TEFAL Cooknclean Tava 24 Cm

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

TEFAL Cooknclean Tava 24 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miru Store Satıcı Ünvanı: MERVE MOD ÜZÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6220979551
    Bu ürün Miru Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Emaye
  • İç Materyal Titanyum
Geri Bildirim Ver

Tefal Cook'n'Clean Tava 24 cm

Lezzetli yemekleri yapmaya yardımcı Tefal Cook'n'Clean tava 24 cm TAVA24CM teflon materyalden imal edilir. Dolayısıyla oldukça sağlıklı bir yapıya sahiptir. Şık görünümü, kalitesi, gösterişli oluşuyla tüm beklentilerinize karşılık verir. El yakmayan, tam kavranan sap rahat bir tutuş sağlar. Bu özelliğiyle yüksek güvenlikli bir üründür. Tefal Cook'n'Clean tava 24 cm kullanışlı olmasıyla beğenileri kazanır. Yapışmaz yüzeyi sayesinde kolaylıkla temizlenebilir. Tefal tarafından sunulan kaliteli ürün kalitesini ve ışıltısını daima korur. Yer kaplamayan boyutları sayesinde eşsiz lezzetler elde edebilirsiniz. Modern bir tasarıma sahip ürün siyah rengiyle mutfağınıza zarif bir görünüm katar. Sade dizaynıyla sofra dekorasyonuna olumlu katkı sağlar. Pratikliği ile kullanım kolaylığı sağlar. Tasarım harikası, kaliteli, yapışmaz tabanlı Tefal Cook'n'Clean 24 cm boyutundaki tavanın öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kolay kullanım
  • Şık tasarım
  • Geniş iç hacim

Kullanışlı Tefal Cook'n'Clean Tava

Kullanışlı Tefal Cook'n'Clean Tava

Tefal Cook'n'Clean tava 24 cm özellikleri ile mutfakta işinizi kolaylaştırır. 6,1 cm yüksekliği, 23,9 cm uzunluğu, 40,9 cm genişliği ile oldukça kullanışlı ebatlara sahiptir. Geniş iç hacmi sayesinde tek seferde çok miktarda yemek pişirebilirsiniz. Teflon olması sayesinde pürüzsüz bir yüzeyi vardır. Yüksek kalitede dizayn edilen Cook'n'Clean tava 24 cm uzun süreli kullanıma uygundur. Isıyı eşit bir şekilde dağıtan tabanı sayesinde iyi pişmiş yemekler yapabilirsiniz. Yapışmaz taban kaplamasıyla yemeğiniz yanmaz. Tefal marka teflon materyalden üretilen bu tava son derece sağlıklıdır. Ergonomik sapı ise size konforlu kullanım olanağı tanır. İç ve dış kaplaması sayesinde temizlenmesi oldukça kolaydır. Tek parça olan ürün son derece pratiktir ve siyah renkli şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Tefal markalı Cook'n'Clean tava ile eşsiz lezzette yemekler yapabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Tefal Cook'n'Clean Tava

Şık Tasarımlı Tefal Cook'n'Clean Tava

Mutfakta enfes yemekler yapmak için kullanılan tavanın özellikleri kadar görünümü ve sağlıklı oluşu da büyük önem taşır. Teflondan imal edilen Cook'n'Clean 24 cm tava son derece dayanıklıdır. Siyah rengiyle sade, modern ve şık bir görünüme sahiptir. Enfes yemekler yapmak için mutfakta oldukça fazla zaman harcanır. Tefal tava kolay temizlenmesiyle zamandan tasarruf sağlar. İster bulaşık makinesinde ister elde yıkanabilir. Cook'n'Clean tava 24 cm kalitesiyle ilk alındığı halinde kalır, parlaklığını ve ışıltısını kaybetmez. Mükemmel pişirme sonuçları olan bu tava son derece şıktır. Cook'n'Clean tava 24 cm Tefal markasının sizin için özenle tasarladığı bir üründür. Oldukça sağlam olan tava, mutfağınızın vazgeçilmez parçası haline gelir. El yakmayan sap ayrı bir tutacak gerektirmez. Yemek yaparken rahatlıkla kavrayarak güvenli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Birçok işlevsel özelliğe sahip ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Tefal Cook'n'Clean Tava 24 cm

Avantajlı Fiyatıyla Tefal Cook'n'Clean Tava 24 cm

Tefal Cook'n'Clean tava 24 cm fiyatları ürünün imal edildiği materyal, kullanışlı ebatları, şık tasarımı, yapışmaz tabanı göz önüne alınarak belirlenir. Farklı gelirde olan her bütçe için uygundur. Lezzetli yemekler pişirmenize yardımcı Tefal Cook'n'Clean tava 24 cm kullananlar tarafından beğenilen bir üründür. Derinliği sayesinde büyük porsiyonları tek seferde pişirebilirsiniz. İndüksiyon hariç tüm ocaklarla uyumludur. Yer kaplamayan boyutlarıyla kullanımı oldukça pratiktir. Maksimum performansa minimum fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Son derece sağlıklı olan teflon malzemeden üretildiği için uzun yıllar kullanıma uygundur. Tefal Cook'n'Clean tava 24 cm yorumlarını okuyarak müşteri deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Böylece ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Pratik yemekler için sade bir tasarıma sahip, sağlıklı kullanım ömrü olan dayanıklı Tefal markalı Cook'n'Clean 24 cm’lik tavaya online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’da fırsatlarla sahip olabilirsiniz.