SİNGLE SWORD Single Tactical Askeri Fermuarlı Çöl Botu

1.960,25 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Ürün Bilgileri

SİNGLE SWORD Single Tactical Askeri Fermuarlı Çöl Botu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞIK ASKERİ MALZEME Satıcı Ünvanı: MEMİŞ IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1061047492400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670217110
    Bu ürün IŞIK ASKERİ MALZEME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün özellikleri Fermuarlı yapısı sayesinde rahat giyilip çıkartılabilir. Botun arkasında bulunan özel taban sayesinde ayağı tam kavrar. Geliştirilmiş teknoloji ile üretilmiştir. Özel üretilmiş sayası sayesinde ayakta terleme yapmaz ve uzun Süre kullanıma uygundur. Tabanı kauçuk taban teknolojisi ile üretilmiştir kayma Yapmaz. Teknik özellikler Yapısı: Enjeksiyon taban Üst kısım: Deri Astar: Vision Taban : Kauçuk Ağırlık: 1228 gr / çift (40 numara baz alınmıştır.) Garanti: 6 ay

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu
  • Bağlama Şekli Fermuarlı
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

SİNGLE SWORD Single Tactical Fermuarlı Askeri Çöl Botu

Single Sword askeri bot 4 mevsim kullanılabilecek bot modelleri arasında yer alır. Outdoor sporlarına uygun bir kullanıma sahiptir. Yani zorlu arazi koşullarında rahatlıkla yürümek ve koşmak için uygundur. Bunun dışında uzun ömürlü ve dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için tactical bot olarak nitelendirilir. Bağcıklı görünümü sayesinde şık bir modeldir.

 
  • 4 mevsim kullanılabilecek
  • Uzun ömürlü
  • Dayanıklı

Single Sword Single Tactical Fermuarlı Askeri Çöl Botu Özellikleri

Single Sword Single Tactical Fermuarlı Askeri Çöl Botu Özellikleri

Single Sword Single tactical fermuarlı askeri çöl botu zorlu koşullarda kullanıma uygun şekilde üretilmiştir. Dayanıklı yapısı ve anatomik tasarımı ile tactical bot olarak nitelendirilir. Dayanıklı yapısı sayesinde farklı arazi koşullarında rahatlıkla kullanılır. Ayak anatomisine uygun şekilde tasarlanmıştır. Özel tabanı sayesinde rahat hareket edebilmeyi mümkün kılar. Botun arka kısmında yer verilen ek taban sayesinde de ayağı tamamen kavrayabilir. Bu özellikleri de askeri alanda veya outdoor aktivitelerde rahat bir kullanım sunar. Bu özelliklerinden farklı olarak üretiminde gelişmiş teknolojiler tercih edilmiştir. Gelişmiş teknolojiler sayesinde hem rahat etmeyi sağlar hem de ayağı terletmez. Ayakta terleme yapmadığı ve ayağı tam olarak kavrayabildiği için uzun ömürlü bir kullanımı mümkün hale getirir. Bot modelinin ayakta tabanının kauçuk taban teknolojisi tercih edilmiştir. Kauçuk tabanı sayesinde asla kaymaz ve zorlu zeminlere tam bir tutunma sağlar. Bu özellik de yine zorlu arazilerde kullanımını mümkün hale getiren özelliklerden bir tanesidir.

 

Single Sword Single Tactical Fermuarlı Askeri Çöl Botu Kullanımı

Single Sword Single Tactical Fermuarlı Askeri Çöl Botu Kullanımı

Single Sword tactical bot yıpranmayan malzemelerden üretilmiştir. Buna bağlı olarak yüksek dayanıklılığa sahip olduğu için uzun yıllar kullanılır. Bot modelinin üst kısmında deri astar kullanılmıştır. Tabanı için de kauçuk tercih edilmiştir. Yapımında kullanılan malzemeler ile 1228 gram ağırlığa sahip olan bir bottur. Suya dayanıklı ve genel olarak dirençlidir. 4 mevsim kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Mevsimlik bot çeşitleri arasında yer alır. Ürünün deri dokusu leke tutmaz. Ürünün temizliğinin buna göre yapılması gerekir. Askeri ya da tactical botlar çok rahat bir kullanıma sahiptir. Single tactical bot modelinde fermuar tercih edilmiştir. Fermuar sayesinde kolay bir şekilde çıkarılıp giyilmesi mümkün olmuştur. Bu özellik, acil durumlar veya hızlı hareket gerektiren durumlarda büyük bir avantaj sağlar. Bu botlar, zorlu çevre koşullarında üstün performans ve koruma sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

 

Single Sword Single Tactical Fermuarlı Askeri Çöl Botu Fiyatı

Single Sword Single Tactical Fermuarlı Askeri Çöl Botu Fiyatı

Single Sword Single tactical fermuarlı askeri çöl botu fiyat araştırması ürünü satın almak isteyen kişiler tarafından yapılabilir. Fermuarlı askeri çöl botunun fiyatı; yapımında kullanılan malzeme, kullanım alanı ve benzeri konulara göre belirlenmiştir. Bunun dışında üretiminde kullanılan gelişmiş teknolojiler de yine önemli olan konular arasında yer alır. Üretiminde deri, kauçuk gibi askeri bot için gerekli olan malzemelerin kullanılması, ürünün fiyatının ve kalitesinin belirlenmesini sağlamıştır. Konfor sağlayan gelişmiş taban özellikleri ve benzeri konular da yine önemlidir. Ürünün dört mevsim kullanılabilmesi ve farklı alanlarda kullanıma uygun olması da önemlidir. Single Sword Single tactical fermuarlı askeri çöl botu yorumları ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek gerçek kullanıcıların deneyimlerinden fikir alabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürün hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşabilir, detaylı incelemenin ardından keyifli alışveriş sürecinizi tamamlayabilirsiniz.