Telefon Aksesuarları Iphone Xr Kavisli Tam Kaplayan Zengin Çarşım Ekran Koruyucu Film

49,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Telefon Aksesuarları Iphone Xr Kavisli Tam Kaplayan Zengin Çarşım Ekran Koruyucu Film

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iphonoloji Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR CAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520354496
    Bu ürün iphonoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iphone Xr Kavisli Tam Kaplayan Zengin Çarşım Ekran Koruyucu Film

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone XR
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları Iphone Xr Kavisli Tam Kaplayan 9d Ekran Koruyucu Film

Telefon Aksesuarları iPhone XR kavisli tam kaplayan 9D ekran koruyucu film, mobil cihazların dokunmatik yüzeyinin dış etkenler dolayısıyla zarar görmesini önler. Mobil cihazlar çantaya, cebe ya da farklı yüzeyler üstüne konduğunda ekranın çizilme ihtimali artar. Bu ihtimalin sıfıra indirilmesi için koruma katmanının oluşturulması gerekir. Ürün, dokunmatik alanı hem kirden ve tozdan hem de darbelerden korur. Ayrıca bu tasarım ince yapısı sayesinde etkin bir kullanım sunar. Günlük yaşam içerisinde vaktin çoğunu harcadığınız mobil aygıtın değerini ilk günkü gibi saklamak için bu tasarımdan faydalanabilirsiniz. Elektronik cihazların yönetiminin gerçekleştiği dokunmatik yüzeyin korunması oldukça önemlidir. Aksi halde zarar gören alanın tamiri için hem zaman hem de maddi kayıp yaşanır. Size birden çok faydası bulunan ürünle bu kayıpların önüne geçebilirsiniz.

  • Kavisli tasarım
  • Dayanıklı nano teknoloji
  • Çizilmeye karşı dirençli

iPhone XR Kavisli 9D Ekran Koruyucu Film Özellikleri

iPhone XR Kavisli 9D Ekran Koruyucu Film Özellikleri

Telefon Aksesuarları iPhone XR kavisli 9D ekran koruyucu film öncelikle kendiliğinden yapışkanlı olduğu için pratik bir şekilde takılır. Ürünün, aynı zamanda üzerinde leke tutmama özelliği de bulunur. Dokunmatik yüzeyin kullanım performansını artıran yansıma yapmama fonksiyonu, ürünün dikkat çeken bir özelliğidir. HD kalitesinde görüntü sağlayan tasarım şeffaftır. Böylece varlığını belli etmeyen bir özellik gösterir. Işığı yansıtmadığı gibi parmak izi bırakmadığından dolayı da mobil aygıtın yüzeyi sürekli temiz kalır. Yüzeyin temiz olması dokunma tepkisini artıran bir etkendir. Parlama yapmaması için anti-glare özelliği bulunan ürün, orijinal ekranı kir ve toz gibi yabancı maddelerin zararlarından korur. Bu tarz maddeler zamanla yüzeyin aşınmasına sebep olur. Aşınan yüzeyin verdiğiniz komuta sağlıklı cevap vermesi olanaksızdır. Ürün, ayrıca darbe ve şok gibi ani travmalarda cihazın ekranının çatlama ya da kırılmasını önler.

iPhone XR Kavisli 9D Ekran Koruyucu Film ile Tam Koruma

iPhone XR Kavisli 9D Ekran Koruyucu Film ile Tam Koruma

Mobil cihazların dizaynı için kullanılan malzemeler hassas bir yapıya sahiptir. Bu hassas cihazlar, ufak düşme, çarpma gibi reaksiyonlarda zarar görmeye meyillidir. Cihazlar için özel olarak geliştirilen aksesuarlar, bu hassasiyeti koruma altına alır. Sadece korumayla kalmayıp aynı zamanda performansın aynı şekilde devam etmesine yardımcı olur. Telefon Aksesuarları iPhone XR kavisli tam kaplayan 9D ekran koruyucu film kullananlar tarafından yapılan yorumlardan da bu anlaşılır. Temizliği ve uygulaması oldukça kolay olduğundan dolayı bu ürün oldukça avantajlıdır. Parmak uçlarının bırakması muhtemel olan lekeler için dahi size kolaylık sağlar. Sürekli temizlemek zorunda olmadan aktif ve dinamik bir şekilde cihazınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca sahip olduğunuz aygıtın ön panelinin tamamını kapatan ürün, böylece her bir bölümün güvende olmasını sağlar. Cazip fiyatlarla satışa sunulan tasarımın avantajlarını değerlendirebilirsiniz.

iPhone XR Kavisli Tam Kaplayan 9D Ekran Koruyucu Fiyatları

iPhone XR Kavisli Tam Kaplayan 9D Ekran Koruyucu Fiyatları

Düşme ve çarpma gibi faktörler ya da sert cisimle temas sonrası oluşan çizikler, elektronik cihazların çalışma performansını negatif olarak etkiler. Bu tarz problemlerin önlenmesi için geliştirilen koruma ürünleri, şartlar fark etmeksizin ultra performans sağlamayı amaçlar. Ultra güçlü, nano teknolojili, leke tutmayan tasarım bu amaçları maksimum düzeyde yerine getirir. Ayrıca Telefon Aksesuarları iPhone XR kavisli tam kaplayan 9D ekran koruyucu film fiyat açısından da uygun olduğundan dolayı avantajlı bir üründür. Cihazınızı HD kaliteyle kullanmanıza yardımcı olan Telefon Aksesuarları iPhone XR kavisli tam kaplayan 9D ekran koruyucu film yorum olarak da pozitif geri dönüşler alır. Bu geri dönüşlere göz gezdirerek avantajlı ürünü yakından inceleyebilirsiniz. Dokunmatik camın bütünüyle korunmasını üstlenen pratik ve portatif ürünü sipariş vererek siz de bu avantajlardan yararlanabilirsiniz.