Tecno BD01 TWS Earphone Kablosuz Kulaklık Beyaz

399 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tecno BD01 TWS Earphone Kablosuz Kulaklık Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayar Teknoloji Ve İletişim A.Ş Satıcı Ünvanı: BAYAR TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1510729170
    Bu ürün Bayar Teknoloji Ve İletişim A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık, müziğin keyfini 4 saatten fazla süreyle çıkarmanıza olanak tanır. Kulaklığı taktığınız an otomatik olarak devreye girer ve tekrardan eşleştirmenize gerek duymadan size zaman kazandırır.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık, iki adet entegre mikrofon ile donatılarak kesintisiz telefon görüşmeleri yapmanızı mümkün kılar. Mono ya da çiftli kullanım olanağı ile dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
  • Beyaz Bluetooth kulaklık, kulak kanalınıza tam oturan hafif yapısı ile ağırlık hissini size yaşatmaz. Beyaz rengi ile her türlü kombininize uyumludur.
  • Tecno TWS Earphones BD01, kulaklıkların ve şarj kutusunun uyumu sayesinde 12 saatten daha uzun süre kesintisiz müzik dinleme imkanı sunar.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık, Bluetooth teknolojisinin 5.0 sürümü ile donatılır ve kablosuz bağlantıda size yüksek bir performans gösterir.
  • Tecno BD01 TWS, akıllı geçiş işlemi ile telefonunuza dokunmadan farklı fonksiyonlara erişebilmeniz için kulaklık paneline sahiptir. Bu sayede, kulaklıklarınıza dokunarak müziği durdurabilir, başlatabilir ve ses ayarını yapabilirsiniz.
  • IPX5 özelliği ile su ve su sıçramalarına karşı dayanıklılık gösterir. Ter tutmayan silikon kulak uçları ve dayanıklı yapısı ile spor yaparken veya dış mekan aktivitelerinde güvenle kullanmanıza yardımcı olur.
  • Micro USB şarjı ile hızlıca şarj edebilir.
  • Gürültü yok etme yeteneği ile çevrenizdeki gürültüleri en aza indirerek konuşma sırasında sizi rahatsız etmez.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Tecno BD01 TWS Uyumlu Earphone Kablosuz Kulaklık Beyaz

Tecno BD01 TWS uyumlu Earphone kablosuz kulaklık beyaz kaliteli ses performansı sağlamakla beraber hareket özgürlüğü yaratarak işinizi kolaylaştırır. Kulaklıklar ile şarj kutusunun eşleşmesiyle 12 saatten uzun süren kesintisiz müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Akıllı geçiş işlemlerini yaptığınızda telefonunuza dokunmanıza gerek kalmaz. Dolayısıyla kulaklık panellerini kullanarak birçok işlevi yerine getirebilirsiniz. Geleneksel modellerin getirdiği kısıtlamalara meydan okuyan uzaktan bağlanma özelliğiyle iki elinizi birden aktif olarak kullanabilirsiniz. Bununla birlikte sesli görüşmeler yaparken telefonunu kulağınıza götürmenize gerek kalmaz. Araba kullanırken veya iş başındayken gelen çağrıları bu ürünle rahatça yanıtlayabilir ve konuşmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bluetooth seçeneğinden yararlanarak telefonunuz ile uzak menzilden bağlantı kurabilirsiniz. Bu yolla cihazlar arasında köprü kurup kesintisiz müzik dinleme veya eller serbestken çağrı yanıtlama deneyimini keşfedebilirsiniz.

