SOUB SLEEP %100 Visco Ortopedik Kırpık Yastık 50x70

449,99 TL

Ürün Bilgileri

SOUB SLEEP %100 Visco Ortopedik Kırpık Yastık 50x70

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOUB SLEEP Satıcı Ünvanı: ŞABAN OĞUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1684931956200001 Vergi Kimlik Numarası: 6350416231
    Bu ürün SOUB SLEEP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soub Sleep Hayatımızın neredeyse üçte birini oluşturan uyku, zannedildiği kadar basit bir süreç değildir. Uyku haricindeki zamanın daha verimli olması, uyku zamanının ne kadar kaliteli olduğu ile alakalıdır. Bu durumun bilincinde olarak, Soub Sleep ailesi ticari kaygılar gözetmeksizin en kaliteli ürünü en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Neden Soub Sleep Visco Yastık? * Açık hücreli visco elastik malzemeden üretildiği için hava dolaşımı mükemmeldir ve bu sayede terlemeyi önler. * Visco, omurganın tam şeklini alır ve vücut yapısının bozulmasını önler. * Özellikle omurga ve buna bağlı rahatsızlıklar için en uygun tercih olmaktadır. * Esnek olması nedeniyle omurga üzerindeki basıncı azaltarak kan dolaşımını düzenlediği görülmektedir. * Antibakteriyel olması sebebiyle bakterileri barındırmaz. * Yıkanabilir ve fermuarlı dış kılıf ile temizliği kolay. İç visco dolgusu yıkanmaz. * Herhangi kötü bir koku barındırmaz. * 40 cm eninde ve 60 cm boyundaki yastık, uyku için ideal ve geniş kullanım sunar. * Tam ortopedik. Özellikler YASTIK KILIFI 50*70, KULLANIM HALİ İSE 40*60 CM DİR. %100 Visco parçacıklı iç dolgu Kırpık Visko/Kırpık Visco parçacıklı iç dolgusu 0.7 cm kalınlıkta 14 dansite sünger 20 gr tela iç kılıf 280 gr fermuarlı örme dış kılıf (50x70 cm) 20-22 cm yükseklik Kullanım formu 40 cm enine 60 cm uzunluğa sahip Toplam 1450-1550 gr ağırlık 16:00 A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuk Polyester
  • Dolgu Materyali Visko
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver