Telefon Aksesuarları Xiaomi Xiaomi Redmi Note 9s/9 Pro Yüzüklü Silikon Kılıf

249,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL

Ürün Bilgileri

Telefon Aksesuarları Xiaomi Xiaomi Redmi Note 9s/9 Pro Yüzüklü Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İncisoft Aksesuar Satıcı Ünvanı: KÜBRA ÜÇPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9050505094
    Bu ürün İncisoft Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A+ Kalite silikon malzemden üretilmiştir.
  • Oldukça pürüzsüz bir görünüme sahip olan kılıfımızın yüzeyinin soft olması, parmak izi yapmasını engeller.
  • İpeksi dokusu vardır.
  • Mükemmel dokunma hissi yaratır.
  • Hem 360 derece dönebilen (150 derece aşağı ve yukarı hareket edebilen) yüzük halkası sayesinde stand olabilmesi , hem de mıknatıslı manyetik özellik taşıması açısından araç içi mıknatıslı telefon tutucularınızla rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz.
  • İçeriğinde sağlığa zararlı hiçbir materyal bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Siyah
  • Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro Yüzüklü Silikon Kılıf

Modern hayatın vazgeçilmez cihazlarından biri olan cep telefonları sürekli olarak kullanılır. Redmi Note 9 Pro cep telefonu sahipleri için kolaylık sağlayan silikon kılıf sıklıkla tercih edilir. Telefonu korurken şık tasarımı ile tarzınızı yansıtır. Mobil telefonunuz için üretilen Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro yüzüklü silikon kılıf RAVNTPR9 cep telefonunuz için iyi bir koruma sağlar. Yüzüklü yapısı sayesinde dizi veya film seyrederken tutucu standa ihtiyaç duymadan ekranın uygun pozisyonda durmasını sağlayabilirsiniz. Marka tarafından üretilen aksesuarlar arasında bulunan ürün, silikon malzeme sayesinde telefonu kolayca kavrar. Telefonun üzerinden kaymadığı için uzun süre kullanılabilir. Redmi Note 9 Pro silikon kılıf dayanıklı yapısı ve şık görünümü ile öne çıkar. Tarzınızı yansıtan bu ürünü kullanırken arkadaşlarınızın beğenisini toplayabilirsiniz.

  • Sıkı kavrama
  • Kullanım kolaylığı
  • Şık tasarım

Renkli Redmi Note 9 Pro Yüzüklü Silikon Kılıfları

Renkli Redmi Note 9 Pro Yüzüklü Silikon Kılıfları

Telefonlar için koruma özelliği olan silikon kılıflar çok tercih edilen ürünlerdir. Farklı renklerde ve tasarımlarda müşterilerin beğenisini toplayan ürünler, kullanım kolaylığı sayesinde rahat kullanım imkanı sunar. Redmi Note 9 Pro yüzüklü silikon kılıf sahip olduğu koruma, şık görünüm ve kullanım kolaylığı özelliklerine ek olarak yüzük fonksiyonu ile telefon standı görevini üstlenir. Silikon kılıf üzerine sabitlenmiş olan yüzük aksesuarı kullanılmadığında kapatılır. Kapatıldığında kılıf üzerinde bulunan yuvasına oturduğundan herhangi bir tümsek oluşturmadan cihazın düz bir zeminde durmasını sağlar. Kıyafet kombinlerinizi de bu şık aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz. İşlevselliğinin yanı sıra tarzınızı yansıtan kılıf ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Telefon kılıfları Xiaomi Note 9 Pro modeline tam uygunluk gösterir. Trend renkli aksesuarlar sayesinde cihazın görünümünü kolayca değiştirebilirsiniz. Silikon kılıf arka kapak yüzeyini çizilmelere karşı da korur.

Konforlu Kullanım Sunan Redmi Note 9 Pro Kılıfı

Konforlu Kullanım Sunan Redmi Note 9 Pro Kılıfı

Silikon kılıf sayesinde telefonunuzu çantada, cepte veya elde taşırken endişe etmenize gerek kalmaz. Redmi Note 9 Pro kılıfı ergonomik tasarımı sayesinde konforlu kullanım imkanı sağlar. Redmi Note 9 Pro yüzüklü kılıfı çıkarmadan telefonunuzla tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, yapımında kullanılan yumuşak silikon hafif yapılı olduğundan ağırlık hissi vermez. Eliniz yorulmadan uzun süre boyunca telefonunuzla oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kılıfa sabitlenen yüzük telefona destek sağlayarak cihazın dikey veya yatay durmasını kolaylaştırır. Uygun kılıfı seçerken Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro yüzüklü silikon kılıf kullananlar tarafından paylaşılan yorumlar da size yardımcı olabilir. Konforlu kullanım sağlayan aksesuarla kasa ve arka kapak çizilmesi ve deformasyon olmadan telefonunuzu uzun süre kullanabilirsiniz. Elektronik aletler için zararlı olan tozdan cihazı koruyabilirsiniz. Silikon materyallerden üretilen modelin temizliği kolay yapıldığından zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Avantajlı Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro Fiyatları

Avantajlı Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro Fiyatları

Günlük hayatın vazgeçilmezi olan telefonlar için koruma sağlayan kılıflar özelliklerine göre farklı tasarımlarla üretilir. Aksesuar seçiminde işlevsellik, sağlamlık ve fiyat özellikleri öne çıkar. Marka tarafından fiyat belirlenirken Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro yüzüklü silikon kılıfın birçok özelliği göz önünde bulundurulur. Ürünün yapıldığı malzemenin kalitesi ve tasarım özellikleri, fiyatların belirlenmesinde önemli etkenlerdir. Kılıfları incelerken Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro yüzüklü silikon kılıf yorumları seçim yapmanıza yardımcı olabilir. Renk ve tasarım açısından çok geniş bir yelpazede çeşitlenen modeller arasından şıklığınızı tamamlayan ve kullanımı kolay stand işlevine sahip bu ürünü bulabilirsiniz. Fiyat aralığını ve özellikleri inceleyebilir, bütçenize uygun şık tasarımlara ulaşabilirsiniz. Trendyol’da avantajlı Telefon Aksesuarları Redmi Note 9 Pro yüzüklü silikon kılıf fiyatları ile tarzınıza uygun olan ve size konforlu kullanım alanı yaratan ürüne sahip olabilirsiniz.