Tommee Tippee Gelişmiş Antikolik Biberon Emzik Orta Akış Ikili - Şeffaf

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
190 TL171 TL
Kurumsal Fatura
184,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,30 TL
2.900 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tommee Tippee Gelişmiş Antikolik Biberon Emzik Orta Akış Ikili - Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: komşu eczanem Satıcı Ünvanı: İLHAN SATICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520189965
    Bu ürün komşu eczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Paket içinde 2 adet biberon emziği yer almaktadır. -Daha az gaz, rahatsızlık ve kolik semptomları azaltmak için tasarlanmış biberona özel, biberon emziği -Doğal kavrama için anne memesine benzer ödüllü biberon emziği -Benzersiz antikolik havalandırma sistemi havayı sütten uzaklaştırır -Gelişmiş Antikolik Biberon Emzikleri sadece Gelişmiş antikolik biberonlar ile uyumludur. -Orta akış ve hızlı akış opsiyonları mevcuttur. -BPA içermez ve ftalat içermez ÖNEMLİ UYARI: Ürünlerimiz hijyenik olduğu için üretim hatası harici durumlarda ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. HIZLI BAŞLANGIÇ: Kullanmadan önce, ılık sabunlu su ile yıkayın, temiz suyla durulayın ve sterilize edin. Biberonunuzu şekilde gösterilen biçimde birleştirin. Biberonunuzu birleştirirken, valfi ışığa doğru tutarak silikondaki boşlukların tıkanmamış olduğundan emin olmalısınız. Eğer tıkanmış ise, parmaklarınız arasında hafifçe ovuşturarak tekrar açılmasını sağlayın. Valf tıkalı olduğu takdirde biberonunuz düzgün şekilde havalanmayacaktır.
Geri Bildirim Ver

Tommee Tippee Gelişmiş Antikolik Biberon Emzik Orta Akış İkili - Şeffaf

Tommee Tippee emzik çeşitleri, bebekleri biberon kullanan annelerin başlıca tercihleri arasında yer alır. Markanın bünyesinde bulunan orta akış özelliğindeki emzik modeli, biberon ile beslenmeye başlayan bebeklerin sağlıklı bir şekilde besin tüketmelerine destek olur. Anne sütü kullanımının yanı sıra, beslenme tarzında kaşık ve biberon desteğine de yer verilebilir. Bu süreçte kullanılan biberon uçlarının bebeklerin ağız yapılarına uygun yumuşak ve oval bir yapıda olması önem taşır. Tommee Tippee gelişmiş antikolik biberon emzik ucu sayesinde çocuklar hiç yadırgamadan beslenmeye devam edebilirler. Markanın sunduğu emzik çeşidi, kolay steril edilebilir yapısıyla devamlı kullanılabilme imkanı sunar. Tommee Tippee biberon emziği bebekler tarafından doğru bir şekilde kavranabilir. Beslenmeden sonra ürünü makinede yıkayabilir veya çeşitli yöntemlerle steril olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Doğru kavramaya destek
  • Elastik yapı
  • Uzun ömürlü kullanım

İhtiyacınıza Uygun Tommee Tippee Biberon Emziği

İhtiyacınıza Uygun Tommee Tippee Biberon Emziği

Tommee Tippee antikolik biberon emziği ile dengeli bir gıda akışına destek verebilir ve rahat kullanımı sayesinde çocukların boğazına içeceklerin kaçmasını asgari seviyeye indirebilirsiniz. Antikolik biberonlar için kullanabileceğiniz antikolik biberon ucu çeşitlerini bebeklerinizin olası gaz ve sindirim problemlerini asgari seviyeye düşürmek adına tercih edebilirsiniz. Gelişmiş antikolik biberon emzik orta akış ikili olmasının avantajıyla bir emzik ucunu steril ederken ihtiyaç halinde diğer biberon ucunu kullanma imkanı bulabilirsiniz. Markanın bebekleriniz için sunduğu ürün, onların beslenmeleri sırasında oluşabilecek havanın süte veya mamaya karışmasını engellemek için özel bir yapıda üretilir. Aynı zamanda yumuşak ve elastik yapısı sayesinde bebeklerinizin biberon emziğini kolayca kavranmasını sağlayabilirsiniz. Ürün biberonla beslenen bebeklerin ağız yapılarına ve hassasiyetlerine uygun olarak tasarlanır. İkili olarak satın alacağınız ürünü yanınızda taşıma imkanı da bulabilirsiniz.

Gelişimi Destekleyen Tommee Tippee Emzik Fiyatları

Gelişimi Destekleyen Tommee Tippee Emzik Fiyatları

Bebekleriniz için tercih edeceğiniz ürünlerin kalitesi, markası ve sevilmesi çok önemlidir. Çocukların anne sütünden sonra diğer gıdalara geçiş sürecinde kolaylıkla adaptasyon sağlayabileceği biberonlar vardır. Adaptasyon sürecini kolaylaştıran biberon çeşitlerinden ebeveynlerin çocukları için güvenle tercih edebilecekleri gelişmiş antikolik biberon emzik orta akış ikili - şeffaf ürün modeli, beğeni toplar. Yumuşaklığı ve uyumlu yapısı sayesinde bebek sahibi birçok annenin evinde bulundurabileceği ve temizliğinden emin olabileceği bir üründür. Tommee Tippee gelişmiş antikolik biberon emzik orta akış ikili - şeffaf fiyat bakımından çok uyguna temin edilebilir. Sadece orta akış değil, hızlı ve devamlı bir mama akışı da sağlayabilirsiniz. Bazı ürünlerin akış hızının yavaş olması, çocukları sinirlendirebilir ve huzursuz olmalarına neden olabilir. Bu nedenle tercih edeceğiniz ürünlerin akışı, kalitesi, steril edilebilirliği dikkat etmeniz gereken özellikler arasındadır.

Ebeveynlerin Tercihi Tommee Tippee Emzik Yorumları

Ebeveynlerin Tercihi Tommee Tippee Emzik Yorumları

Bebeğiniz için tercih edeceğiniz ürünlerde çeşitli araştırmalar yapmanız hem doğru ürüne kavuşmanızı hem de zaman ve bütçe açısından tasarruf etmenizi sağlayabilir. Bebekleriniz için sıklıkla marka ve model değiştirdiğiniz biberonlar ve uçlarından istediğiniz sonucu alamamış, bebeğinizin memnuniyetini sağlayamamış olabilirsiniz. Tommee Tippee emzik yorumları, ürünü bebekleri için tercih eden ebeveynler tarafından sizlerle paylaşılır. Bu yorumlar sayesinde bebeğinizin niteliklerini göz önüne alabilir ve doğru bir tercih yapabilirsiniz. Tommee Tippee emzik kullananlar ürünün kullanımı, steril edilmesi ve bebeklerin ağız yapısıyla uyumu konusunda değerlendirmelerini Trendyol üzerinden sizlerle paylaşabilir. Markanın bünyesinde bulunan ürünler, ebeveynlerin memnuniyetini ve bebeklerin konforunu göz önüne alarak yapılan çalışmalarla geliştirilir. Bu nedenle memnuniyetinizi sağlamaya önem veren markanın bu ürününü satın alabilirsiniz. Aynı zamanda uygun fiyatı sayesinde birkaç ürünü bir arada alabilirsiniz