SUPPO Iphone 6 Ve 6s Model, Lansman Kılıf

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone 6 Ve 6s Model, Lansman Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 6S
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Bej
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Suppo iPhone 6 ve 6S Uyumlu Logolu Lansman Kılıf ve Kablo Koruyucu Makaron İçerir - Bej

SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman bej kılıf ve kablo koruyucu makaron, bir adet silikon kapak ve bir adet kablo koruyucudan oluşur. Telefon kılıfının malzemesi sıkıştırılmış sıvı silikondur. Ürün, iPhone 6 ve 6S ile birebir uyumludur. Silikon kılıf leke ve kir tutmayan bir özelliğe sahiptir. Modelin süet iç dokusu telefonu olası darbelerden ve şoklardan korumaya yardımcı olurken dış yüzeyi ise elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan bir yapıya sahip değildir. Kılıfın kayganlığı iç cepten rahatlıkla çıkarılabilecek şekilde ayarlanır. Yumuşak malzemeden üretilen esnek kılıf telefonun arka kapağını, yanlarını ve köşelerini tam sarar. Ürünün bir adet kablo koruyucusu vardır. Bu koruyucu ile kabloların giriş uçlarındaki kopmaları ve bükülmeleri engelleyebilirsiniz.

  • Kadife süet iç doku
  • Sıvı silikon dış doku
  • Esnek kılıf yapısı

SUPPO iPhone 6 ve 6S Uyumlu Bej Rengi Kılıf Özellikleri

SUPPO iPhone 6 ve 6S Uyumlu Bej Rengi Kılıf Özellikleri

SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman bej kılıf, leke ve kir tutmayan bir telefon kılıfıdır. Model, iPhone 6 ve 6S telefonlarının arka kapağı için yüksek oranda kozmetik koruma sağlar. Ürün, arka kapağı tam kaplayarak kılcal çizikleri engeller. Böylelikle telefonunuzu dış darbelerden ve zararlardan iyi derecede koruyabilir. Koruyucu kılıfı cihazdan çıkarmaya gerek duymadan telefonun şarj ve kulaklık girişlerini kullanabilirsiniz. Kenar kısımları yumuşak silikon olduğu için ürünü takıp çıkartmak gayet basittir. SUPPO iPhone 6 ve 6S kılıfın iç kısmı kadife süet, dış kısmı ise esnek ve yumuşak sıvı silikondur. Bej renkli ürünün burgu şeklindeki renkli makaron koruyucusu, kulaklık ya da şarj kablolarının kopmasına ve bükülmesine engel olur. Şık rengiyle sade bir zarafeti olan bej kılıfı Apple logosu ile birlikte kullanabilirsiniz.

iPhone 6 ve 6S Uyumlu Bej Kılıf ve Koruyucu Kullanımı

iPhone 6 ve 6S Uyumlu Bej Kılıf ve Koruyucu Kullanımı

SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu lansman bej rengi kılıf ve kablo koruyucu, pratik bir kullanıma sahiptir. Silikon malzemeden üretilen kılıf, yıpranmaz ve uzun ömürlüdür. Kılıfın kenar kısımlarının silikon olması sayesinde telefonunuzu çevreler ve yere düşse bile darbelerden ve hasarlardan korumaya yardımcı olur. Ürün, iç köşelerinden şok darbe emici özellikle donatılır. Telefonun arka kapağını bütünüyle sarması sayesinde çiziklerden ve çatlaklardan korur. Çanta veya cepte taşıdığınız cihazınızın anahtar ve bozuk para gibi sert cisimlerden zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Ürün, çıkarmaya gerek duymadan telefonunuzun şarj ve kulaklık girişlerini rahatlıkla kullanabilme imkânı verir. SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman bej kılıf kullananlar için eğlenceli ve renkli makaron kablo koruyucusu ile hareketli bir üründür. Siz de bu kullanışlı ürünleri uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

SUPPO iPhone 6 ve 6S Uyumlu Bej Rengi Kılıf Fiyatları

SUPPO iPhone 6 ve 6S Uyumlu Bej Rengi Kılıf Fiyatları

SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman bej kılıf ve kablo koruyucu makaron fiyatı, ürünün bütün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Kaliteli yapısı ve şık tasarımı ile iPhone 6 ve 6S cep telefonları için ideal bir üründür. Uzun ömürlü ve yıpranmalara dayanıklı yapısı sayesinde telefonunuzu güvenli bir şekilde kullanma fırsatı verir. Leke tutmayan yapısı ile çok tercih edilen bir modeldir. Sevimli ve burgulu kablo koruyucusu ile SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman bej kılıf fiyat açısından ekonomik bir çözüm alternatifi olarak değerlendirilebilir. Telefon kasası ile arasında 3 mm yükselti olması nedeniyle zemin ile teması engelleyen modeli yakınlarınıza hediye olarak da düşünebilirsiniz. Logolu lansman bej kılıf ve kablo koruyucusunun yorumlarına göz atarak ürün hakkında Trendyol’dan detaylı bilgi alabilirsiniz.