TOYFEST Worm Fidget Toy - Küçülüp Büyüyen Yaylı Esnek Duyusal Stres Azaltıcı Solucan Oyuncak - 1 Adet

Ürün Bilgileri

TOYFEST Worm Fidget Toy - Küçülüp Büyüyen Yaylı Esnek Duyusal Stres Azaltıcı Solucan Oyuncak - 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToyFest Satıcı Ünvanı: TOYFEST OYUNCAK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859133050800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591330508
    Bu ürün ToyFest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Worm Fidget Toy - Küçülüp Büyüyen Yaylı Esnek Duyusal Stres Azaltıcı Solucan Oyuncak - 1 ADET Worm Fidget Toy - Küçülüp Büyüyen Yaylı Esnek Duyusal Stres Azaltıcı Solucan Oyuncak - Pembe ?2024 Yeni Komik Cep Kıpırdama Oyuncağı? Anında stres ve kaygıyı gidermek için her yere götürebileceğiniz, taşıması kolay, duyusal bir kıpır kıpır alet! Örgü floresan kare deliklerle tasarlanan bu ürün, kıpırdanmanızı biraz serbest bırakmanız gerektiğinde kullanışlı olur ve evde, okulda veya işte daha uzun süre odaklanmanıza olanak tanır. ?Gelişmiş Fidget Oyuncağı? Fidget Solucan Oyuncağımız, stres oyuncaklarının daha büyük, gelişmiş versiyonudur. Benzersiz kıpırdama tercihlerinizi karşılayacak çok yönlü hareketler sunarak esner, çöker, akordeon yapar, bükülür, esner ve uzar. [Yüksek Elastik Malzeme] Fidget solucanı oyuncağı yüksek elastik plastik malzemeden yapılmıştır. Elipsoid, evrenin kilidini açmanın ve gerçekliğimizin kavisli doğasını ortaya çıkarmanın anahtarıdır. Her hareket dokunsal tatminin bir keşfidir. 3 yaşından itibaren çocuklar için uygundur. ?En İyi Anti-Stres Stresi Kaygılı, stresli ve kıpır kıpır hissettiğinizde basit bir rotasyon oyunuyla dikkatinizi hızla odaklayın ve stresi serbest bırakın. Tırnak yeme ve sigara içme gibi istenmeyen alışkanlıkları havalı kıpır kıpır oyuncaklarla engelleyin. Yalnız iyi vakit geçirmenize izin verin, kıpır kıpır, kaygı, dikkatsizlik, DEHB, otizm için harika manyetik halka oyuncak [Duyusal Kurtuluş] Fidget Solucan Oyuncağımızın elipsoid gövdesini manipüle ederken ve bükerken huzur dünyasını deneyimleyin. Başkalarını rahatsız etmeden, sessizce terapötik faydalardan yararlanın. Bu duyusal stres giderici oyuncak hem çocuklar hem de yetişkinler için mükemmeldir ve DEHB hastaları için ideal bir hediyedir.

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 2+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver