Teknoloji Gelsin 16gb Type-c Usb Flash Bellek Mini 3.1 Usb Bellek Metal Dual Otg 16 Gb Typec

289,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,90 TL

Ürün Bilgileri

Teknoloji Gelsin 16gb Type-c Usb Flash Bellek Mini 3.1 Usb Bellek Metal Dual Otg 16 Gb Typec

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gnctech Satıcı Ünvanı: RESULCAN GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930277251
    Bu ürün gnctech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Usb 3.1 ve 3.0 uyumlu
  • Hızlı veri aktarımı
  • Type-C ve USB kullanım
  • Şık metal tasarım
  • 360 derece dönen tasarım
  • 2 yıl garantili

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 16 GB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Auris CUSBTG 16 GB Type-c Mini 3.1 Metal Dual USB Flash Bellek

Verileri saklamak için kullanılan flash bellek, gelişmiş özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlar. USB Type-C flash bellek 16 GB, sahip olduğu nitelikleriyle son derece kullanışlı bir üründür. Geniş depolama alanı sunduğu için çok sayıda veriyi bir arada tutma şansı verir. Veri kaybına sebep olmayan bu ürün gönül rahatlığıyla kullanılır. Standart ölçülere sahip girişi sayesinde farklı cihazlara uyum sağlar. Hızlı veri yazma ve okuma performansından dolayı kullanıcıları memnun eder.

  • Materyal: Metal
  • Kapasite: 16 GB
  • Cihazların USB 3.1 girişlerine uyumlu yapı

Teknoloji Gelsin Type-C USB Flash Belleğin Özellikleri

Teknoloji Gelsin Type-C USB Flash Belleğin Özellikleri

USB Type-C mini flash bellek 16 GB, sunmuş olduğu imkânlardan dolayı tercih sebebi olur. Söz konusu üründe, telefon ile flash bellek arasında hızlı veri aktarımı yapmayı sağlayan OTG desteği bulunur. Uygun aracı kabloyla birlikte telefonunuzdaki fotoğraf, video ve şarkıları doğrudan aktarma olanağı tanır. Bu sayede aktarım için herhangi bir cihazı aracı olarak kullanmaya gerek kalmadan işlevini başarıyla yerine getirir. Telefonunuzdaki verileri ilgili flash belleğe aktararak cihazın depolama alanında yer açabilirsiniz. USB Type-C 16 GB flash bellek, tasarım detaylarıyla dikkat çeker. Son derece hafif ve kompakt bir ürün olduğu için istediğiniz yere rahatlıkla taşınır. Dolayısıyla veri aktarımı yapmak istediğiniz her ortamda size eşlik eder. İlgili ürünü kullanarak sizin için önemli olan verileri uzun süre saklama şansı elde edebilirsiniz.

Teknoloji Gelsin 16 GB Mini Metal Flash Bellek Kullanışlı mıdır?

Teknoloji Gelsin 16 GB Mini Metal Flash Bellek Kullanışlı mıdır?

USB Type-C OTG destekli flash bellek 16 GB, kullanışlı özelliklerle donatılmıştır. İlgili ürün bilgisayar ve tablet gibi cihazların Type-C girişlerine takılarak kullanılır. Söz konusu giriş türüne tam uyum sağlayan ölçüleri sayesinde sorunsuz bir deneyim sağlar. Bu ürün ile cihazlardan veri aktarmak bu oldukça pratiktir. USB Type-C 16 GB flash bellek, metalden üretildiği için uzun süre rahatlıkla kullanılır. Dış etkenlere karşı koruma sağlayan yüzeyinde herhangi bir yıpranma meydana gelmez. Tozdan da olumsuz etkilenmediği için cihazların USB girişlerine daima tam uyum gösterir. İlk günkü kalitesini uzun süre koruyan bu flash bellek, her kullanımda aynı performansı gösterir. USB Type-C OTG destekli 16 GB flash bellek ile veri aktarımını hızlı ve konforlu hâle getirebilirsiniz.

Teknoloji Gelsin OTG Destekli Metal Flash Bellek Kimler İçindir?

USB Type-C OTG destekli 16 GB flash bellek, ofislerde ve şirketlerde kendisine kullanım alanı bulur. 16 GB depolama kapasitesi sunduğu için çok sayıda veriyi uzun süre güvenle saklama olanağı tanır. Söz konusu verileri aktarırken yüksek bir performans sergiler. Büyük boyutlu dosyaları bile kısa sürede aktararak kullanıcılardan tam not almayı başarır. Ürün, ofis ortamındaki hızlı veri akışına uyum gösterdiği için tercih sebebi olur. USB Type-C 16 GB mini flash bellek, taşınabilir depolama alanı isteyenlere de hitap eder. Boyutu sayesinde istediğiniz her yere rahatlıkla götürebileceğiniz bir üründür. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz verileri yanınızda taşımayı da mümkün kılar. İlgili ürün 360 derece dönebilen tasarımıyla da tercih sebebi olur. Kullanım kolaylığı sağlayan bu özelliği sayesinde cihazların ilgili alanına pratik bir şekilde takılır. Tüketici deneyimlerinden yararlanmak için USB Type-C flash bellek 16 GB yorumlarına ve değerlendirmeleri incelenebilir. Ardından Trendyol üzerinden birkaç adım daha takip ederek ilgili ürünü kolayca satın alabilirsiniz.