Syrox Hızlı Şarj Samsung Şarj Aleti

98,55 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Syrox Hızlı Şarj Samsung Şarj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PRİENTE GROUP Satıcı Ünvanı: NUMAN SEİS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7590643480
    Bu ürün PRİENTE GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Ak-Ars İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Orjinal syrox şarj cihazı
  • Samsung &
  • sony &
  • htc &
  • lg uyumludur
  • 2000amper şarj aleti (ultra hızlı şarj eder)
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox Hızlı Şarj Samsung Uyumlu Şarj Aleti J15

Syrox Samsung şarj aleti, duvar tipli kullanılan bir üründür. Kablolu yapısı ile elektrik akımını güvenli bir şekilde ileterek rahat kullanım imkanı sağlar. Harici kablosu sayesinde ürün adaptörden ayrılarak ayrıca veri aktarımı için de kullanılabilir. Harici kabloyu bilgisayarınıza ve telefonunuza takarak bu şekilde de cihazı şarj edebilirsiniz. Ürün, 2.0 A akım gücüne sahip olduğundan cihazınızı hızlı bir şekilde şarj eder ve veri aktarımını kısa sürede tamamlamanıza olanak sağlar. Ürün kablo uzunluğu 1 metredir. Uzun kablosu sayesinde şarj ve veri aktarımı sırasında cihazınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünün toplam ağırlığı 39 gramdır. Oldukça hafif bir yapıda olan ürünü her zaman yanınızda taşıyabilir ve hızlı şarj özelliğinden her yerde yararlanabilirsiniz.

  • Hafif ve portatif tasarım
  • Hızlı şarj sağlayan adaptör
  • Veri aktarım kablosu

Syrox Hızlı Şarj Samsung Uyumlu Şarj Aleti Özellikleri

Syrox Hızlı Şarj Samsung Uyumlu Şarj Aleti Özellikleri

Adaptörün sahip olduğu akım gücü hızlı batarya dolumu için önemli bir özelliktir. Samsung uyumlu Syrox cihazının toplam anlık gücü 10 W’dir. Yüksek güç sağlayan bu ürünle kısa sürede bataryanızı doldurabilir ve cihazınızı istediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürün, duvar tipli olduğundan prize takılarak rahatça kullanılabilir. 1 metre uzunluğundaki kablosu ile dolum sırasında kullanmanıza olanak sağlar. Samsung uyumlu şarj aleti, USB Type-A çıkış arayüzüne sahiptir. USB Micro B çıkış pek çok bilgisayara da uyumludur. Bilgisayara uyumlu olan kablo çıkışı sayesinde cihazlarınız arasında hızlı ve güvenli bir şekilde veri aktarımı yapabilirsiniz. Ürün, beyaz renkli olduğundan birçok cihazla uyumlu bir tasarıma sahiptir. 39 gram ağırlığında olan Syrox modelini her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Hızlı ve güvenli şarj deneyimi yaşamak istiyorsanız, Syrox J15 modelini edinebilirsiniz.

Kullanışlı Syrox Samsung Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Avantajları

Kullanışlı Syrox Samsung Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Avantajları

Syrox hızlı şarj Samsung uyumlu şarj aleti ürün paketi içerisinde 1 adet adaptör ve 1 adet harici kablo bulunur. Harici kablonun çıkarılabilir yapısı, veri aktarımı için de kullanılmasına olanak sağlar. USB Micro B çıkışı ile harici kablo pek çek cihazda rahatlıkla kullanılabilir. Uyumlu olan tüm cihazlarla rahatlıkla ürünü tercih edebilirsiniz. Veri aktarımını hızlı ve güvenli hale getiren kablo, oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Bu sayede zamandan tasarruf edersiniz. Adaptör üzerinde toplam 1 adet çıkış bulunan bu ürünle uyumlu olan tüm cihazları şarj edebilirsiniz. Ürünün çıkış akımı 2.0 A’dır. Bu sayede ürün, cihazınızın bataryasını kısa sürede doldurur. Ürün kablosu ve adaptörü beyaz renktedir. 39 gram ağırlığındaki ürün portatiftir. Hızlı dolum sağlayan teknolojisi ve hafif yapısıyla batarya bitmesinden endişe etmeden cihazınızı rahatça kullanabilirsiniz.

Syrox Hızlı Şarj Aleti Samsung Uyumlu Fiyatları ve Yorumları

Syrox Hızlı Şarj Aleti Samsung Uyumlu Fiyatları ve Yorumları

Syrox hızlı şarj samsung uyumlu şarj aleti fiyatı ürünün sahip olduğu bütün özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Duvar tipi kullanılan ve harici kabloya sahip ürün, oldukça pratiktir ve fişe takılarak hemen kullanılabilir. 1 metre uzunluğundaki kablo, kullanım sırasında rahat hareket etmenizi sağlar. Kablo, kaliteli plastik kaplaması sayesinde bükülmelere ve darbelere dayanıklıdır, uzun süreli kullanıma uygundur. Ürünün akım gücü 2.0 A olduğu için kısa sürede cihazı şarj etmenize olanak sağlar. Harici kablo, veri aktarımı için kullanılabilir bir yapıdadır. Ürün, şarj ve veri transferi sırasında güvenli bir deneyim yaşatır. Ürün, Samsung marka cihazlarla tam uyum sağlar ve yüksek performans gösterir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Syrox hızlı şarj samsung uyumlu şarj aleti kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Hızlı, güvenli şarj ve veri transferi deneyiminden yararlanmak istiyorsanız, Syrox J15 Samsung uyumlu şarj aletine Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz.