Toyaş Sihirli Gökkuşağı Bulmaca Topu, Hız Küp Topu Eğlenceli Stres Giderici Sihirli Top Eğitici Zeka Oyunu

174,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  174,90 TL
%5 indirim
2 x  166,16 TL
332,31 TL
%7 indirim
3 x  162,66 TL
487,97 TL
%10 indirim
4 x  157,41 TL
629,64 TL

Ürün Bilgileri

Toyaş Sihirli Gökkuşağı Bulmaca Topu, Hız Küp Topu Eğlenceli Stres Giderici Sihirli Top Eğitici Zeka Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyaş Oyuncak Satıcı Ünvanı: TOYAŞ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859090935100001 Vergi Kimlik Numarası: 8590909351
    Bu ürün Toyaş Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜVENLİ MALZEME - Çevre dostu ABS malzemeden yapılmış, toksik olmayan ve zararsız, hafif ve ele rahatça oturan bu gökkuşağı bulmaca topu. OYNAMAK EĞLENCELİ - Bu, içinde 12 delik ve 11 renkli küçük top bulunan büyük bir gökkuşağı topudur ve ortasında, üzerine bastığınızda renkli topların bir yuvadan diğerine kaymasını sağlayan bir sünger vardır. Bulmacayı tamamlamak için 11 topun tamamını karşılık gelen renkli halkalarla eşleştirmeniz gerekir. ZAMANINIZI KEYFİNİ ÇIKARIN - Bu kıpır kıpır topun çapı sadece 7 cm'dir, küçüktür, kullanışlıdır ve her yere götürülebilir. Evde, işyerinde veya hareket halindeyken çocuklar, gençler ve yetişkinler için ideal bir eğlence oyuncağıdır. Can sıkıntısına elveda deyin! TÜM YAŞLAR İÇİN İYİ - Sihirli top, konsantrasyon, dikkatli gözlem ve düşünme gerektiren, beyni çalıştırabilen ve problem çözme yeteneğini geliştirebilen bir bulmaca oyunudur. Ayrıca çocukların ekran başında geçirdikleri süreyi azaltmalarına ve düşünme becerilerini artırmalarına, yetişkinlerin iş baskısını hafifletmelerine yardımcı olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver