TOTEX 2 Fazlı | Saç Onarıcı | Besleyici | Keratin Fön Suyu 400 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
186,99 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
186,99 TL

Ürün Bilgileri

TOTEX 2 Fazlı | Saç Onarıcı | Besleyici | Keratin Fön Suyu 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendMerve Satıcı Ünvanı: MERVE TEKİNŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120541913
    Bu ürün TrendMerve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krem kullanmadan saçın rahat taranmasını sağlar. Elektriklenme ve yağlanmayı önler. Saçların fönlenmesinde fönün ısısına karşı koruyucu özelliği vardır. Saçın parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Kullanım: Kullanmadan önce karışması için iyice çalkalayın. Islak veya kuru saçın boylarına eşit miktarda sıkarak uygulayın. Tarayın ve şekillendirin. Durulamayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Sabit Tutma
  • Hacim 400+ ml
Geri Bildirim Ver

Totex Fön Suyu Keratin 400 ml ile Saç Bakımın Tamam

Totex Fön Suyu Keratin 400 ml 8697444367725 Totex fön suyu ürün çeşitleri arasında farklı özelliklere sahip birçok sayıda model bulunur. Keratin bakım ürünleri arasında bulunan ve modelleri arasından seçim yapılırken alınan ürünün özelliklerine dikkat edilmelidir. Ürünlerden beklentilerinizi belirlemeniz önemlidir. Evde hazırlanacak olan ürünler ve kuaförlerde uygulanan ürünler arasında hiçbir fark özelliği bulunmamaktadır, evde uygulamasını sağlayacağınız totex fön suyu keratin 400 ml kullanımı için talimatını okumanız faydalı olacaktır. Set şeklinde kutular kurtarıcı özelliği ile bilinen bir üründür. Ani gelişen saç bakımlarında kurtarıcınız olan Totex keratin sprey ihtiyaca göre üretilen keratin bakım ürünleri hem doğal bir organizasyon imza atmanızı sağlar hem de kendinizi en iyi şekilde ifade edersiniz. Keratin bakım saç aksesuar modelleri arasından farklı tarzlara hitap edecek modeller bulunabilir. Totex fön suyu keratin 400 ml daha doğal ve klasik bir görünüme sahip olan saçlarınızı ortaya çıkarır.

  • Doğal
  • Saç için
  • Avantajlı kullanım

Totex Fön Suyu Keratin Özellikleri

Totex Fön Suyu Keratin Özellikleri

Bu serum modelleri arasında da farklı özelliklerde çeşitler bulunur. Tercihe ve tarza göre bu modeller arasından seçim yapılabilir. Fön suyu modelleri arasında da şık modeller bulunmasının yanı sıra klasik ve sade modeller de genellikle bu grupta bulunmaktadır. Özellikle keratin ürün modelleri, pahalı ya da uygun bütçeli modelleri ile son derece uygun modeller olarak bilinir. Birçok çeşidi bulunan keratin bakım çeşitleri arasından herkese, her ihtiyaca, tercihe ve farklı bütçelere uyumlu keratin ürün modelleri kolayca bulunabilir. Keratin ürünleri, keratin set ürünleri dış mekân ürünleri, farklı özelliklere sahip modelleri ile farklı tarzlara ve farklı tercihlere sahip olan insanlara hitap edebilen, farklı fiyat aralıklarına sahip modelleri ile de farklı bütçelere hitap eden ve bu sebeplerden de sık ve yaygın şekilde tercih edilen ürün modelleridir.

Totex Fön Suyu Avantajları

Totex Fön Suyu Avantajları

Birçok modeli bulunan keratin bakım modelleri arasında farklı tasarımlarda birçok ürün bulunmaktadır. Farklı özelliklere, uygulamalara ve tasarımlara sahip olan keratin saç bakım çeşitleri arasından herkese uygun modeller bulunabilir. Totex fön suyu keratin 400 ml içeriği seçenekleri keratin ürünleri için bol seçenek ürün fiyatları da keratin bakım ürün modellerinin özelliklerine göre değişir ve farklılaşır. Özellikleri açısından modelleri arasında çeşitlilik bulunduran ürün ve çeşitleri arasında fiyat açısından da çeşitlilik bulunması bu ürün seçenekleri modellerinin farklı bütçelere hitap edebilmesini sağlamaktadır. Totex fön suyu 400 ml fiyatlarını belirleyen birçok unsur bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri ürünleri yapıldığı doğal içerikli özlerdir. Bu özler saç yapısının mevsim koşulları kapsamındaki uyumluluğunu etkiler. Bu doğal özlerdeki farklılıklar da fiyat farklılıklarına yansımaktadır. Ayrıca model, tasarım ve renklerine göre de fiyatlandırma çeşitliliği mevcuttur. Markanın ürünleri içerisinden filtreleme özelliği sayesinde tarzınıza, zevkinize ve kullanım amacınıza göre bütçenize uygun Totex fön suyu modellerini rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Totex fön suyu keratin 400 ml özellikleri açısından da sizleri memnun eder.

Totex Fön Suyu Fiyatları

Totex Fön Suyu Fiyatları

İstediğiniz ya da düşündüğünüz keratin bakım modellerinin kullanışlılığına ilişkin ayrıca dışardan kullanan bir kişinin görüşünü almak, sizi daha iyi bir şekilde yönlendirebilecektir. Ürün çeşitleri içerisinden beğendiğiniz bir ürünün özelliklerine dair yorum, değerlendirme ve tavsiyeleri incelemeniz seçiminizi ve kararınızı etkileyecektir. Totex fön suyu çeşitleri arasından seçim yapılırken alınacak olan ürün modelinin özelliklerine dikkat edilmesi önemli olacaktır. Alacağınız Totex fön suyu keratin 400 ml ürün çeşitlerinin size, ihtiyaçlarınıza, beklentilerinize, tercihlerinize, zevkinize, tercihlerinize ve bütçenize uygun olmasının önemi oldukça büyük olacaktır. Size en uygun keratin saç bakım ve set çeşitleri modellerini inceleyerek oldukça kolay bir şekilde bulabilir ve satın alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Totex fön suyu keratin 400 ml yorumlarına göz attıktan sonra ürünü satın alabilirsiniz.