Tommy Hilfiger Erkek Fashion Leather Runner Erkek Sneakers Fm0fm03084

566,94 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
40
41
42
43
44
45

Ürün Bilgileri

Tommy Hilfiger Erkek Fashion Leather Runner Erkek Sneakers Fm0fm03084

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECANTA Satıcı Ünvanı: EÇANTA DİJİTAL PERAKENDECİLİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324109455800001 Vergi Kimlik Numarası: 3241094558
    Bu ürün ECANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Üst Malzeme: Hakiki deri - Süet, eko deri - Eko deriTaban Malzeme: TekstilTaban kalınlığı: 3.5 cmAyakkabının ağırlığı (en küçük beden): 328 gToplam yükseklik: 13 cmGerçek Deri ile Uzun ÖmürlüTommy Hilfiger Fashion Leather Runner Sneakers, %53 gerçek deri ile ürettiği bu yeni sezon ayakkabısı ile sana uzun yıllar yıpranmadan kullanım vadediyor ve çok şık.Muhteşem Renk UyumuTh Fashion Leather ayakkabı, deri, süet ve ekolijik deri olmak üzere üç ayrı metaryel kullanarak tasarladığı bu ayakkabısında muhteşem bir renk uyumu yakalıyor. Bağcıklı yapısı, ortholite teknolojisi ile ürettiği tabanı ve 3,5 cm yüksekliğindeki kauçuk tabanı ile de son derece konforlu üstelik yalnızca 385. Gr ağırlığındaki bu eşsiz sneaker ile çıplak ayak dolaşıyormuşçasına hafif ve rahat hissedeceksin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni52% Deri, 48% Poliüretan
Geri Bildirim Ver