Starbucks Frappucino Caramel Şişe 250 Ml [8 Adet]

74,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Starbucks Frappucino Caramel Şişe 250 Ml [8 Adet]

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PınarOnline Satıcı Ünvanı: PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729003744000017 Vergi Kimlik Numarası: 7290037440
    Bu ürün PınarOnline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Frappucino Caramel Şişe 250 ml Starbucks Frappuccino Caramel, kahvesini soğuk, sütlü ve karamelli sevenlerin beğenisine sunulur. Arabica kahve çekirdeklerinden elde edilen yoğun kahve aroması, tam kıvamında süt ve karamel içeriği ile soğuk kahve keyfini her an her yerde yaşamak için harika bir tercih.
  • 1 KUTU 8 ADETTİR.
Geri Bildirim Ver

Starbucks Frappuccino Caramel 250 ml

Sıcak havalarda serinletecek bir bardak soğuk kahve ilk tercihiniz ise ihtiyacınız olan aromasını koruyan ve her an elinizin olur. Bu durumda dünyanın dört bir yanında sevilen kahve zincirinin ürünü öne çıkar. Nerede olursanız olun vazgeçemediğiniz ve sevdiğiniz kahvenin tadını yanınızda taşımak isteyebilirsiniz. Bu nedenle Starbucks Frappuccino Caramel 250 ml aradığınız ürün olarak öne çıkar. Baristanın sizin için hazırladığı kahve tadını cam şişe ile sunan içecek, yoğun karamel tadı ile tatlı ihtiyacınızı da bastırır. Dünyanın en iyi çekirdekleri öğütülerek hazırlanan Starbucks çeşitlerinden biri olan Frappuccino, günün istediğiniz saatinde keyfini çıkarabileceğiniz şekilde hazırlanır. Motivasyonunuzu arttıracak bir kahve molasını soğuk ve yoğun karamel araması eşliğinde yapmanızı sağlayan ürün, aynı zamanda Starbucks markasının imzasını sürdürür.

  • Yoğun aroma
  • Pratik tüketim
  • Kaliteli kahve çekirdekleri

Soğuk ve Lezzetli Caramel Frappuccino®

Soğuk ve Lezzetli Caramel Frappuccino®

Starbucks’a ait olan Caramel Frappuccino® vazgeçilmez ve eşsiz tadı ile sevenlerinin gözdesi olarak satılır. Günün her anında sevdiğiniz Frappuccino lezzetine ulaşmak ise bir cam şişenin içerisine doldurulmuş halde buzdolabınızda depolayabilirsiniz. Ürün, eşsiz tarifi ve dünyaca ünlü kahve zincirinin imzasını taşıyan özel kavrulmuş çekirdekleri sayesinde müşterilerinin beğenisini toplar. Cam şişe içerisinde satın alabileceğiniz kahve, 250 ml olarak paketlenir. Arabica çekirdeği öğütülerek üretiminde tercih edilir. Karamel aroması ile lezzetlendirilen kahvenin içerisine tam yağlı süt eklenerek markanın özel kahvesi Frappuccino üretilir. Dilediğiniz zaman kolaylıkla tüketmenizi sağlayan ve ergonomik tasarıma sahip cam şişelerin içerisine doldurulur. Sonrasında da kullanabileceğiniz cam şişeler sayesinde içecek kanserojen maddelerden uzak ve uzun ömürlü saklama imkanına sahip olur. Çantanızda taşıyabileceğiniz şişesi ile gittiğiniz her yere lezzetli Frappuccino kahvenizi götürebilirsiniz.

Kusursuz Kıvam ve Aroması ile Starbucks Frappuccino Caramel

Kusursuz Kıvam ve Aroması ile Starbucks Frappuccino Caramel

Markanın özel tarifi olan ve imzasını taşıyan Frappuccino farklı şekillerde tüketilebilir. Soğuk olarak içilen kahve, şişeden direk içilebileceği gibi dilediğiniz bir bardağa buz ekleyerek soğuk içimini güçlendirebilirsiniz. Starbucks Frappuccino Caramel ile sıcak ve yoğun geçen bir güne sizi serinleten bir kahve molası vererek enerjinizi yeniden toplayabilirsiniz. Kusursuz kıvamı ve yoğun karamel aroması sayesinde şeker ihtiyacınızı da karşılayan kahve, kafein seviyesi bakımından düşük olan Arabica kahve çekirdeklerinden üretilir. Ekvator ve çevresinde yetişen çekirdekler sayesinde kahvenizin içimi yumuşak ve meyve aromasına sahip olur. Meyve aroması ve karamel birleşerek tatlı bir içim deneyimi sunan ürün, aynı zamanda eklenebilecek çikolata veya karamel parçaları ile de kişiselleştirilebilir. Servis ederken üzerine krema ekleyerek kafede içebileceğiniz bir kahveye de dönüştürebilir ve misafirlerinize eşsiz bir lezzet tanıtabilirsiniz.

Öne Çıkan Starbucks Frappuccino Caramel 250 ml Yorumları

Öne Çıkan Starbucks Frappuccino Caramel 250 ml Yorumları

Arabica çekirdeklerinden üretilen kahve ile güne enerjik ve serinlemiş olarak devam edebilirsiniz. İster ergonomik tasarıma sahip şişesinden ister kendi zevkinize göre servis ederek kahvenizi tüketebilirsiniz. Pratik tüketim imkanı sağlayan şişesi sayesinde istediğiniz yere çantanızda taşıyabileceğiniz Starbucks Frappuccino Caramel 250 ml yorumları ve incelemelerinde müşterilerinden büyük övgü toplar. Eşsiz içim deneyimi sunan kahveyi dilediğiniz her mevsim tüketebilirsiniz. Kahve, çekirdeklerinin sahip olduğu meyve aroması ve düşük kafein oranı sayesinde ise kahveye alışkın olmayan müşterilerin bile tercih etmesi ile öne çıkar. Üretiminde tercih edilen kahve çekirdekleri ve markanın özel tarifi ise Starbucks Frappuccino Caramel 250 ml fiyatı belirlenirken göz önünde bulundurulur. Sizin ve sevdiklerinizin kaliteli malzemelerden üretilen bir kahve eşliğinde keyifli saatler geçirebilmenizi sağlayan ürüne Trendyol’un avantajlarından faydalanarak ulaşabilirsiniz ve sipariş vererek kahve keyfinizi katlayabilirsiniz.