  • Uzun pil ömrü
  • Eller serbest kullanım
  • Teknolojik donanım

Beğenilen Tecno BD01 TWS Uyumlu Earphone Özellikleri

Beğenilen Tecno BD01 TWS Uyumlu Earphone Özellikleri

Tecno Bluetooth kulaklık kullanımı kolay bir yapıya sahiptir. Bu sayede hiçbir kablo yuvasına ihtiyaç duymadan uzaktan bağlantı oluşturabilirsiniz. Ürün, hareket alanınızı kısıtlayıcı engellerin önüne geçerek fonksiyonlu bir ortam hazırlar. Herhangi bir konuyla meşgulken telefonunuza temas etmek mecburiyetinde kalmadan işlerinizi kısa sürede bitirebilir ve aktivitelerinize hız kesmeden devam edebilirsiniz. Tecno Buds 1 sayesinde toplu taşıma araçları gibi insan kalabalığının olduğu noktalarda çevrenize rahatsızlık vermeden dizileri, filmleri veya dersleri verimli ses sistemiyle takip edebilirsiniz. Güçlü pil kapasitesini değerlendirerek cihazı uzun süre kullanabilirsiniz. Şarj etmek istediğinizde hızlıca cihazın enerjisini yenileyebilirsiniz. Gürültü azaltma niteliklerine sahip Bluetooth kulaklık, farkını ortaya koyarak sizi etrafınızdaki işitsel uyarılardan arındırır. Rahatsız edici seslerin problem çıkarmasına izin vermeyerek dilediğiniz yayına kulak verebilirsiniz. Siz de bu şansları elde etmek için ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tecno BD01 TWS Earphone Kablosuz Kulaklık Beyaz Avantajları

Tecno BD01 TWS Earphone Kablosuz Kulaklık Beyaz Avantajları

Tecno BD01 TWS Earphone kablosuz kulaklık beyaz rengiyle şık bir tasarımdır. Egzersiz yaptığınız veya ders çalıştığınız durumlarda dinlediğiniz müzikler aracılığıyla hedeflerinize konsantre olmanıza yardım eder. Amaçladığınız faaliyetlere tamamen odaklanmanıza katkı sağlayarak üretkenliğinizi artırır. Çalışmalarınız sırasında aldığınız randımanı geliştirir. Müzik dinlemeyi veya birileriyle sesli sohbetler yapmayı arzularken telefonunuzu cebinizden sürekli çıkarmanızı önler. Sık tekrar eden bu yorucu davranışları engeller. Bakıldığında küçük görünen ancak gündelik yaşamınızda uğraşmanıza neden olan davranışlarınızı bu yolla terk edebilirsiniz. Zahmetsiz ve basit kullanıma sahip olan Tecno BD01 Bluetooth özelliğine sahip cihazınızla herhangi bir kablo gerektirmeden ilişki kurabilmenizi mümkün kılar. Hayal ettiğiniz rahatlığa kavuşarak dilediğiniz an konuşabilir, video seyredebilir, ders çalışabilirsiniz. Ürünle ilgili paylaşılan soru ve cevaplara göz atarak merak ettiklerinize dair başka bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Uygun Tecno BD01 TWS Uyumlu Earphone Kulaklık Fiyatları

Uygun Tecno BD01 TWS Uyumlu Earphone Kulaklık Fiyatları

Tecno BD01 TWS uyumlu Earphone kablosuz beyaz kulaklık fiyatları ürünün tüm nitelikleri dikkate alınarak belirlenir. Beyaz ve şık tasarımıyla beğeni toplayan bu modeli tercih ederek kampanya fırsatlarından da faydalanabilirsiniz. Telefon ve tabletlerin yanı sıra bilgisayarlarla da irtibat kurabilen ürünü, Bluetooth seçeneği olan akıllı cihazlarınızla kullanabilirsiniz. Cihazlar arasındaki ilişkiyi sağlamak oldukça basittir. Bunun için öncelikle ilgili aygıtın Bluetooth düğmesi kaydırılarak kablosuz özellik etkinleştirilir. Ardından aygıtınız kulaklığı algılayarak ürün adını ekranda gösterir. Bağlantı kurmak adına eşleştirme butonuna tıklamanız gerekir. Bu işlemler yapıldıktan sonra aygıtlar bağlanır ve eşleşme süreci tamamlanır. Tercih ettiğiniz uygulamalara paralel olarak tüm işitsel olanakları kullanabilirsiniz. Gelişmiş teknolojisiyle ön plana çıkan ve sağladığı kolaylıklarla günlük yaşamınıza olumlu etki eden Tecno kablosuz kulaklığı Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz Tecno BD01 TWS uyumlu Earphone kablosuz beyaz kulaklık yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.