Syrox Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulakiçi Kulaklık Mx10 Beyaz

1.299 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Syrox Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulakiçi Kulaklık Mx10 Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syrox MX10 Kablosuz BT Kulaklık
  • Şarj çantasına koyduğunuzda otomatik olarak şarj olan Syrox MX10 Kablosuz BT Kulaklık, yaklaşık bir saat içinde tümüyle şarj oluyor. Her bir kulaklıkta 35 mAh batarya bulunuyor. Kulaklıklar, tek bir şarjla ortalama 4 saatlik bir kullanımın tadını çıkarmanızı sağlıyor. 300 mAh bataryaya sahip şarj çantasıyla birlikte kulaklık, 16 saate varan müzik dinleme .

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox Mx10 Bluetooth Kulaklık Kablosuz 5.0 Kulak İçi Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Kablosuz bluetooth kulaklıklar, hem müzik dinlemek hem de ellerinizi kullanmadan telefon görüşmesi yapmak için oldukça kullanışlı ürünlerdir. Kablosuz özellikleri sayesinde hareket kısıtı da yaratmayan bu cihazlar, son dönemde sıklıkla tercih edilir. Syrox kablosuz bluetooth 5.0 kulakiçi kulaklık mx10, bu doğrultuda tercih edebileceğiniz bir fiyat/performans ürünüdür. Bu kulaklık; kullanışlı yapısı, uzun şarj süresi, malzeme kalitesi ve teknik özellikleriyle dikkat çeker. Siz de bütçenizi zorlamadan kablosuz kulaklık konforunu yaşamak istiyorsanız Syrox firmasının piyasaya sürdüğü bu kulaklık, tam size göre olabilir.

  • Tipi: Kulak içi Syrox Bluetooth Kulaklık MX 10
  • Şarj Olma Süresi: 60 dk Syrox Bluetooth 5.0 Kulakiçi Kulaklık MX10
  • Aktif Gürültü Önleme Özelliği: Var Syrox Bluetooth Kulaklık MX 10

Syrox MX10 Bluetooth Kulaklık Tasarım Özellikleri Neler?

Syrox MX10 Bluetooth Kulaklık Tasarım Özellikleri Neler?

Syrox MX10 kablosuz bluetooth kulaklık, kulak içi tipindedir. Kutu ve kulaklıklar olmak üzere iki ana üniteden oluşur. Bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler gibi bluetooth özelliğine sahip tüm elektronik cihazlarla kullanılabilir. Mikrofon özelliği sayesinde elleriniz serbest şekilde telefon görüşmesi yapmanıza imkân tanır. Bu imkân, özellikle gün içinde çalışırken büyük rahatlık sağlar. Çağrı ve müzik kontrolü gibi işlerinizi cihaz üzerinden en pratik şekilde yapabilirsiniz. Kulaklık, kutunun içine yerleştirildiğinde kolaylıkla şarj edilir. Syrox mx10 bluetooth kulaklık modeli, 0,11 kg’lık hafif yapısıyla öne çıkar. Böylelikle hem taşıma hem de kullanım esnasında ağırlık kaynaklı bir sorun yaşamanızın önüne geçer. Çift telefon özelliği bulunması ve bluetooth teknolojisinin 5.0 versiyonunu kullanması, bu kulaklığın dikkat çeken diğer önemli nitelikleri arasında sayılabilir.

Syrox MX10 Kablosuz Bluetooth Kulaklık Kalitesi Nasıldır?

Syrox MX10 Kablosuz Bluetooth Kulaklık Kalitesi Nasıldır?

Syrox MX10 kablosuz bluetooth kulaklık, yüksek ses kalitesi sağlar. ANC olarak da bilinen aktif gürültü önleme özelliğiyle sizi dış dünyadan soyutlayarak müzik dinlerken ya da telefon görüşmesi yaparken alacağınız ses verimini hissedilir ölçüde artırır. Ürün, malzeme kalitesiyle de ön plana çıkar. Syrox MX10 kablosuz bluetooth 5.0 kulak içi kulaklık, ürünü kulağa yerleştirmeyi kolaylaştıran ve konfor sağlayan kauçuk kısımlardan kutusuna kadar her parçasıyla kalite hissini yansıtır. Hem kutu kapağı hem de kulaklıkların mıknatıs bulundurması, ürünün kalitesini gösteren bir diğer özelliktir. Böylelikle çanta ya da cepte taşınırken kutunun kapağı hiçbir şekilde açılmaz ve kulaklıkların düşmesi gibi sorunlar yaşanmaz. Syrox mx10 kablosuz bluetooth kulaklık ürününü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Syrox MX10 Kablosuz Bluetooth Kulaklık Şarj Ömrü Nasıldır?

Syrox MX10 bluetooth 5.0 kulak içi kulaklık, yüksek şarj ömrü sayesinde benzer ürünler arasından sıyrılır. Her bir kulaklık 35, kutusu ise 300 mAh’lık bataryaya sahiptir. Bu sayede tek bir şarj ile yaklaşık 4 saatlik bir kullanım süresi sunar. Bunun yanında şarj kutusuyla 16 saate varan müzik keyfi yaşamanıza da imkân verir. Syrox MX10 kablosuz bluetooth kulaklık, uzun kullanım sürelerine rağmen oldukça hızlı bir şekilde şarj olur. Yaklaşık 60 dakika içerisinde bataryası tamamen dolar. Böylelikle en dar zaman aralıklarında dahi kulaklığınızı hızlıca şarj edebilme şansına sahip olursunuz. Tüm bu özellikler doğrultusunda Syrox MX10 kablosuz bluetooth kulaklık için fiyat/performans ürünü nitelemesi rahatlıkla yapılabilir. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Syrox kablosuz bluetooth 5.0 MX10 kulakiçi kulaklık yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.