 23865 Qylo Qı Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 7.5/10w Mint Kullanımı

Trust 23865 Qylo Qı hızlı kablosuz şarj cihazı kullanımı bakımından birçok kolaylık sunar. Cihaz, minimal ve hafif bir yapıdadır. Bu yönü ile şarj cihazını rahatlıkla gittiğiniz yere götürebilir, bir yerde herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullanabilirsiniz. Sizi kabloların karmaşık yapısından kurtarırken, pratik bir kullanım anlayışı da sunar. Şart etmeniz için telefonunuzun ya da elektronik cihazınızın, Trust kablosuz şarj aleti ile temas etmesi yeterlidir. Ekstra bir şey yapmanıza göre yoktur. Ayrıca kablosuz şarj aleti, her telefon modeli için maksimum gücü kendisi otomatik olarak ayarlar. Trust 23865 qylo qı hızlı kablosuz şarj cihazı içeriği ile oldukça ilgi görür. 1 adet Trust Qylo Qi 10W hızlı kablosuz şarj aleti, 1 adet mikro-USB şarj kablosu ve 1 adet kullanım kılavuzu, cihazın kutusunun içinde yer alır.

Trust 23865 Qylo Qı Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 7.5/10w Mint Fiyatları

Trust 23865 Qylo Qı Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 7.5/10w Mint Fiyatları

Birçok akıllı telefon markası ve modeli uyumlu olan Trust kablosuz şarj aleti, kablolar uğraşma istemeyen ve pratik bir kullanım arayanlar için ideal bir ürün olarak ön plana çıkar. Bu şarj aletinin kullanımı sadece akıllı telefonlar ile sınırlı değildir. Kablosuz şarj özelliğini destekleyen tüm akıllı cihazlarınız ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Trust 23865 qylo qı hızlı kablosuz şarj cihazı fiyatı bakımından da makul bir skalada yer alır. Ayrıca Trust 23865 qylo qı hızlı kablosuz şarj cihazı yorumları da kararınızı vermenizde etkili olabilir. Yorumları inceleyerek, daha önce Trust hızlı kablosuz şarj aletini kullananların deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Bunun sonucunda kararınız şekil kazanacaktır. Eğer bu ürünü almaya karar vererek kablo zahmetinden kurtulup, pratik bir kullanıma kavuşmak isterseniz; bu ürünü Trendyol'dan sipariş vererek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.