ThermoAD Granit 28 Cm Tava Açık Gri

499 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ThermoAD Granit 28 Cm Tava Açık Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİDAS EN TİCARET Satıcı Ünvanı: NURHAYAT ÖZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6870150258
    Bu ürün MİDAS EN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ThermoAD Tava Granit 28 Cm Tava Gri Döküm Granit Tava Kusursuz mutfakların olmazsa olmazı
  • döküm tava ayrıcalıktır! Özel alaşımlı aluminyumdan üretilmiştir. Modern hatları ve yüksek kalitede üretimi ile Love serisi tavalar, demir döküm muadillerine göre %40 daha hafiftir. Isıyı uzun süre muhafaza eden kalın tabanı sayesinde Love serisi kusursuz pişirme performansı sunar. ÖZEL GRANİT KAPLAMA: Thermo AD ürün gamının tamamında
  • yüksek dayanıklılık değerlerine sahip özel granit kaplama boyaları kullanılmaktadır. Thermo AD ürünleri uzun yıllar ilk günkü görünümünü korur. PFOA İÇERMEZ: Thermo AD ürün gamının tamamında
  • PFOA (Teflon) içermeyen yapışmaz kaplama teknolojileri kullanılmaktadır. Sağlığınız bizim için değerli. 2 YIL THERMO AD GARANTİSİ: Thermo AD ürün gamının tamamı

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Boyut/Ebat 40 cm
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Thermoad Granit Döküm 28 cm Tava Gri

Yemek yaparken birçok mutfak malzemesi kullanılır. Yaptığınız yemeklerin lezzetlerinin farklı olmasının nedeni pişirme yöntemleridir. Döküm tava, mutfaklarda aktif olarak kullanılan ürünlerden biridir. ThermoAD tava granit 28 cm gri 811 tava yüksek kaliteye sahiptir. Özel granit kaplama boyaları tavanın dayanıklılığını artırır. Böylelikle uzun süreli bir kullanım imkanı elde etmenizi sağlar. Ürün, ideal boyutlarıyla mutfak dolaplarında rahat bir şekilde muhafaza edilebilir. Özel alaşımlı alüminyumdan üretildiğinden parlak yapıdadır. Bu özelliği sayesinde mutfaklarınıza şık bir hava katar. Yapışmaz kaplama teknolojisi sayesinde yemeklerinizi kolayca servis etmenizi sağlar. Isıyı yüzeyinde orantılı bir şekilde dağıtır ve pişirme kalitesini yüksek seviyede tutar. Kullanımı kolay şık kulplar sayesinde rahatça taşımanıza imkan tanır. Tavanın iç ve dış tarafı ve sapları, tavanızı temizlerken sizi zorlamaz.

  • Isıyı muhafaza eden taban
  • Yapışmaz kaplama teknolojisi
  • Modern ve şık tasarım

Dayanıklı ThermoAD Granit Döküm Tava Özellikleri

Dayanıklı ThermoAD Granit Döküm Tava Özellikleri

Sert bir kaya türü olan granit malzemeden üretilen bu ürün, leke tutmayan bir dış yüzeye Ürün, görsel ve işlevsel açıdan tüm beklentileri karşılamayı başarır. Modelde kullanılan yanmaz ve leke tutmaz özellikteki birinci sınıf kaliteli malzeme, konforlu bir kullanım deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Sizin ve ailenizin sağlığını düşünen bir ileri teknoloji ürünü olarak çeşitli besinleri yağ kullanmadan kolaylıkla pişirebilmenize yardım eder. Eşit ısı dağılımı sayesinde yiyeceklerin besin değerlerini kaybetmelerine neden olmaz. Bu benzersiz tasarım, sulu, sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirebilmeniz için harika bir seçenektir. Dayanıklı bir yapıya sahip olan ThermoAD granit tava 28 cm, çizilme ve aşınma yapmaz. Böylece uzun kullanım ömrüyle de sizi memnun eder. ThermoAD tava granit 28 cm gri modelinin ömrünün uzun olması için kısık ateşi tercih edebilirsiniz.

Avantajlı ThermoAD Granit Döküm Tava Fiyatları

Avantajlı ThermoAD Granit Döküm Tava Fiyatları

ThermoAD tava granit 28 cm gri fiyatları belirlenirken ürünün boyutu, granit kaplaması, estetik tasarıma sahip olması dikkat çeken unsurlar arasında bulunur. Birinci sınıf granit malzeme kullanılması, ürünün fiyatlandırılmasında çok önemli bir rol oynar. Bunun yanı sıra bu tasarımın yanmaz, yapışmaz, çizilmez ve leke tutmaz özelliği fiyatları etkiler. Gazlı ve elektrikli ocaklar için uygun olan tasarım, farklı gelir gruplarından bireylerin rahatlıkla ulaşabileceği bütçe dostu fiyatlarla sunulur. Ergonomik bakalit kulplara sahip olan ürün, şık ve zarif tasarımı ve kullanım kolaylığı sunan işlevsel yapısıyla memnuniyetinizi artırır. Kusursuz bir mutfağın vazgeçilmezleri arasına girmeye aday olan ürün, hayatınızı kolaylaştırmayı başarır. Üretimde kullanılan malzemeler sertifikalı olduğu için herhangi bir zararlı madde içermez. Mutfakta geçirdiğiniz vaktin keyfini artırmak için kalite, konfor ve estetik bakımından ideal olan bu tasarımı tercih edebilirsiniz.

Yanmaz ThermoAD Granit Döküm Tava Yorumları

Yanmaz ThermoAD Granit Döküm Tava Yorumları

Ürün, ısıyı granit yüzeyde uzun süre tutar. Yüksek ısı ile yemek pişirdiğinizde dahi besinlere PFA maddesi, kurşun ya da kadmiyum karışmaz. Yüzey sıcaklığını homojen şekilde dağıtan tasarım, pişirme süresini hem kısa tutar hem de sağlıklı ve lezzetli bir pişirme sağlar. 4 katmandan oluşan granit kaplaması sayesinde tavuk, et, balık ve sebzeleri yapışmadan ve yakmadan pişirmenizi mümkün kılar. Dayanıklı ve çizilmez yapıdaki bu tasarım, uzun yıllar boyunca güvenli bir kullanım imkanı elde etmenizi sağlar. Deneyimli müşterilerin ThermoAD tava granit 28 cm gri yorumları incelendiğinde ürünün avantajlı boyutu, kaliteli malzemeleri ve şık görseliyle memnuniyeti üst seviyeye çıkardığı gözlemlenir. ThermoAD tava granit 28 cm gri kullananlar, her açıdan tüm ihtiyaçlarına karşılık bulur. Üstün teknik ve işlevsel özelliklerle donatılan granit döküm tavaya Trendyol’dan hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz.