Tarihi Adıyaman Kahvecisi Sütlü Menengiç Kahvesi 250 gr X4 Paket

350 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tarihi Adıyaman Kahvecisi Sütlü Menengiç Kahvesi 250 gr X4 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAHTA AVM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN MANTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120816283
    Bu ürün KAHTA AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarihi adıyaman sütlü menengiç kahvesi 250 gr x4 paket
  • Tarihi adıyaman sütlü menengiç kahvesi 500 gr menengiç kahvesi, latincesi pistacia terebinthus denilen menengiç ağacından üretilen ve türkiye'de akdeniz, güneydoğu anadolu ve iç anadolu bölgelerinin dağlık kırsal bölgelerinde ekimi yapılmaksızın doğal olarak yetişmektedir.
  • Türkiye'nin doğal bitki örtüsünün parçalarından biri olan menengiç
  • Yörelere göre farklı isimler alabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver

Tarihi Adıyaman Kahvecisi Sütlü Menengiç Kahvesi ile Lezzet

Menengiç olarak da anılan bir ağacın meyvelerinden elde edilen bu sıra dışı kahve Türk kültüründe oldukça beğenilmektedir. Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’nun kırsal bölgelerinde kendiliğinden yetişen menengiç ağaçlarına çitlembik, çedene ve bıttım gibi isimler de verilmektedir. Ülkemizin doğal bitki örtüsünün parçası olan bu ağaçların meyvesinden elde edilen menengiç kahvesi sağlığa pek çok faydası ile bilinmektedir. Bu kahvenin sütlü olarak tüketimi çok yaygındır. Tarihi Adıyaman kahvecisi sütlü menengiç kahvesi lezzeti ve kalitesi nedeniyle birçok kahve tutkunu tarafından tercih edilmektedir. Türk kahvesi, Ormanlı dibek kahvesi gibi çeşitleri ile de adından söz ettiren Tarihi Adıyaman Kahvecisi, menengiç kahvesi konusunda da uzmandır. Lezzeti ve kalitesi ile favoriniz olacak olan Adıyaman sütlü menengiç kahvesi ürününü uygun fiyatlarla set halinde sipariş verebilirsiniz.

  • Uygun fiyatlı set
  • Alanında uzman kalite
  • Sağlığa faydalı

Tarihi Adıyaman Kahvecisi Sütlü Menengiç Kahvesi Tüketimi

Tarihi Adıyaman Kahvecisi Sütlü Menengiç Kahvesi Tüketimi

İçerisinde keçi boynuzu ve krema bulunan Tarihi Adıyaman Kahvecisi sütlü menengiç kahvesi pişirim olarak da Türk kahvesine benzemektedir. Öncelikle soğuk su ile bir yemek kaşığı kahveyi karıştırıp daha sonra cezveyi ocağa koyarak pişirime başlayabilirsiniz. Damak zevkinize göre şeker ilave edebilir ve kahve kaynadıktan sonra önce köpüğünden fincana koyup daha sonra cezvedeki kahveyi fincana boşaltabilirsiniz. Adıyaman Kahvecisi sütlü menengiç kahvesinin pişiriminde Türk kahvesine oranla daha fazla kahve tüketildiğinden dolayı 4’lü ekonomik paketlerden satın almak daha avantajlı olacaktır. Büyüleyici kokusu ve lezzetiyle vazgeçilmez içeceklerinizden biri olacak olan Tarihi Adıyaman Kahvecisi menengiç kahvesi farklı lezzetler arayan damaklar için ideal bir seçimdir. Yumuşak aroması ve sağlığa faydaları nedeniyle müdavimleri olan bu kahveyi günlük yaşamınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Bu ürün evde veya ofiste kahve molalarınızın bambaşka bir keyif katacaktır.

Sağlıklı Adıyaman Sütlü Menengiç Kahvesi

Sağlıklı Adıyaman Sütlü Menengiç Kahvesi

Kahve tutkunlarının favorisi olan Tarihi Adıyaman Kahvecisi sütlü menengiç kahvesi düzenli tüketildiği zaman sağlığa faydalıdır. Nefes darlığına iyi gelen bu kahve solunum yolları hastalıklarında oldukça etkilidir. Balgam söktürücü etkisi ile bilinen menengiç kahvesi öksürüklere de çare olmaktadır. Eğer kolesterol sorununuz varsa Adıyaman sütlü menengiç kahvesi yüksek oranda yağ asidi içerdiği için kalp ve damar sağlığınızı da koruyacaktır. Ölçülü bir menengiç kahvesi tüketimi böbrek sağlığına iyi geldiği gibi böbreklerde oluşan kum problemlerini de çözebilir. Siz de Tarihi Adıyaman Kahvecisi sütlü menengiç kahvesi 250 gr x 4 paket ürününden sipariş vererek düzenli tüketim ile sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz. A, E, B6 ve C vitaminleri açısından zengin olan bu kahve ile erken yaşlanmanın da önüne geçebilirsiniz. Adıyaman sütlü menengiç kahvesi mide ağrılarının önüne geçerek sindirim sisteminizi de desteklemektedir.

Tarihi Adıyaman Kahvecisi Sütlü Menengiç Kahvesi Avantajlı Set"

Tarihi Adıyaman Kahvecisi Sütlü Menengiç Kahvesi Avantajlı Set

Tarihi Adıyaman Kahvecisi sütlü menengiç kahvesi 250 gr x 4 paket yorumları oldukça olumludur. Kullanıcılar ürünün lezzetinden ve tazeliğinden memnun kalmaktadırlar. Tarihi Adıyaman kahvecisi sütlü menengiç kahvesi 250 gr x 4 paket içeriği aroma koruyucu kilitli ambalajda ürünler sunmaktadır. Bu 4’lü set ürünü sayesinde ister evde ister ofiste hem kendiniz hem de misafirleriniz için lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz. Tarihi Adıyaman Kahvecisi sütlü menengiç kahvesi 250 gr x 4 paket özellikleri avantajlı fiyatları ile öne çıkmaktadır. Bu set üründen sipariş vererek kaliteli ve lezzetli kahve deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Kafe, restoran gibi işletmeler tarafından da tercih edilen ürün, kahve üretiminde uzmanlaşmış markanın en sevilen çeşitlerinden biridir. Trendyol'da yer alan 525263 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.