TEFAL Titanyum 6x Unlimitedone I?ndüksiyon Tabanlı 3'lü Tava Seti - 20/24/28 Cm

4.410 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.530 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.479 TL
749 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.640 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Titanyum 6x Unlimitedone I?ndüksiyon Tabanlı 3'lü Tava Seti - 20/24/28 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BHR TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: TUNCAY TÜRKARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760139717
    Bu ürün BHR TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal UnlimitedOne Çizilmeye Dayanıklı Tava Yapışma ve çizilme yok: doğru tava seçimi her şeyi değiştirir. Tefal üstün dayanıklı kaplamalarıyla limitlerinizi zorlamanıza izin verir. Tefal UnlimitedOne serisi uzun ömürlü kullanım ve üstün kalite sunar. Bütün 6 kata kadar dayanıklı, çizilmeye dayanıklı*, Tefal kaplamalar metal mutfak gereçlerini bile kullanabileceğiniz yapışmaz kaplamalardır. Ağız sulandıran yemekler, tam kıvamında mühürlemeler ve yağsız yemek yapmak için Tefal sizinle. Tefal'in kaplamalarıyla yemek pişirme deneyiminizi ileri taşıyın. *Tefal standart kaplamalarla karşılaştırıldığında

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Titanyum
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Tefal Titanyum 6x UnlimitedOne İndüksiyon Tabanlı 3'lü Tava Seti - 20/24/28 cm

Tava modellerine lezzetli ve çeşitli yemekler hazırlayabilmek için günlük hayatta çoğu zaman ihtiyaç duyulur. Tefal titanyum 6x UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 3’lü tava seti - 20/24/28 cm, farklı kalınlıkları ve boylarıyla büyük beğeni toplar. Aynı zamanda çizilmelere karşı direnç göstererek yapışmaz yapısını korur. Böylelikle 6x UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 3’lü tava seti hem yemeklerin lezzetini kaybetmesine engel olur hem de uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Modelin sahip olduğu indüksiyon tabanlı yapı, elektriksel iletkenlik özelliğini beraberinde getirerek yemeklerin kolay pişirilmesine imkan tanır. Dayanıklı yapışmaz kaplamasının verdiği kolaylık lezzetli yemekler yapmanın zorluğunu ortadan kaldırır. Bununla birlikte Tefal 3’lü tava takımının metal mutfak gereçleriyle kullanıma uygunluğu yapışmaz ve çizilmez yapısının devamlılığını sağlar.

  • İndüksiyon taban
  • Çizilmez yapı
  • Uzun süre kullanım imkanı

Tefal Titanyum 3'lü Tava Seti Özellikleri

Tefal Titanyum 3'lü Tava Seti Özellikleri

Mutfakta pratik kullanım avantajı sağlayan ve ortaya leziz yemekler çıkarmaya yardımcı olan aletler her zaman ön plana çıkar. Tefal titanyum 3’lü tava seti sayesinde tam kıvamında ve lezzetli yemekler yapılabilir. Kaliteli özelliklere sahip Tefal titanyum 6x UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 3’lü tava seti - 20/24/28 cm 21001163181 yapışmaz özelliğiyle ağız sulandıran yemekler ve kıvamlı mühürlemeler yapabilme imkanı verir. Yiyecekleri az yağ ya da yağsız pişirmeye olanak sağlayan bu ürünün temizliği de rahat bir şekilde yapılabilir. Bununla birlikte yağı belirli bir ısıda tutan yapısı ile yağın yanmasını engelleyerek kızgın yağda yemek pişirmeye fırsat sunar. Tefal tava seti 3’lü indüksiyon tabanlıdır ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Aynı zamanda bu özelliğiyle yapışkan izlere neden olmayan bir ısı sağladığından kolayca temizleyebilirsiniz.

Tefal UnlimitedOne 3’lü Tava Seti Avantajları

Tefal UnlimitedOne 3’lü Tava Seti Avantajları

Hem pratik hem de sağlıklı bir pişirme gereci ile nefis yemekler hazırlamak istiyor olabilirsiniz. Tefal 3’lü tava seti sayesinde lezzetli yemek sofraları hazırlayabilirsiniz. Dayanıklılığı ve kalitesi ile öne çıkan Tefal tava 3’lü set bu özellikleri sayesinde son derece uzun bir kullanım ömrüne sahip olur. 3 farklı boy tava ile yapılacak yemeğin porsiyonuna göre seçim şansı sunar. Ele oturan ergonomik sap tasarımıyla kullanılan süre boyunca rahatsızlık hissi oluşturmaz. Sahip olduğu dayanıklı, kalın ve ağır taban ile ocakta kayma yapmayarak kolayca kullanılabilir. Tefal titanyum 6x UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 3’lü tava seti yapışmaz kaplamalarıyla pratik ve zahmetsiz olarak yemeklerinizi pişirmenize yardımcı olur. Aynı zamanda yapışmaz kaplamasıyla narin yiyeceklerin pişirilmesinde parçalanmalara engel olur. Bu özelliği sayesinde pürüzsüz ve sürtünmesiz bir yemek pişirme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tefal Titanyum İndüksiyon Tabanlı 3’lü Tava Seti Fiyatları

Tefal Titanyum İndüksiyon Tabanlı 3’lü Tava Seti Fiyatları

Tefal titanyum 6x UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 3’lü tava seti - 20/24/28 cm fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün yapışmaz kaplamasıyla hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapmanıza yardımcı olur. Bu özelliğiyle yemeklerin tam kıvamında mühürlenmesine ve yağsız yemekler yapılmasına olanak verir. Tefal titanyum 6x UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 3’lü tava seti - 20/24/28 cm yorumları müşterilerin memnuniyet ifadelerini içerir. İndüksiyon pişirme teknolojisiyle kullanışlı özelliklerini buluşturan bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Manyetik özelliğe sahip olan Tefal titanyum 6x UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 3’lü tava seti - 20/24/28 cm kullananlar kolay ve güvenli pişirme teknolojisi konusunda beğenilerini belirtir. Tefal tarafından satışa sunulan 3’lü indüksiyon tabanlı bu seti Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile temin edebilirsiniz.