Stilevs Akarsu Ani Su Isıtıcısı

2.039 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.039 TL

Ürün Bilgileri

Stilevs Akarsu Ani Su Isıtıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİPARİSSEPETİ Satıcı Ünvanı: BURÇİN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2032997280200015 Vergi Kimlik Numarası: 9970595436
    Bu ürün SİPARİSSEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stilevs Akarsu Ani Su Isıtıcısı

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Stilevs Akarsu Ani Su Isıtıcısı

Stilevs markasının güvencesiyle üretilen benzersiz şofbenler müşterilerin ihtiyacını verimli bir şekilde karşılayabilir. Markanın son teknoloji üretim sistemleri ile sağladığı bu yüksek performans ile müşterilerin hayatına kolaylık katar. Markanın titiz üretimi ve ürünün çeşitli özellikleri kalite-performans açısından oldukça iyi bir seçenek sunar. Bu benzersiz ürünle her an sıcak suya sahip olabilir ve ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Güvenli ve kolay oluşu ile her kesimden müşterinin tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Dayanıklı, pratik ve uygun fiyatlı Stilevs su ısıtıcı müşteriler arasında popüler seçenek haline gelmeyi başarır. Yüksek oranda enerji tasarrufu imkanı sunan bu cihaz her ev için oldukça ekonomik çözümdür. Dört mevsim anında sıcak su sağlayan bu cihaz kesintisiz bir duş keyfi yaşatır.

  • Kaliteli üretim
  • Anında sıcak su
  • Uzun ömürlü kullanım

Stilevs Su Isıtıcısı İşlevsel Özellikleri

Stilevs Su Isıtıcısı İşlevsel Özellikleri

Stilevs markasının titizlikle üretilen bu son teknoloji ürünü ile her an banyoda sıcak suya sahip olabilirsiniz. 24 saat sıcak su sağlayan Stilevs ani su ısıtıcı müşterilerin ekonomisi için faydalı bir çözümdür. Sıcak su ihtiyacınıza cevap veren bu ürünle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ürünün 3 farklı ısı ayarı mevcuttur. 1. kademede ılık, 2. kademede sıcak ve 3. kademede ise çok sıcak seçeneği vardır. Dilediğiniz sıcaklık ayarını seçip banyo yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. 1. kademede 3000 w ve 2. kademe 4000w ısı sağlar. 3. kademe ise iki kademenin toplamında bir ısı seçeneği sunar. Son teknolojik özelliklere sahip bu ürün gelişmiş çalışma prensibiyle anında ve pratik bir şekilde kullanım fırsatı sunar. Bu ürün şık ve kompakt tasarımıyla banyoda dekorasyona hızlıca uyum sağlayabilir.

İndirimli Olanaklarla Akarsu Ani Su Isıtıcısı Fiyatı

İndirimli Olanaklarla Akarsu Ani Su Isıtıcısı Fiyatı

Markanın yüksek verimlilik sağlayan bu ürünü ile tasarruf edebilirsiniz. Oldukça ekonomik bir seçenek olan bu ürünle evinizin sıcak su ihtiyacını giderebilirsiniz. Stilevs Akarsu ani su ısıtıcısı fiyatları ile müşterilerin yüzünü güldürür. Her bütçe grubundaki müşterinin zorlanmadan satın alabileceği bu ürün sıcak su ihtiyacına çözüm sunar. Kampanya ve indirim dönemlerinde ürünü uygun fiyata rahatlıkla satın alabilirsiniz. Daha öncesinde hiç şofben kullanmadıysanız, bu ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılmış olan Stilevs Akarsu ani su ısıtıcısı yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu geri bildirimler karar süresini kısaltabilir. Müşteriler tarafından yapılan yorumlar ışığında marka ve ürün bazında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Hem ekonomik hem de pratik bir çözüm olan Stilevs markalı bu ürünler dilediğiniz zaman hiç beklemeden sıcak su kullanımına sahip olabilirsiniz.

Kaliteli ve Güvenilir Su Isıtıcısı Yorumları

Kaliteli ve Güvenilir Su Isıtıcısı Yorumları

Stilevs akarsu su ısıtıcı şofbenler kısa sürede sıcak su ihtiyacını giderebilirsiniz. Stilevs markasının güvencesi ve son teknolojik sistemlerle üretilen bu ürün her müşterinin beğeni ile kullandığı bir ürün niteliğindedir. Çeşitli ısı ayarı ile istediğiniz sıcaklığı ayarlayıp kullanım sağlayabilirsiniz. Özel duş ahizesi ile satılan bu ürün ekstra masrafından önüne geçer. Her detayı ile müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan bu ürün oldukça ekonomik tercih olur. 7 tane emniyet sistemi bulunan bu ürün müşterilerine güvenlik de sunar. Her yaştan müşteri bu ürünü güvenle kullanabilir. Su basınca meydana gelen herhangi bir değişmede kendi kendine kapanan cihaz, yüksek performans sağlama noktasında oldukça başarılı bir niteliğe sahip olabilir. Çeşitli özellikleri ve detayları ile bu cihaz tüm müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilir. Filtreleme ve yorum okuma gibi özelliklerin sağladığı kolaylıkla her nerede olursanız olun hızlıca sipariş verebilirsiniz.