teknotrust Emeklemeye Yardımcı Sensörlü Yengeç Şarjlı Oyuncak (MAVİ)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

teknotrust Emeklemeye Yardımcı Sensörlü Yengeç Şarjlı Oyuncak (MAVİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YENGEÇ OYUNCAK Satıcı Ünvanı: KADİR TOPRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8540851798
    Bu ürün YENGEÇ OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emeklemeye Yardımcı Sensörlü Yengeç Şarjlı Oyuncak (MAVİ) Gelişmiş kızılötesi teknolojiyi benimseyen bu sürünen yengeç, bebeklerin oynamak için çok eğlenceli bulacağı bir oyuncaktır - karşılaştığı engelle karşılaştığında farklı bir yöne sürünecektir. Bebeklerin emeklemesini teşvik etmek için harika etkileşimli bir bebek oyuncaktır. Not: Bu oyuncak, halı, su veya nemli ortamlarda kullanmayın. Cen Vityoal Dikkat çekici aydınlatma, neşeli müzik ve sürünme işlevi, çocuklarınızı saatlerce eğlendirecek. Dahili 3.7V lityum pil ile çalışır, 2 saatlik şarj süresi sürekli 60 dakika çalışma süresi sağlar. Bir USB şarj kablosu paketle birlikte gelir. Lütfen şarj işlemi sırasında oyuncak kapalı olduğundan emin olun. Bu sürünen yengeç, yüksek kaliteli ABS malzemesinden yapılmıştır, pürüzsüz ve çıkıntısız kalitede - bebeğinizin eline zarar vermez. Bu müzikli yengeç, çocuklarınız için mükemmel bir Noel, doğum günü, Şükran Günü hediyesi olurdu. Siz ve çocuklarınızın memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sizinle yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. NOT(Çinden geirilen ürünlerdeki kablolar kanserojen madde içerdiğinden , şarj kablolarımız çocuklarımızın zarar görmemesi adına türkiyede imal edilmiştir)

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver