Stevig 4 Mini Meals 18/10 Paslanmaz Çelik Tencere Seti 5 Parça St-303

999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Stevig 4 Mini Meals 18/10 Paslanmaz Çelik Tencere Seti 5 Parça St-303

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Digithome Satıcı Ünvanı: DİGİTHOME ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295088550600001 Vergi Kimlik Numarası: 2950885506
    Bu ürün Digithome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stevig 4 Mini Meals 18/10 Paslanmaz Çelik Tencere Seti 5 Parça ST-303 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:Ölçülü, yaşam kalitesini artıran minimal porsiyonlar insan sağlığının vazgeçilmezidir. İhtiyaç kadar hazırlanan ve tüketilen porsiyonlar doğaya saygının parçası olduğu gibi taze, sağlıkla tüketilen öğün alışkanlıklarını sunar. "Mini Meals" tencere seti öğün alışkanlıklarının pekiştirilmesi ve porsiyon dengesini sağlamak için en iyi yardımcınızdır. Yemeklerin buzdolabında sağlıkla saklanması, bebek, çocuk gıdalarının hazırlanmasında da en pratik pişirme ve saklama imkanı sağlar. Ürün Ölçüleri:12x5 Cm Basık Tencere 0,5 Lt12x8 Cm Derin Tencere 0,8 Lt12x10 Cm Sütlük 1,1 Lt 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelikten Üretilmiştir.Parlaklığını Koruyan Polisajlanmış Dış Yüzeye Sahiptir.Endüstriyel Kullanıma Uygundur.Tüm Ocak Tipleri İçin Uygundur.Derin Tencere Kapağı Sütlük İçinde Uyumludur. Maksimum Zaman ve Enerji Tasarrufu Sağlar.Bebek Gıda Hazırlama ve Yiyecekleri Sağlıklı Saklama İçin İdealdir.Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir.2 Yıl Garantilidir.İndüksiyon TabanÇelik Isı İletmez Kulplar ve Homojen Isı DağılımıNOT: Tüm ürünlerimiz fatura ile gönderilmektedir. Fatura garanti belgesi yerine geçmektedir. * STEVIG GARANTİSİNDEDİR* TÜM SİPARİŞLERİNİZ FATURA EDİLEREK KARGO EDİLİR. FATURANIZ AMBALAJ ÜZERİNDEKİ ŞEFFAF CEP İÇİNDEDİR.* KARGONUZUN DURUMUNU SAAT 19:00 İTİBARİYLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.* KARGO HASARLARINIZ ÜCRETSİZ KARŞILANIR. FOTOĞRAFLAYIP BİZE İLETMENİZ YETERLİ.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Renk Gri
  • Parça Sayısı 5 Parça
Geri Bildirim Ver