ThermoAD Gri Granit Döküm 26 Cm Krep Tavası

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ThermoAD Gri Granit Döküm 26 Cm Krep Tavası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: world_decorr Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ŞEMSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614703500000001 Vergi Kimlik Numarası: 2770630147
    Bu ürün world_decorr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 26 cm granit döküm krep tavası Iç dış granit

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
Geri Bildirim Ver

Thermoad Gri Granit Döküm Krep Tavası

Günlük hayatta mutfakta geçirilen zaman içerisinde ihtiyaç duyulan bazı eşyalar vardır. Bu eşyaların üretim amacı, insanların hayatlarını kolaylaştırmaktır. Son derece kullanışlı ve kompakt tasarıma sahip bu ürün sayesinde mutfakta avantaj elde edilir. Mutfakta pratiklik kazanılmak istenen tariflerden biri olan krep için farklı seçeneklerde eşyalar üretilir. Özellikle de döküm tavalar, bu ürünler arasında sevilerek ve sıklıkla kullanılır. Thermo AD gri granit döküm krep tavası THRKRPG modelin sahip olduğu kullanım özellikleri sayesinde pratiklik elde edebilirsiniz. Markanın üretimde tercih ettiği yüzey materyali ile yapışma gibi problemlerle karşılaşmazsınız. Aynı zamanda tavanın tutma kısmı da kreplerinizi pişirirken size rahatlık sağlar. Her anlamda memnuniyet duyacağınız bu ürün sayesinde dilediğiniz zaman rahatlıkla krep yapabilirsiniz. Dilerseniz granit krep tavası modelini sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz.

  • Granit materyal
  • 26 cm yüzey
  • Ergonomik tasarım

Thermo AD Gri Granit Döküm Krep Tavası Özellikleri

Thermo AD Gri Granit Döküm Krep Tavası Özellikleri

Mutfak eşya ve gereçleri arasında bir ihtiyaç halinde olan krep tavası tercihinde, ürün özelliklerine mutlaka dikkat edilmesi gerekir. Thermo AD gri granit döküm krep tavası özellikleri incelendiğinde, modelin tercih edilmesi için pek çok sebep bulunur. Yüzeyinin kaplama materyali, son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yüzeyin yapışmayan tasarımda olması da ürünün tercih edilmesinde fazlasıyla etkili olan bir özelliktir. Ürün; yalnızca krep için değil, farklı pişirme teknikleriyle yapılması tercih edilen yemekler için de kullanılır. Lezzeti mühürleme özelliği bulunduğu için farklı yemeklerde de sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Ürün tabanında markaya özel kullanılan yüzey materyali bulunur. Isıyı eşit bir biçimde dağıtabilmek amacıyla bu özellik ürüne ilave edilir. Ürünün tüm özellikleri, mutfakta fazla zaman harcamamanız ve lezzeti pratiklikle birleştirmeniz için fazlasıyla idealdir. Siz de gri granit döküm krep tavası güvenle kullanabilirsiniz.

Thermo AD Gri Granit Döküm Krep Tavası Avantajları

Thermo AD Gri Granit Döküm Krep Tavası Avantajları

Thermo AD döküm granit krep tavası, kişilere pek çok açıdan avantaj sunar. Ürün üretiminde son derece kaliteli materyallere yer verilir. Bu sayede uzun süreli kullanım şansı elde edebilirsiniz. Modelin yapışmayan kaplaması da avantaj sağlayan özelliklerinden biridir. Böylece kolay bir şekilde temizlenebilen bu ürün, kişilere günlük hayatlarında da zaman kazandırır. Tavanın yüzeyinin yanmazlığı da avantaj sağlayan bir diğer özelliktir. Modelin yüzey kısmında ısı eşit bir şekilde dağılabildiği için eşit lezzette krepler pişirebilirsiniz. Böylece kreplerinizi pişirme aşamasındayken homojen bir dağılım gözlemleyebilirsiniz. Thermo AD gri granit döküm krep tavası kullananlar, elde ettikleri avantajlar sayesinde mutfaklarına hem lezzet hem de pratiklik imkanı getirirler. Ürün yorumlarına göz atarak model hakkında kapsamlı şekilde bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede kafanıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

Thermo AD Gri Granit Döküm Krep Tavası Fiyatları

Thermo AD Gri Granit Döküm Krep Tavası Fiyatları

Thermo AD granit krep tavası, hem şık duruşu hem de kaliteli yapısı sayesinde pek çok kişiden tam not almayı başarır. Aynı zamanda uzun süre deforme olmadan da kullanılabilir. Thermo AD gri granit döküm krep tavası fiyatları, ürünün sahip olduğu özellikler kapsamında şekil alır. Modelin her bir detayı, fiyat aralıkları üzerinden doğrudan etkili olur. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap eder. Bu model, günlük kullanımlara fazlasıyla hitap eder. Aynı zamanda bu model, profesyonel mutfaklarda da kullanılmak üzere üretilir. Thermo AD markalı krep tavası ile son derece konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dilerseniz daha önce ürünü satın alıp deneyimlemiş kişilerden tavsiye edinmek için Thermo AD gri granit döküm krep tavası yorumlarını okuyabilirsiniz. Beğeni kazanan bu modeli Trendyol avantajlarından faydalanarak satın alabilirsiniz.