Temiz Pazar Mini 4.0 Usb Bluetooth Dongle Adaptör Alıcı Verici

124 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Temiz Pazar Mini 4.0 Usb Bluetooth Dongle Adaptör Alıcı Verici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temiz Pazar Satıcı Ünvanı: METİN MENGİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5472407463200015 Vergi Kimlik Numarası: 6150133216
    Bu ürün Temiz Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth 4.0 nedir? Bluetooth 4.0 akıllı telefonlar, tabletler ve bir çok elektronik cihaz da bulunan kablosuz veri iletişim teknolojisinin en son sürümüdür. Güncellenmiş 4.0 sürümü getirdiği iyileştirmeler ile sürekli bir bilgi akışına ihtiyaç olmadan ve düşük pulse yönetimi ile büyük ölçüde güç tasarrufu sağlıyor. Hastanelerde, arabaların uzaktan kumandalarında, ev aydınlatma sistemlerinde, sporcuların performans takibinde ve bir çok alanda Bluetooth 4.0 kullanılması planlanıyor. Kapsama Alanı 20m dir Bluetooth Smart Ready Nedir? Bluetooth Smart Ready ile küçük cihazlar hoparlörler, kulaklıklar, spor aksesuarları, elektronik termometre ve tıbbi aletler (kalp hızı monitörleri) gibi ürünlerde ve tabi ki akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlarda veri alış-verişi için kullanılması planlanıyor. Bir ana veri taşıyıcı gibi Bluetooth Smart Ready Cihazlar düşünün, çevresinde daha küçük taşıyıcılara veri göndermek ve almak için kullanılıyor. Bluetooth Smart Nedir? Yukarıda ki örnekle ile anlatmak gerekirse, küçük gemiler Bluetooth Smart cihazlardır. Bu çevre birimlerini bağlamak için Bluetooth Smart Ready akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar kullanılır. Bluetooth Smart küçük cihazlar ile bir seferde saatlerce hatta günlerce (kullanmasınız bile) Smart Ready cihazlarıyla bağlı şekilde bekleyebilir. Bluetooth 4.0?ın uyanık ve uyku modları sayesinde, kullanılmayan Smart cihazların süresiz uyku modunda kalabilir, eşleştirilmiş Smart Ready tablet, dizüstü bilgisayar veya akıllı telefon ile her an veri paylaşmaya hazır şekilde bekleyebilirler.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları USB 3.1
  • Kapasite 250 GB altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Mobil Cihaz Uyumu Windows
Geri Bildirim Ver