TEKNETSTORE Airtag Yuvalı Kedi Ve Köpek Tasması Kilitli Güvenlik Aparatı Airtag Kılıfı ve Zil Boyun Tasması GPS

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TEKNETSTORE Airtag Yuvalı Kedi Ve Köpek Tasması Kilitli Güvenlik Aparatı Airtag Kılıfı ve Zil Boyun Tasması GPS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TekNet Store Satıcı Ünvanı: ZELİHA TEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5590035399
    Bu ürün TekNet Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedileriniz için hafif bir takip tasması oluşturmak için tutuculu bu kedi tasmasına bir Hava Etiketi takın. Kedi köpek chihuahua gibi küçük hayvanlar için Apple Airtag GPS Takip Cihazı için tasarlanmıştır. Airtag Kedi Yaka Tutucu: Airtag tasması bir hava etiketi kılıfıyla birlikte gelir, su geçirmez ve darbelere dayanıklıdır. Kediler ve küçük hayvanlar için özel olarak tasarlanmış, kaydırılarak takılan, evcil hayvanlarınızın ulaşamayacağı küçük tasmalar. Güvenli Tasma: Yansıtıcı tasma, kuvvetle çekerken kolayca serbest bırakılabilen, ayrılabilir emniyet tokası tasarımıyla birlikte gelir - evcil hayvanlarınız evin içinde koşarken çok daha güvenlidir. Ayarlanabilir Yaka Boyutu: Uzunluk ayarlanabilir, evcil hayvanların boyun boyutuna 8,66 - 13,78 inç arası uygundur. 2/5 inç genişlik, çoğu kedi yavruları ve küçük evcil hayvanlar için idealdir. Onlar için en rahat bedeni bulun. Yansıtıcı Naylon Tasma: Çan tasarımlı yansıtıcı naylon yavru kedi tasması, evcil hayvanlarınızın karanlık ortamlarda görülebilmesini sağlar. Evcil hayvanınız zile alışamıyorsa çıkarılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Boyun Tasması
  • Renk Mavi
  • Ürün Tipi Takip Cihazları
Geri Bildirim Ver