Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 Parça Tencere Seti

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vonkon Tech Satıcı Ünvanı: MUHAMMED ÖYLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bingöl Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6610379492
    Bu ürün Vonkon Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Berlinger haus
  • Tüm ocak tiplerine uygun taban tasarımı (indüksiyon taban özelliği)
  • - Özel tasarım renk - Yer tasarrufu sağlayan sapsız tasarım - Granit efekt kaplama - 1 adet sosluk : 16 x 7,5 cm ( 1,2 lt) - 1 adet tencere : 20 x 8,4 cm (2,2 lt) - 1 adet tava : 20 x 4,5 cm (1 lt) - 1 adet tava : 24 x 4,8 cm (1,7 lt) - 2 adet cam kapak - 1 adet fonksiyonel tutacak (özel tasarım) - 2 adet plastik kapak

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Tivoli TVL-12000 Berlinger Haus Metallic Line 9 Parça Tencere Seti

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça mavi tencere seti, mutfak gereçleri arasında sıkça tercih edilen bir üründür. Bu set sayesinde birbirinden lezzetli yemekler yapmak mümkündür. Bu ürün, indüksiyon taban özelliği sayesinde tüm ocak tipleri için son derece uygundur. Evinizde bulunan; elektrikli, gazlı, indüksiyonlu ya da havalandırmalı tüm ocaklarla uyum sağlar. İndüksiyon tabanı sayesinde ürünlerin ısı iletkenliği kolaylaşır. Metallic Line tencereler, ısıya karşı büyük bir dirence sahiptir. Setin şık ve dayanıklı tasarımı sayesinde kendinize ve sevdiklerinize keyifle lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça mavi tencere seti, kullanıcıları oldukça tatmin eden bir üründür.

  • 3 katmanlı yapışmaz mermer kaplama
  • PFOA ve kadmiyum içermeyen yapısıyla sağlıklı ve çevre dostu
  • Sapsız tasarımıyla dolaplarda yer kaplamayan özellik

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 Parça Tencere Set İçeriği

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 Parça Tencere Set İçeriği

Tivoli Berlinger Haus 9 parça; kapak, sap, tencere ve tavadan oluşur. Bu sette 1 adet 16×7.5 cm ebatlarında sosluk bulunur. Bu ürün, 1.2 l kapasiteye sahiptir. Sette 20×8.4 cm ebatlarına ve 2.2 l kapasiteye sahip bir derin tencere bulunur. Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça mavi tencere setinde farklı boyutlarda 2 adet tava mevcuttur. Tavalardan biri 20×4.5 cm ölçülerinde olup 1 l kapasitelidir. İkinci tava ise 1.7 l hacmi ve 24×4.8 cm boyutlarıyla biraz daha büyüktür. Bu gereçlerin yanı sıra sette hem tava hem de tencerelerle uyumlu 2 adet cam kapak vardır. Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça mavi tencere setinde özel tasarımlı bir tutacak ve 2 adet plastik kapak bulunur.

Tivoli Berlinger Metallic Line 9 Parça Tencere Setini Kimler Tercih Eder?

Tivoli Berlinger Metallic Line 9 Parça Tencere Setini Kimler Tercih Eder?

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça mavi tencere setini mutfakta vakit geçirmeyi ve yemek yapmayı seven herkes alabilir. Bu ürün, evlilik hazırlığındaki kişilerin çeyiz listelerinde sıkça yer alır. Yeni ev düzenler de dolaplarda yerden tasarruf etmek ve uzun ömürlü kullanım imkânı yakalamak için Metallic Line seti tercih eder. Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça mavi tencere seti, kullanışlı hediye seçenekleri arasında yer alır. Yemek yapmaktan keyif alan sevdiklerinizi çok parçalı Tivoli tencere setiyle mutlu edebilirsiniz. Bu ürün, özel tasarımı ve şık rengi sayesinde her beğeniye hitap eder. Seti hem kendiniz hem de sevdikleriniz için rahatlıkla satın alabilirsiniz. Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça tencere seti, lezzetli ve sağlıklı tarifler hazırlamak isteyen herkesin ilgisini görür.

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line Tencereler Yapışma Yapar mı?

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line Tencereler Yapışma Yapar mı?

Tivoli Berlinger Haus Metallic Line mavi 9 parça tencere seti, yanmaz ve yapışmaz malzemeden üretilir. Pişirme gereçlerinin iç yüzeyinde yüksek dirençli granit materyal kullanılır. Şık ve modern tasarıma sahip setin dış yüzeyi ise 18/10 paslanmaz çelikten üretilir. Bu oran, pişirme gereçlerinde %18 krom ve %10 nikel bulunduğunu gösterir. 18/10 çelik, kimyasal bozulmaya karşı son derece direnç gösterir. Tivoli Berlinger Haus Metallic Line 9 parça mavi tencere seti, çevre dostu özelliğe sahiptir. PFOA ve kadmiyum maddelerini içermediği için sağlığa da zarar vermez. Metallic Line tencere seti, güvenli ve sağlıklı yemekler pişirmeyi mümkün kılar. Yapışma yapmayan malzemelere sahip pişirme gereçleri, son derece kolay temizlenir. Tava ve tencereler, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Daha uzun ömürlü kullanım için seti elde yıkamayı da tercih edebilirsiniz. Tivoli Berlinger Haus Metallic Line mavi 9 parça tencere seti yorumları, ürünün kalitesini ortaya koyar. Siz de bu modern ve kullanışlı seti avantajlı fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.