Spiderman Spider Man Far From Home Figür Marvel'S Mysterio E3549-E4124

1.999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Spiderman Spider Man Far From Home Figür Marvel'S Mysterio E3549-E4124

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cici Oyuncak Satıcı Ünvanı: UĞUR MENTEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1800779141800017 Vergi Kimlik Numarası: 6150347122
    Bu ürün Cici Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Spider Man Far From Home Figür Spider-Man: Far From Home filminden ilham alan Spider-Man figürleri, araçları ve role play oyuncaklarıyla en yeni Spider-Man macerasına daldığınızı hayal edin. Bu filmden ilham alan oyuncak serisiyle, Spider-Man yeni görevler ve yeni kötü adamlarla karşılaşırken çocuklar ağlarıyla istedikleri yere gittiklerini ve duvarlara tırmandıklarını hayal edebilir. (Ürünlerin her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)Spider-Man: Far From Home filminden ilham alan bu 15 cm boyunda figürlerle Spider-Man'in efsanevi kapışmalarda düşmanlarıyla mücadele ettiğini hayal edin! Her pakete bir aksesuar dahildir. Bu aksesuarlarla çocuklar, Spider-Man’in çevredekileri kahramanca tehlikeli kötü adamlardan koruduğunu hayal edebilir. • İçindekiler: figür ve aksesuar.• Figür boyutu: 15 cm • 4 yaş ve üzeri içindir• UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Nocolor
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver

Spiderman Spider Man Far From Home Figür Marvel's Mysterio E3549-E4124

Spiderman Spider Man Far From Home figür Marvel's Mysterio E3549-E4124 ile çocuklar ve filmi izleyip seven kişiler güzel vakit geçirir. Çocuklar figürü konuşturarak çeşitli oyunlar oynayabilir, o karakter olduklarını düşünerek figürü diledikleri gibi hareket ettirebilir. Figürün kol ve bacak eklemleri hareket eder. Ürün içerisindeki parçalardan dolayı 4 yaş üzeri için uygundur. Spider Man Far From Home isimli filmde yer alan bir karakterden esinlenilerek yaratılan bir figürdür. Bu yüzden de filmi seven kişiler bu ürünü satın alarak koleksiyonuna ekleme yapabilir. Spiderman Mysterio figür ile filmden sahneleri yeniden yaratabilirsiniz. Yeniden izlemeye gerek kalmadan ürün sayesinde filmi hatırlarsınız. Korunaklı bir şekilde paketlendiği için koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz bu ürünün özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 15 cm boyunda
  • 4 yaş ve üzeri için uygun
  • Kötü adam figürü

Spiderman Figür Marvel's Mysterio E3549-E4124 Özellikleri

Spiderman Figür Marvel's Mysterio E3549-E4124 Özellikleri

Spider Man Far From Home figür 4 x 17 x 21 cm paket boyutuna sahiptir. Bu ürünü koleksiyon için alan kişiler rahatlıkla paket içerisinde rafta sergileyebilir. Kişiler isteklerine göre Mysterio karakterinin Rune Kalkanı’nı takarak da rafa koyabilir. Ürünün içerisinde boğulma tehlikesine neden olabilecek küçük parçalar bulunur. Bu parçalar sebebiyle ürün, 3 yaşından küçük olan çocuklar için uygun olmaz. Figür ile oynayanların dikkat etmesi gerekir. Spider-Man figürü 15 cm büyüklüğe sahiptir. Çocukların rahat bir şekilde hareket ettirerek canlandırma yapmasına yardımcı olan bir üründür. Üst bir yaş sınırı olmayan bu ürünle Örümcek Adam’ın baş düşmanı olan Mysterio figürü ile yeni maceralara rahatlıkla adım atabilirsiniz. Spider Man Far From Home isimli filmden esinlenerek yaratılan bu ürün oldukça eğlenceli vakit geçirmenizi sağlar.

Spiderman Far From Home Figür Marvel's Mysterio Fiyatı

Spiderman Far From Home Figür Marvel's Mysterio Fiyatı

Spiderman Spider Man Far From Home figür Marvel's Mysterio E3549-E4124 fiyatı belirlenirken özellikleri göz önünde bulundurulur. Figürün paketi 4 x 17 x 21 cm boyutlarındadır. Paket içerisinde iki adet parça vardır. 15 cm uzunluğunda Mysterio figürü ve ona ait olan Rune kalkanı parçası bulunur. Küçük boyutlara sahip olan bölümleri dolayısıyla 4 yaşından büyük çocuklar için uygundur. Filmi seven tüm çocukların keyifle oynayacağı bir figürdür. Bu ürün küçüklerin canlandırma ve konuşma becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Spider Man Far From Home Mysterio action figure aynı isimli film serisinden esinlenilerek dizayn edilir. Mysterio, filmde kötü bir karakterdir. Bu ürünü seriyi takip eden yetişkinler bir hatıra olarak satın alabilir. Bu tarz figürleri toplayan sevdiklerinize siz de hediye olarak alabilirsiniz.

Spiderman Far From Home Figür Marvel's Mysterio Yorumları

Spiderman Far From Home Figür Marvel's Mysterio Yorumları

Spiderman Spider Man Far From Home figür Marvel's Mysterio E3549-E4124 yorumları sayesinde üründen duyulan memnuniyeti görebilirsiniz. Küçüklerin canlandırma yapabilmesi için kol ve bacaklarında bulunan eklemler rahatlıkla hareket ettirilir. Paket içerisinde gelen Rune kalkanını da monte ederek Mysterio tamamlanır. Çocukların hayal gücüne göre kötü adam olup şehri yok edebilir veya iyi bir karakter olarak şehrin güvenliğini sağlar. Film içinde kötü karakter olan bu figür, oyun sırasında küçüklerin dilediğine göre değişim geçirir. Pek çok yaşa hitap eden bu ürünü sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Koleksiyon parçası olarak saklayanlar paketi açmadan rafta bu ürünü sergiler. Boyutu sayesinde çok yer kaplamadan güzel bir görüntü elde edilir. İki ayrı parçadan oluşan bu figüre Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz. Canlandırma yapmasına yardımcı olan bu ürün ile çocuklarınızın gelişimine bir katkıda bulunabilirsiniz.