TimeStart Iphone 4g Cep Telefonu Koruyucu Kılıfı Bağcık Dizaynlı Kab

126,15 TL

Ürün Bilgileri

TimeStart Iphone 4g Cep Telefonu Koruyucu Kılıfı Bağcık Dizaynlı Kab

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYTİM Satıcı Ünvanı: AYDIN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5300700094
    Bu ürün BAYTİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buffer Apple Iphone 4g Cep Telefonu Koruyucu Kılıfı Bağc. Dizaynlı Kab Pardon bakar mısınız, iPhone’unuzun Bağcığı Çözülmü.! Son yılların en popüler telefonu iPhone art. ayakkabı .eklindeki iShoe iPhone Kılıfı ile korunma ba.ladı Apple Iphone 4g Cep Telefonu Kılıfının orijinal ve kendine has tasarımı ile telefonunuz ..lığına ..l. katacak Bağc. Dizaynlı Iphone 4g Kab içindeki telefonları silikon yapısıyla korur zarar görmesini engeller İlginç Iphone 4, 4g Kılıfı ile telefonunuz ü.ümeyecek aynı zamanda toz, kir ve darbeye kar.ı korunacak Dekoratif Ayakkabı Bağc. Dizayn İlginç Iphone 4g Kılıfı Kabı Özellikleri: Telefon Kabı Uyumlu Model: Iphone 4, 4g Renk: . . . .
  • .. . . Iphone 4g Cep Telefonu Koruyucu Kab, Silikon malzemeden üretilmi.tir Telefonun elinizden kaymasını engeller ve rahatl.la kullanmanızı sağlayarak düz zeminlerde kaymasını önler Çocuklara ayakkabı bağlamayı öğretmek için de pratik bir ürün! Yere eğilmenize gerek kalmadan kap üzerinde alı.tırma yaptırabilirsiniz Üzerinde gerçek ayakkabı bağı olan Ayakkabı iPhone Kılıfının bağc.larını ç.artıp dilediğiniz modelde tekrar bağlayabilirsiniz Dekoratif Ayakkabı Bağc. Dizayn Iphone 4g Kılıfı Kabı Paket İçeriği: Ayakkabı tasarımlı iPhone kılıfı içerisinde bir adet bağcığı ile beraber gelmektedir

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver