5
ErkekSpor Sandalet kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

The North Face M EXPLORE CAMP SHANDAL Erkek Ayakkabısı NF0A83NLRMO1 Yeşil-40

3.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 40
Beden Tablosu
40
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
42

Ürün Bilgileri

The North Face M EXPLORE CAMP SHANDAL Erkek Ayakkabısı NF0A83NLRMO1 Yeşil-40

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sporvol Satıcı Ünvanı: VOLKAN SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925007377600001 Vergi Kimlik Numarası: 9250073776
    Bu ürün Sporvol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yarı ayakkabı, yarı sandalet
  • hafif ve doğa yürüyüşüne uygun Explore Camp Shandal patikanın gittiği her yere seni de götürmeye hazır. Tarak bölümü hacmi kilitli quick lace sistemi ile ayarlanarak farklı ayak şekillerine ve numaralarına uyması sağlanır. SURFACE CTRL™ kauçuk dış taban hafif ve verimlidir, cırtcırtlı bant topuğun ayarlanabilmesini sağlar ve tek yoğunluklu, kalıplanmış EVA orta taban gün boyu rahatlık sunar. Keşfederken daha fazla rahatlık için konturlu EVA ayak tabanı ayak altında denge sağlar ve topo dokusu ayağının kaymasını engeller. . Zemini tutan taban. Kauçuk bileşenler ıslak ve kuru yüzeylerde tutuş, kavrama ve dayanıklılık sunar.. Yaklaşık Ağırlık | Teki: 315,6 g, Çifti: 631,2 g . Numaralar | 39-47 48. Koruyucu olduğu kadar minimalist de bir ayakkabı burnu vardır . ÜST PARÇA: Shandal dayanıklı ve sürdürülebilirlik odaklı bir tasarıma sahiptir: Nefes alabilir ve suya dayanıklı üst parçanın örgü kayışları, ağ astarı, tokası ve çekme halkaları gibi bütün bölümleri %98’e kadar geri dönüştürülmüş P.E.T. içerikten üretilir . Tarak bölümü hacmi kilitli quick lace sistemi ile ayarlanarak farklı ayak şekillerine uyar ve kolayca giyilip çıkarılır. . Cırtcırtlı topuk bandı topuğun ayarlanabilmesini sağlar . TABAN: Konturlu EVA ayak tabanı ayak altında denge sağlar ve yüzey dokusu ayağının kaymasını engeller . Tek yoğunluklu, kalıplanmış EVA orta taban ayağın altında gün boyu rahatlık sunar. . %100 geri dönüştürülmüş P.E.T. dokuma şerit ve ince, kalıplanmış EVA ayakkabı burnunun birleşimi parmakları patikada kayalardan ve ağaç köklerinden korur . SURFACE CTRL™ kauçuk dış taban hafiftir ve 3,5 mm dişlerle engebeli patikada çekiş gücü sağlar ve tarımsal ormancılık ilkelerine ve yenileyici tarım uygulamalarına bağlı küçük toprak sahibi çiftçilerden tedarik edilen %10 kauçuk ile üretilirBiyo-bazlı dış taban kauçuk bileşen üstün çekiş gücü ve dayanıklılık sunar.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver