Termikel Davlumbaz Lumex BB60

A

Ürün Bilgileri

Termikel Davlumbaz Lumex BB60

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Termikel Beyaz Eşya Satıcı Ünvanı: TERMİKEL BEYAZ EŞYA VE ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0840063121400001 Vergi Kimlik Numarası: 8400631214
    Bu ürün Termikel Beyaz Eşya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LUMEX BB60 4 kademeli 550 m³ emiş gücü Dokunmatik kontrol paneli Led gösterge ikonu 2x9 W lamba Temperli camlar Sessiz çalışma Uzaktan kumanda seçeneği Otomatik kapatma fonksiyonu (15 Dk) Hava temizleme fonksiyonu Filtre doluluk uyarısı. Alüminyum filtre 30 Saat, karbon filtre 300 saat 60 Cm veya 90 Cm ölçü seçenekleri Bacalı veya karbon filtreli kullanım seçeneği

Ürün Özellikleri

  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Genişlik 60 - 75 cm
  • Davlumbaz Tipi Duvar Tipi
  • Maksimum Emiş Gücü 500 - 750 m³ arası
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Filtre Tipi Alüminyum
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver

Termikel 8695898204436 BB60 Lumex Davlumbaz

Termikel Lumex BB60 siyah davlumbaz, mutfaktaki kirleticilerin ve kokuların yok edilmesine yarayan kaliteli bir üründür. Bu şık cihaz, atık ısının ve nemin tahliye edilmesine yardımcı olur. Ürünün üzerinde yeni nesil filtreler kullanılmıştır. Her detayıyla Termikel kalitesini yansıtan davlumbaz, mavi LED ekranıyla rahat kontrol edilebilir. Ürünün üzerinde dokunmatik kontrol tuşları yer alır. Kullanıcılar bu tuşlar sayesinde ürünün çalışma hızını ve seviyesini rahatlıkla uygulayabilir. Termikel Lumex BB60 siyah davlumbaz, sadece kötü kokuları ortadan kaldırmakla kalmaz, ortam temizleme fonksiyonu sayesinde havanızı daha kaliteli hâle getirir. Son derece şık bir tasarıma sahip olan ürün, her mutfak dekorasyonuna rahatlıkla uyum sağlayacak niteliktedir. Siyahın hoş bir tonuyla dizayn edilen cihazın montajı da oldukça kolaydır.

  • Davlumbaz Tasarım Şekli: Eğimli
  • Davlumbaz Tipi: Duvar
  • Enerji Sınıfı: A

Termikel Lumex Bb60 Siyah Davlumbaz Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Termikel Lumex Bb60 Siyah Davlumbaz Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Termikel Lumex BB60 siyah davlumbaz, gelişmiş tasarım özellikleri ile teknolojiyi ve şıklığı yansıtır. Ürün, temperli kalın camlar kullanılarak imal edilir. Davlumbazın gövdesi siyahtır. Bu renk tasarımı, ürünün pek çok mutfak ile uyumlu olmasına yardım eder. Duvara monte şeklinde hazırlanan davlumbaz, köşeli hatlara sahiptir. Dolaplarınızla ve diğer beyaz eşyalarınızla hoş bir bütünlük oluşturacak Termikel Lumex BB60 siyah davlumbaz, uzun süreli kullanıma uygundur. Ürünün üzerinde sağlam bir LED ekran bulunur. Davlumbazda kullanılan dokunmatik kontrol tuşları, ürünün şıklığını tamamlar. Her açıdan estetik görünen bu davlumbaz, çalışma performansıyla da kullanıcılardan tam not almayı başarır. Termikel Lumex BB60 siyah davlumbaz yorumlarında tüketici memnuniyetini net olarak görebilmeniz mümkündür.

Termikel Lumex Bb60 Siyah Davlumbaz Çekiş Gücü Nasıldır?

Termikel Lumex BB60 siyah davlumbaz, yüksek motor gücüyle ortamdaki kötü havayı kısa sürede içine çeker. Tek motorlu dizayn edilen davlumbazın gücü 115 W kadardır. 4 ayrı seviyede çalışabilen cihaz, kanallı ve çevrimli havalandırma imkânı sunar. Ürünün serbest üfleme gücü maksimum 250/400/550 m³ / h kadardır. Tüm bu detaylar büyük mutfaklarda bile söz konusu davlumbaz ile yüksek performans elde edeceğinizi ortaya koyar. 4 devirli emiş motoru ortamın havasını kısa sürede temizler. Üründe alüminyum ve karbon filtre kullanılır. Davlumbaz üzerinde söz konusu filtrelerin doluluk göstergesini dahi görebilmeniz mümkündür. Ürün 15 dakikaya programlı otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Böylece ikinci bir müdahaleye gerek kalmadan ortam havası temizlendikten 15 dk sonra davlumbazınız kendi kendine kapanabilir.

Termikel Lumex Siyah Davlumbaz Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Termikel Lumex BB60 siyah uzaktan kumandalı davlumbaz, dayanıklı materyallerden üretilir. Bu şık davlumbaz yıllarca ilk günkü performansını koruyacak niteliktedir. Ürünün motoru ve camları oldukça sağlamdır. Uzun süreli kullanımda bile cihazın motorundan yüksek performans elde edebilmeniz mümkündür. Davlumbazı uzun ömürlü kılan bir diğer detay ise iki ayrı materyalden üretilen filtreye sahip olmasıdır. Alüminyum ve karbon filtre havanın daha rahat temizlenmesine yardımcı olur. Ürün kolayca kirlerinden arındırılabilme özelliğine sahiptir. Rahat temizleme davlumbazın ömrünü uzatan bir diğer ayrıntıdır. Seçilen moda bağlı olarak cihazın ses seviyeleri 36/45/53/56 dB (A) şeklinde ifade edilir. Bu özellik ürünü yaşlı bireylerin olduğu ya da çocukların bulunduğu evler için ideal kılar. Termikel Lumex BB60 siyah davlumbaz fiyatı ve performansı ile kullanıcılardan alkış toplamayı başarır. Siz de mutfaktaki havayı temizleyecek şık ve kullanışlı bir davlumbaz arıyorsanız bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.