ThermoAD 2'li Güveç Sahan Seti Granit Döküm Tava Seti 20cm 22cm

459 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ThermoAD 2'li Güveç Sahan Seti Granit Döküm Tava Seti 20cm 22cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARGOLANDI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930313829
    Bu ürün KARGOLANDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VISAHOME Granit Döküm 2'li Güveç Sahan Tava Seti Set İçeriği · 20 cm güveç sahan tava (derinlik 4.5 cm) · 22 cm güveç sahan tava (derinlik 4.5 cm) Ürün Özellikleri · Alüminyum döküm granit · Yanmaz yapışmaz kaplama · 4 mm kalınlık ile enerji ve zaman tasarrufu · Sağlıklı, naturel ve çevre dostu! · PFOA içermez. Kusursuz mutfakların olmazsa olmazı
  • döküm tava ayrıcalıktır! Özel alaşımlı alüminyumdan üretilmiştir. Modern hatları ve yüksek kalitede üretimi ile Love serisi tavalar, demir döküm muadillerine göre %40 daha hafiftir. Isıyı uzun süre muhafaza eden kalın tabanı sayesinde Love serisi kusursuz pişirme performansı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Boyut/Ebat 20 cm
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Thermoad 2'li Güveç Sahan Seti Granit Döküm Tava Seti 20 cm 22 cm

Mutfaklardaki ekipmanlar, yemek yapmayı sevenler ve mutfakta vakit geçirmeyi isteyenler için önemlidir. Bu bakımdan birçok kişi mutfakta her türlü ihtiyaçları için gerekli olan malzemelerin elinin altında olmasını ister. Bu bağlamda özellikle yemek pişirme noktasında son derece etkili olan ve hemen her mutfakta rahatlıkla bulunabilen döküm tavalar bu malzemelerin başında gelir. Özellikle Thermoad 2'li güveç sahan seti granit döküm tava seti 20 cm 22 cm model döküm tavalar içerisinde öne çıkan ve usta aşçıların tercih ettiği ürünlerin arasındadır. Bu çerçevede özellikle et ürünleri ve bununla birlikte daha zengin menülerin hazırlanmasında kullanılan model yemeklerin lezzetlerinin de aynı ölçüde artması adına tercih edilir. Et ürünleriyle birlikte ızgara tarifleri, balık ve kavurma çeşitlerine kadar birçok gıda için modeli kullanabilirsiniz.

  • Granit malzeme
  • Yanmaz yapışmaz zemin
  • Çevre dostu

Thermoad Güveç Sahan Seti Granit Döküm Özellikleri

Thermoad Güveç Sahan Seti Granit Döküm Özellikleri

Mutfakların olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alan Thermoad 2'li güveç sahan seti granit döküm tava seti özel alaşımlı alüminyum malzemeden üretilir. Modern tasarımı ve keskin çizgileri ile öne çıkan model, yüksek kalitedeki üretimiyle dikkat çeker. %40 oranında daha hafif olan ürün bu bağlamda rahatlıkla taşınabilir. Böylece özellikle açık havada ve pikniklerinizde ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca kullanılan özel malzeme sayesinde ürün, ısıyı tabanında uzun süre muhafaza eder. Böylece yemekleriniz tam anlamıyla pişerek tam kıvamında ve oldukça lezzetli bir şekilde sofranıza gelir. Dolayısıyla Thermoad 2'li sahan seti yemek pişirme ve ızgara çeşitleri hazırlamada her türlü ihtiyacınızı rahatlıkla görür. Sağlığa zararlı olan PFAO sette yer almaz. Bu noktada set sağlınız açısından da son derece güvenilir bir üründür.

Thermoad Güveç Sahan Seti Granit Döküm Avantajları

Thermoad Güveç Sahan Seti Granit Döküm Avantajları

Her mutfağın ihtiyacı olan granit döküm tava ürünü kusursuz bir pişirme deneyimi sunar. Çevre dostu malzemeden üretilmesi ve her tarafını kaplayan yanmaz ve yapışmaz alüminyum malzemesi öne çıkarılan özelliklerindendir. Bu noktada Thermoad gri granit döküm güveç sahan set 20-22 cm seti özenle hazırlamış olduğunuz yiyeceklerinizin besin değerini yitirmeden pişirilmesini ve bu sayede lezzetli bir şekilde sofranıza gelmesini sağlar. Bu bakımdan model hem uzun süreli kullanım sağlar hem de günlük pratik kullanımlar için uygundur. Thermoad 2'li güveç sahan seti granit döküm tava seti 20 cm 22 cm kullananlar ürünle ilgili en iyi özellikleri ve avantajları net bir şekilde ifade eder. Bu doğrultuda set bütün mutfaklar için uygundur. Ayrıca Thermoad 2'li güveç sahan seti granit döküm tava seti 20 cm 22 cm yorumları üzerinden ürünü inceleyebilirsiniz.

Thermoad Güveç Sahan Seti Granit Döküm Fiyatı

Thermoad Güveç Sahan Seti Granit Döküm Fiyatı

Thermoad 2'li güveç sahan seti granit döküm tava seti 20 cm 22 cm fiyatı ürünün markasına, kalitesine ve sette yer alan parçalara göre değişkenlik gösterir. Ayrıca değişkenlik gösteren piyasa şartları ürünün fiyatının belirlenmesinde etkili olur. Bu bağlamda ürün için sabit ve net bir fiyat belirtmek mümkün olmaz. Bununla birlikte ürünü almak isteyenler için oldukça avantajlı ve uygun bir alternatif bulunur. Bu bağlamda Thermoad 2'li güveç sahan seti granit döküm tava seti 20 cm 22 cm satın almak ürünü Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz. Bunun yanında ürünle ilgili fiyat bilgisi de dahil olmak üzere her türlü ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Set için yapılan yorumları da inceleyerek müşteri deneyimi ve memnuniyeti hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Fotoğrafların da yer aldığı yorumlar kısmı sayesinde modelin tasarımını yakından inceleme fırsatı elde edebilirsiniz.