3
Siyah Nokta Temizleme Aleti kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Trina 2'li Akne Temizleyici Set 00001

49,99 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
48,25 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Trina 2'li Akne Temizleyici Set 00001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NİHAL COSMETIC&AKSESUAR Satıcı Ünvanı: BÜLENT KOCABAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5650403222
    Bu ürün NİHAL COSMETIC&AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trina 2'Li Akne Temizleyici Set
Geri Bildirim Ver

Trina 2'li Akne Temizleyici Set

Kusursuz bir cilt sadece kadınların değil erkeklerin de isteğidir. Bunun için yapılan cilt bakımları ise büyük bir önem taşıyabilir. Bazı cilt problemlerinin yanı sıra stres ve hava kirliliği gibi nedenler ile akne ya da sivilceler artış gösterebilir. Birçok kişi için rahatsızlık verici olan bu oluşumları Trina 2'li akne temizleyici set ile temizleyebilirsiniz. Gün içinde maruz kalınan kirli hava koşulları, hormonal durumlar ve makyaj kalıntılarından dolayı oluşan akneleri kolaylıkla yok edebilirsiniz. Pratik kullanımı ve kolay taşınabilir olması ile sadece ev ortamında değil seyahatte de yanınızda taşıyabilirsiniz. Özellikle sıcak bir duş sonrasında gözenekleriniz açılır. Gözenekleriniz açıkken akneler kolay temizlenir. Çok uygun fiyatla satın alabileceğiniz akne temizleyici setiyle yüksek paralar vermenize gerek kalmadan aknelerden kurtulabilirsiniz.

  • Uygun fiyat
  • Pratik ve kullanışlı
  • Seyahat boy

Kusursuz Cilt için Trina Akne Temizleyici

Kusursuz Cilt için Trina Akne Temizleyici

Trina 2'li akne temizleyici tüm cilt yapıları için uygundur. Markanın bu ürününü duş sonrasında veya cilt bakımı yaparken kullanmanız, cildinizin etkili şekilde rahatlamasını sağlayabilir. Herhangi bir kimyasal içermediği için zararlı değildir. Anti alerjik bir yapıya sahip olan ürünü yumuşak hareketlerle kullanmanız önerilir. Sert ve dikey hareketler cildinizi tahriş edebilir. Metalik bir görüntüye sahip olan siyah nokta çıkarıcı, kişiye özel kullanım için uygundur. Sağlığınız açısından farklı kişilerin kullanması uygun olmayabilir. Akne temizleyicinin düzenli kullanılması ve sonrasında gerekli bakımların yapılması, cildinizin rahat bir nefes almasını sağlayabilir. Özellikle burun bölgesinde siyah noktaların yoğun olmasından rahatsızlık duyabilirsiniz. Buhar banyosu sonrasında gözeneklerin açılmasını sağlayarak üründen daha yüksek randıman sağlayabilirsiniz. Böylece yüz bölgesinde oluşan akne ve sivilce görünümünden basit bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Trina 2’li Akne Temizleyici Set Fiyatı

Trina 2’li Akne Temizleyici Set Fiyatı

Trina 2'li akne temizleyici set fiyatları, üründen alacağınız randımanla değerlendirdiğinizde çok uygun olabilir. Çok küçük maliyetlerle satın alacağınız bu akne çıkarıcı, azami derecede performans alabileceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkar. Pratik ve kolay bir kullanıma sahip cilt temizleyici ürünü, etkili bir sonuç için duş sonrasında kullanmanız tavsiye edilir. Gözeneklerin kir ve makyaj sonucu kapanması, sonrasında siyah nokta ve sivilceler ile dolmasına neden olur. Bu kirleri de düzenli ve yeterli bir cilt bakımı ile asgari dereceye indirmeniz mümkündür. Genellikle cilt bakımlarının yüksek maliyetler ile yapılabileceği düşünülür. Fakat basit ve etkili yöntemleri bilmek hem zamandan hem de maddi açıdan tasarruf etmenizi sağlayabilir. Trina markasının uygun fiyatlarla sunduğu bu akne temizleyici set sayesinde siz de düşük bütçelerle güzel bir cilt hayaline ulaşabilirsiniz.

Trina 2’li Akne Temizleyici Seti Yorum ve Değerlendirmeleri

Trina 2’li Akne Temizleyici Seti Yorum ve Değerlendirmeleri

Küçük yaşlardan itibaren birçok insan özellikle yüz bölgesinde oluşan aknelerden şikayet ederler ve bunun için çeşitli yöntemler denerler. Cilt bakımına büyük masraflar yapmanıza gerek kalmadan bakımlı bir yüze sahip olabilirsiniz. Düzenli bir şekilde Trina 2'li akne temizleyici set kullananlar sıkıntılı durumlarından kurtulma imkanı bulabilirler. Genel olarak bakımlı bir cilt sahibi olmak basit yöntemlerle de mümkündür. Küçük bir bütçe ayırarak aynı zamanda, sağlıklı bir hayat sürerek ciltte kirli bir görünüme neden olabilecek unsurlardan kurtulabilirsiniz.Trina 2'li akne temizleyici set yorumları Trendyol üzerinden şeffaf bir şekilde sizlere sunulur. Bu yorumları inceleme imkanı bulabilir ve doğru bir alışveriş yapabilirsiniz. Aknelerinden kurtulmak için bu ürünü tercih eden birçok kişinin yorumlarını dikkate alarak karar verme sürecini hızlandırabilir, ürünün diğer özelliklerini öğrenebilir ve satın alabilirsiniz.