TANCELL iPhone SE 2020 TAM KAPLAYAN EKRAN KORUYUCU CAM 4.7 inc. (1 ADET)

99,50 TL

Ürün Bilgileri

TANCELL iPhone SE 2020 TAM KAPLAYAN EKRAN KORUYUCU CAM 4.7 inc. (1 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tancell Ticaret Satıcı Ünvanı: YAKUP TAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5271177338400019 Vergi Kimlik Numarası: 8180341001
    Bu ürün Tancell Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone SE 2020 TAM KAPLAYAN EKRAN KORUYUCU CAM 4.7 inc. 1 ADET iPhone SE 2020 ile Uyumlu olup (4.7 inç) Ekran Kullanımına Uygundur. Mükemmel Uyum: 0,33mm 10 H yüksek kalitesi ile 1. sınıf tempered cam’dan üretilmiştir. Çifte Savunma: Cihazınızı madeni para, anahtar vb sert maddelerden kaynaklanan istenmeyen sürtünme, çizilmelere veya kaza sonucu oluşabilecek hasarlara karşı diğer camlardan 2 kat daha fazla güçlü koruma sağlar. Özellikleri: iPhone SE 2020'nin yuvarlak tasarımı sebebiyle çoğu durumda uyumluluğu ve dayanıklılığı artırmak için Temperli cam tüm ekranı kaplamaz. iPhone SE 2020 (4,7 İnç Ekran) için HD ultra net görüntü sağlayan yuvarlak cam, %99,99 HD Yüksek Çözünürlük ve Yüksek Dokunuş Hassasiyeti %99,99 dokunmatik ekran boyut uyumluluğu ( 4.7 inc ) Parmak İzi Lekelerine, Çizilme ve Kırılmaya Karşı Önleyici Katmanlar. Tüm Kılıf Modellerinde Kullanıma Uygundur. TANCELL Ekran Koruyucu / Kırılmaz Cam Kutu İçeriği: 1 Adet Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam 1 Islak Mendil 1 Klavuz Etiketleri ve Toz Emici Kullanım ve Kurulum Talimatları Kutunun Arka Yüzündedir Not : Ekran Koruyucu Takma Tecrübeniz Yok ise En Yakındaki Uzman Kişilerden Destek Alınız. Dikkat : Ekran Koruyucu Üzerindeki Koruma Jilatini Kaldırılmış Ürünlerin İadesi Kabul Edilmemektedir. Ürünlerimiz ABD ve Türkiye Pazarında Satışa Sunulmuştur. Not: Designed by Artemis Global LLC in USA, Assembled in P.R.C Telif Hakkı © 2022 TANCELL - Tüm Hakları Saklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone SE 2020
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver