TRİO STEAKBOARD Yuvarlak Kanallı Pizza Tahta 32x2

1.150 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

TRİO STEAKBOARD Yuvarlak Kanallı Pizza Tahta 32x2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trio Steakboard Satıcı Ünvanı: TRİO AHŞAP TASARIM VE MOBİLYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859125984000001 Vergi Kimlik Numarası: 8591259840
    Bu ürün Trio Steakboard tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Günlük kullanıma uygun, kolay taşınabilen, iroko ağacından yapılan Yuvarlak Kanallı Pizza Tahtası. -Tüm imalatımız yenilebilen ormanlardan elde edilen kereste ile yapılmaktadır. -Ahşap ürünler doğal olduğundan görsellerle arasında renk tonu farkı olabilir. Ağaç: İroko Boyut: 32X2 Bakım Talimatları: Daha uzun süreli bir kullanım için ürününüzü kullandıktan sonra ılık suyla elde yıkayın. Kuruduktan sonra üzerine pamuklu bir bezle zeytinyağı sürün. Bu işlemi ağaç yüzeyi kuruyup matlaştıkça tekrarlayın. Uzun süreli sıvı ile temasından koruyunuz. Kullanımdan kaynaklı çizikleri zımparalayarak giderebilirsiniz. Ürününüzün ilk günkü güzelliğini koruması için direkt güneş ışığından, nemden ve kimyasal ürünlerden koruyun. Ilık su ile ıslatılmış bez yardımıyla silerek temizleyin ve ardından kurulayın. Ahşabı tazelemek istediğinizde temiz bir bez yardımı ile tüm yüzeylere zeytinyağı uygulayın. AHŞAP KESME TAHTASI SAĞLIKLI MI? Ahşap kesme tahtaları plastik gibi gözeneklerin de bakteri barındırmıyor, mermer gibi yüzeye yaymıyor. Ahşabın suyu çekme özelliği, gözeneklere sıkışan bakterileri içine çekmesini sağlıyor ve bakteriler birkaç saat sonra ölerek neredeyse tamamen kayboluyor. Ahşap kesme tahtaları yıkanıp kurutulduktan 12 saat sonra yüzde 99 bakterilerden arınmış oluyor.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Kahverengi
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver