Tariş Yeşil Çay Kolonyası 200ml Cam Şişe

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
1 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL109,99 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tariş Yeşil Çay Kolonyası 200ml Cam Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kapış Kapış Satıcı Ünvanı: HALİL YAVUZ DAĞITIM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455091175400001 Vergi Kimlik Numarası: 4550911754
    Bu ürün Kapış Kapış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parfümlerinizi bir kenara bırakın. Canlılık veren yeşilçay ile ahenk içindeki hafif çiçek ve meyve notalarının dingin ama bir o kadar enerjik kokusu sizde bağımlılık yaratacak.
Geri Bildirim Ver

Tariş PRA32 200 ml Cam Şişe Yeşil Çay Kolonyası

Türk kültüründe önemli bir yeri olan kolonya, misafirlere ikram edilen ve temizlik sağlayan çok amaçlı bir sıvıdır. Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişe, hemen her yaştan kişinin kullanımına uygundur. Yeşil çay özleriyle oluşturulan içeriği doğaldır. Canlılık veren hoş bir kokusu bulunur. Çiçek ve meyve notaları içeren koku esansı, hem kadın hem de erkekler tarafından beğenilir. Cam materyali kullanılarak üretilen şişesi 200 ml iç hacme sahiptir. Bu sayede uzun süre kullanıma olanak tanır. Şeffaf dış yüzeyi şişenin içinde kalan miktarı görmenize imkân sunar. 80 derece olan ürün içeriği, virüslere karşı koruma sağlar. Kolonyanın içinde %80 oranında alkol bulunduğu anlamına gelen bu değer, kullanan kişiye hijyen sunar.

  • Ürün miktarı: 200 ml
  • Üretim malzemesi: yeşil çay
  • Kolonya derecesi: 80 derece

Tariş 200 ml Cam Şişe Yeşil Çay Kolonyasının İçeriği Nedir?

Tariş 200 ml Cam Şişe Yeşil Çay Kolonyasının İçeriği Nedir?

Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişe, kaliteli bir içeriğe sahiptir. Yeşil çay esansı ve alkolden oluşan bu kolonya, kullanan kişiye hijyen sağlar. Yeterli miktarda şişelenmesi sayesinde uzun süre ihtiyaçlarınızı karşılar. Güzel kokulu ürün, parfümün olmadığı durumlarda kurtarıcıdır. L-teanin ve C vitamini içeren yeşil çay özü, kullanan kişinin daha sağlıklı olmasına yardım eder. Söz konusu ürünün içeriği, dezenfektan olarak fayda sağlar. Yeşil çay kolonyası, orta yoğunlukta ve 3-4 saat kalıcı bir kokuya sahiptir. El ve yüze dökülebilen bu kolonya, oda kokusu olarak da kullanılabilir. Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişenin içeriği, beklentileri karşılamayı hedefler. Özellikleri sayesinde bu kolonya sıklıkla tercih edilir.

Tariş 200 ml Cam Şişe Yeşil Çay Kolonyası Kimlere Hitap Eder?

Tariş 200 ml Cam Şişe Yeşil Çay Kolonyası Kimlere Hitap Eder?

Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişe, hemen her yaştan kişinin kullanabileceği hoş bir kokuya sahiptir. Söz konusu ürün, kolay bir şekilde dökülebilir. Tariş yeşil çay kolonyası, unisex bir kokuya sahiptir. Günlük olarak kullanılabilir. Ofis ya da ev ortamında hijyen sağlamak isteyenlere hitap eder. Misafirlerine kolonya ikram etmek isteyen kişiler için ideal bir üründür. 80 derece olan içeriği bakteri ve virüsleri ortadan kaldırır. Yaşam alanını daha sağlıklı hâle getirmek isteyen kişiler tarafından büyük oranda tercih edilir. Sabun ya da suya ulaşılamadığı durumlarda temizlik yapmak için bu üründen yararlanmak mümkündür. Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişe kaliteli bir kullanım sunar. Özellikle yaz aylarında kullanmak için ideal bir üründür.

Tariş 200 ml Cam Şişe Yeşil Çay Kolonyasının Kokusu Nasıldır?

Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişenin kokusu senelerce ilk günkü gibi kalır. Mistik bir kokusu olan bu sıvı, daha dinç hissetmenize imkân sunar. Çok ağır olmayan esansı, sizi rahatsız etmez. Kişinin el ya da yüzüne sürmesi sonrasında serinlemesi mümkün hâle gelir. Şişenin güneş ışığından korunması ve serin yerde bekletilmesi gerekir. Yanıcı maddelerden uzak tutulması, güvenli kullanım için önemlidir. Bahsi geçen ürünün kullanım süresi kapak açıldıktan sonra 12 ay olarak bilinir. Mekanın 3-4 saat güzel kokmasını sağlar. Dökmek için şişeyi hafif eğmek yeterlidir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişe yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu güzel kokuyu sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Tariş yeşil çay kolonyası 200 ml cam şişe fiyatı kampanyalara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Siz de bu yeşil çay kolonyasını kullanmak istiyorsanız hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.