Tommee Tippee Ortodondik Gece Emziği 2li 6-18 Ay

190,89 TL

Ürün Bilgileri

Tommee Tippee Ortodondik Gece Emziği 2li 6-18 Ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokerBaby Satıcı Ünvanı: ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1030015647
    Bu ürün JokerBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tommee Tippee Ortodondik Gece Emziği 2li 6-18 Ay Özellikleri
  • NOT: Satın almak istediğiniz ürünlerin farklı modelleri mevcuttur. Siparişinizi tamamladıktan sonra lütfen almak istediğiniz modeli bize bildiriniz. Aksi takdirde firmamızın stok durumuna göre modellerden bir tanesi gönderilecektir. İlk kullanımdan önce emziği 5 dakikalığına kaynar suyun içine koyun, soğutun ve içeride sıkışmış suyu emzikten sıkarak çıkartın.Bu hijyen sağlamak içindir. Her kullanımdan önce temizleyin.Ilık sabunlu suyla yıkayın ve temiz bir suyla durulayın veya bulaşık makinesi kullanın. Biberon ucunu sıkarak içeriye kaçmış olabilecek suyu çıkartın. Solvent veya kimyasallarla temizlemeyin.Buhar(elektrikli ve mikrodalga fırınlı), kaynar veya soğuk su tablet/sıvı solüsyonla sterilize edilebilir. Temizlik ve Sterilizasyon: Doğrudan günışığında veya bir ısı kaynağına yakın bir şekilde saklamayın veya bırakmayın. Solvent veya sert kimyasallarla veya ilaçların içine asla batırmayın, çocuğunuzun dişleri çürüyebilir. Hijyen ve güvenlikli, nedenlerden ötürü, emziği bir aydan sonra değiştirin.
Geri Bildirim Ver