The North Face Hedgehog Fastpack Mid Gtx Erkek Bot - T93fxıgz9

1.049 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
40
41
42
42,5
43
44
44,5
45

Ürün Bilgileri

The North Face Hedgehog Fastpack Mid Gtx Erkek Bot - T93fxıgz9

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nunatak Satıcı Ünvanı: NUNATAK TEKNİK TEKSTİL VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6320553991
    Bu ürün Nunatak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Estetik görüntüsüyle Hedgehog Fastpack Mid GTX® bot arazide hızlı, şık ve destek alarak ilerlemek isteyenler idealdir. CRADLE™ GUIDE orta taban ve dayanıklı Vibram® dış taban her türlü arazide yol almanız için size güven verir. GORE-TEX® zar yağışı dışarıda tutarken, aşınmaya karşı-dayanıklı, nefes alan dokuma ağ ek dayanıklılık ve havalandırma sunar. Uzun-süreli konfor için yumuşak OrthoLite® iç taban ile desteklenmiştir. Üst Malzeme: Sentetik deri Aşınmaya karşı dayanıklı ve nefes alan dokuma ağ Sağlamlık için kaynaklı TPU yan parça Su geçirmez, nefes alan GORE-TEX® zar Uzun süreli konfor için sektör lideri OrthoLite® iç taban Taban Yapısı: Çift-yoğunluklu, basınçla-kalıplanmış EVA orta taban ve CRADLE™ Guide TPU CRADLE™ topuk sabitleme teknolojisi TPU taban parçası Vibram® XS Trek dış taban ıslak ve kuru zemin tutuş için onaylı zemin çıkıntısı yapısına sahiptir CRADLE™: Düzgün bir duruş ve etkili adımlar: bu üründe ayaklarınıza destek, denge ve yastıklama sunmak için CRADLE™ teknolojisi bulunur, böylece her zaman çevik ve korunaklı kalırsınız. Koşu ve doğa yürüyüşü için özel olarak tasarlanmış taban darbeyi emer ve adımlarınızı düzenler, bu nedenle engebeli arazilerde hızla ilerlemek ve bir kayadan diğerine zıplamak için idealdir. GORE-TEX® teknolojisi ile geliştirilen ürünlerde iyileştirilmiş nefes alabilirlik ile dayanıklı su- ve rüzgar geçirmezlik özelliği bulunur. Kullanıcı için koruma ve konforu maksimuma çıkartan dayanıklı ürünlerdir. GORE-TEX® zardaki ufak gözenekler terlemenin dışarı çıkmasına izin verirlen, suyun içeri girmesini engeller. Vibram® XS Trek: Her kıtada, her mevsimde, her arazide: Vibram® dış tabanlar sıra dışı performans sunmak için hiper-fonksiyonel tasarım ve özel kauçuk bileşenleri bir araya getirir. Denge ve konfor için geliştirilen XS Trek arazi için üretilmiş teknik bir bileşendir. Zemin tutma, dayanıklılık ve esnekliğin benzersiz uyumunu sunar ve öngörülemeyen ve ıslak arazilerde hassas zemin tutma özelliği sağlar. CRADLE™ Guide teknolojisi yürüyüş boyunca her koşula uyum sağlamak için ayakla birlikte hareket eden tam-boy, çift yoğunluklu EVA orta tabandan yararlanır. CRADLE™ Guide teknolojisi her ayakkabıda yastıklama, denge ve korumanın ideal dengesini sunmak için, aktiviteye -koşu veya doğa yürüyüşü- uyum sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. OrthoLite®: Sektör lideri OrthoLite® iç taban daha uzun-vadeli yastıklama sunacak şekilde tasarlanmış bir iç tabandır ve ayakların daha uzun süre rahat kalmasını sağlar. Bu taban zaman içinde %5'ten daha az sıkışarak botlarınızın ömrünü uzatan hafif, nefes alan köpükten üretilir. Dahili nem kontrol ve antimikrobik özelliği ile OthoLite® iç tabanlar ayaklarınızın en zorlu aktiviteler sırasında bile kuru ve sağlıklı kalmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Teknolojisi Gore-Tex
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver