The North Face T93K2J W Inlux Insulated Kadın Mont

8.549 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
XS
S
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
8.549,10 TL
Kargo Bedava
9.499 TL

Ürün Bilgileri

The North Face T93K2J W Inlux Insulated Kadın Mont

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Macera Cumhuriyeti Satıcı Ünvanı: BATI MÜMESSİLLİK DIŞ TİCARET VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150015554100018 Vergi Kimlik Numarası: 1500155541
    Bu ürün Macera Cumhuriyeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su geçirmez ve nefes alır
  • Bu kumaş dışarıdaki nemi iterken içeridekini dışarı yönlendirir
  • Suya dayanıklı DWR9 kaplamalı %100 polyester
  • Çıkartılabilir ve tam ayarlanabilir kapüşon
  • Konforlu, ön tarafı daha kısa boğaz kesimi
  • İki adet fermuarlı el cebi
  • Daha iyi koruma için daha uzun arka etek ucu
  • Maksimum konfor için polar astar
  • Konforlu iç manşetler

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

The North Face T93K2J W Inlux Insulated Kadın Mont

Kış sezonunun en soğuk havalarında sıcak tutan bir monta sahip olmak önem taşır. Kışlık montların nemi dışarı iterek rüzgâra karşı koruma sağlayan yapısı, soğuk algınlığı problemlerini önlemeye yardımcı olur. The North Face tarafından üretilen İnlux İnsulated kadın mont modeli, soğuk kış aylarında vücut sıcaklığını muhafaza etmek üzere ileri teknoloji ile geliştirilmiştir. Mont, soğuk kış havasını vücuttan uzaklaştırdığı gibi evinizin sıcaklığında hissetmenize yardımcı olur. Konforlu yapısı ve fonksiyonel özellikleri sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilir. Su ve rüzgâr geçirmeyen katmanı sayesinde zorlu kış şartlarında bile güvenli adımlar atabilirsiniz. Sağlığını her mevsim korumak isteyenlere fonksiyonel özellikleri ve şık tasarımı ile hitap etmeyi başarır.

  • Renk: Siyah
  • Kumaş: Polyester
  • İç Kumaş: Polar Astar

The North Face W Inlux Insulated Montun Kumaş Özellikleri

The North Face T93K2J W Inlux Insulated Kadın Mont Fiyat

The North Face W İnlux İnsulated kadın mont, kullanıcının konfor ve güvenliğini sağlamak üzere kaliteli bir kumaştan üretilmiştir. DWR9 kaplamalı %100 polyester kumaştan üretilen mont; su, rüzgâr ve soğuk havalara karşı bir bariyer görevi görür. Deformasyona karşı maksimum dayanıklılık sunan polyester kumaş, dışarıdan gelen darbeler karşısında formunu korumayı başarır. Kolay kırışmayan ve yıpranmayan yapısı sayesinde şık görünümünü korur. The North Face kadın montu, hafif sentetik izolasyon ve sıcak tutan polar astarı bir arada bulundurur. Geliştirilmiş kumaş özellikleri sayesinde dışarıdaki nemi iterken içerideki nem miktarını dışarıya doğru yönlendirir ve mont adeta nefes alır. Bu sayede konforlu bir kullanım sunar. Zorlu şartlarda dahi gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.

The North Face W Inlux Insulated Kadın Montu Su Geçirir mi?

The North Face T93K2J W Inlux Insulated Kadın Mont Fiyat

The North Face İnlux İnsulated kadın mont, zorlu kış şartlarında bile kaliteli kumaşı sayesinde konfora ulaştırır. Kaliteli %100 polyester kumaşı, DWR9 kaplamasına sahiptir. Böylece kış aylarının sağanak yağmurlarında bile maksimum su geçirmezlik teknolojisi sunar. Mont, vücudu kuru tutabilmek için ıslaklığı dışarıda tutar ve içeride var olan su buharını dışarıya doğru yönlendirir. Yoğun yağmurlu havalarda bile maksimum koruma sağlayan polyester kumaş, fazla suyu bünyesinde barındırmadan dışarıya atar. Böylece suyun kumaşa zarar verme riski ortadan kalkar. Konforlu iç manşetlere sahip kumaş, soğuk hava ve sıvı temasını önlemeye yardımcı olur. Kış aylarında ihtiyacınız olan sıcaklığa The North Face İnlux İnsulated mont serisi ile ulaşabilirsiniz.

The North Face W Inlux Insulated Kadın Montu Kaliteli midir?

The North Face T93K2J W Inlux Insulated Kadın Mont Fiyat

Kaliteli polyester kumaş, montun zorlu kış şartlarında bile maksimum koruma sağlamasına yardımcı olur. Polar astar ve konforlu iç manşetler, soğuk havalarda sıcaklığın mont içerisinde kalmasına imkân tanır. Çıkarılabilir ya da ayarlanabilir kapüşonun yanı sıra konforlu yaka bölmesi, soğuk havanın dışarıda kalmasını mümkün kılar. Ön tarafa göre daha uzun olan arka etek ucu, sırt ve kalça bölgesini soğuktan korur. Nem seviyesini dengeleyen bir teknolojiye sahip bu mont ile zorlu kış şartlarını kolay hâle getirebilirsiniz. Fonksiyonel kullanım özellikleri ve kaliteli kumaşının yanı sıra The North Face İnlux İnsulated kadın mont, şık tasarım detaylarıyla da dikkat çeker. Ön kısmında bulunan fermuarlı cepler, görünümüne ekstra şıklık kazandırır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de The North Face W İnlux İnsulated kadın mont yorumlarını inceleyerek zorlu hava şartlarında dahi konforlu hissetmenizi sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.