SOYAZ Renkli Boncuklu, Tüm Telefon Kılıflarına Uygun Telefon Askısı

Ürün Bilgileri

SOYAZ Renkli Boncuklu, Tüm Telefon Kılıflarına Uygun Telefon Askısı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün orijinal Soyaz tasarımı ve kalitesindedir. Diğer mağazalardaki satışlarla herhangi bir alakamız yoktur
  • Ölçüsü: 30 cm'dir
  • Telefon kılıflarında ses açma kapatma yerinde veya şarj kablosunun takıldığı yerde bulunan deliklerden geçirilerek takılmaktadır
  • Telefon kılıflarınıza kolaylıkla takabileceğiniz Telefon askısını bileğinize takarak da kullanabilirsiniz
  • Ürünlerimiz orijinal Soyaz baskılı hediye kutusu ile gönderilmektedir
  • Hediye tercihleri için uygundur
  • Tamamıyla el yapımı olan tüm ürünlerde kopmaz dayanıklı ip olan paraşüt ipi kullanılmıştır

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

SOYAZ KSYZ018 Renkli Boncuklu Tüm Telefon Kılıflarına Uygun Telefon Askısı

SOYAZ renkli boncuklu kılıflara uyumlu telefon askısı, kullanışlı ve şık bir aksesuardır. Bir telefon aksesuarı olan askı, tüm kılıflarla uyumludur. Bu askı, doğrudan kılıfa takılarak kullanılması sayesine tüm telefon modellerine uyum sağlar. Bu aksesuarı elinizde, bileğinizde, çantanızda, cebinizde kullanabilirsiniz. Bu ürün hem telefon kullanımınızı daha pratik hale getirir hem cihazınızın kaybolma riskini önler hem de hayatınıza renk katar. Renkli boncuklu telefon askısı, yetişkin veya çocuk fark etmeksizin dileyen herkesin kullanabileceği konforlu ve işlevsel bir üründür. Dilerseniz kendiniz dilerseniz de özel günlerde sevdikleriniz için satın alabileceğiniz bu ürün, uzun yıllar kalitesini ve işlevini korur.

  • Talep doğrultusunda kişiye özel hazırlanabilir tasarım
  • Uzunluğu 30 cm
  • Paraşüt ipli imalat

Soyaz Renkli Kılıflara Uyumlu Telefon Askısı Tasarımı

Soyaz Renkli Kılıflara Uyumlu Telefon Askısı Tasarımı

SOYAZ kılıflara uyumlu renkli boncuklu telefon askısı, eğlenceli bir tasarıma sahiptir. Rengârenk boncuklarla bezeli olması sayesinde her beğeniye hitap eder. Telefon askısının üzerinde tam 60 adet boncuk bulunur. Eğlenceli bir sırayla dizilen boncuklar; boyut, şekil, renk ve yapıları itibarıyla birbirinden ayrılır. Bu boncuklardan kimisi şeffaf yapısıyla cam kimisi de metalik rengiyle inci gibi görünse de parçaların tamamı plastiktir. Hafif ve dayanıklı materyale sahip boncuklu askı, bileğinizde veya çantanızda ağırlık yapmaz. Hafifliği sayesinde telefon ve kılıf açısından da herhangi bir sorun teşkil etmez. Tasarımında; kalpli, gülen yüzlü, nazar boncuklu, turuncu, mavi, pembe gibi çeşitli boncuklar kullanılan ürün; kişiye özel olarak da hazırlanabilir. Beğenilerinize göre istediğiniz tasarımı da yaptırabilirsiniz. Harfli boncuklarla isim yazdırdığınız telefon askısını sevimli bir hediye seçeneği olarak da değerlendirebilirsiniz.

Soyaz Boncuklu Kılıflara Uyumlu Telefon Askısının Kullanımı Nasıl?

Soyaz Boncuklu Kılıflara Uyumlu Telefon Askısının Kullanımı Nasıl?

SOYAZ renkli boncuklu telefon askısı hem yetişkinlerin hem çocukların kullanımına uygundur. Bu ürün, 30 cm’lik uzunluğa sahiptir. Telefon askısı, öncelikli olarak bilekte taşımak için tasarlanmış olsa da çocuklar için omuzda kullanım imkânı da bulunur. Elinizde âdeta bir bileklik gibi görünecek bu aksesuarı farklı şekillerde de kullanabilirsiniz. Örneğin askıyı çantalarınızın dışına asarak telefonunuza rahatça ulaşabilirsiniz. Küçük çantalarda yerden tasarruf ederken büyüklerde ise onca eşyanın arasında telefon aramak zorunda kalmazsınız. Cebinizden sarkıttığınız askı sayesinde telefonunuzu kolayca çekip çıkarabilirsiniz. Bu askıyı her türlü telefon kılıfında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüm telefon kılıflarının şarj soketine açılan yerinde veya ses ayarlama tuşlarının olduğu bölgesinde kesikler veya delikler bulunur. Bu renkli boncuklu askı, o deliklere geçirilmek suretiyle telefona sabitlenerek kullanıma hazır hâle gelir.

Soyaz Renkli Kılıflara Uyumlu Telefon Askısı El Yapımı mı?

Soyaz Renkli Kılıflara Uyumlu Telefon Askısı El Yapımı mı?

SOYAZ kılıflara uyumlu renkli boncuklu telefon askısı, markanın diğer ürünleri gibi tamamen el yapımıdır. İster hazır olarak sipariş edin isterseniz de kendi tasarımınızı yaptırın, her koşulda ürünleriniz el emeğiyle tek tek üretilir. Her boncuğun paraşüt ipine özenle dizilmesiyle benzersiz modeller ortaya çıkar. Özgün tasarımlı telefon askınızı, bir başkasının elinde görmeniz mümkün değildir. Üretim sırasında boncukları dizme işlemi için ise paraşüt ipi kullanılır. Paraşüt ipi, sağlam olmasıyla bilinir. Dayanıklı paraşüt ipi, kopmaya karşı gösterdiği dirençle kullanıcıya büyük avantaj sağlar. Neredeyse hiç deforme olmayan paraşüt ipi, elinize bir makas alıp kesmediğiniz takdirde kopmaz. Kendiliğinden kopma nedeniyle telefonun yere düşme riskini ortadan kaldırır. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz SOYAZ renkli boncuklu kılıflara uyumlu telefon askısı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu renkli telefon askısını Trendyol’dan satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.