Sony Wh-1000xm4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Gümüş

10.400 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.740 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.999 TL12.999 TL

Ürün Bilgileri

Sony Wh-1000xm4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Gümüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: srmtelectronıc Satıcı Ünvanı: SERMET AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0180563914
    Bu ürün srmtelectronıc tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sony Wh-1000xm4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Gümüş

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Gümüş
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony Wh-1000xm4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Gümüş

Sony WH-1000XM4 gürültü önleyici kablosuz kulaklık gümüş kablosuz çalışma özelliği sayesinde seyahatte, evde ya da işe giderken, mekan fark etmeksizin, üst düzey ses performansı sağlar. Kulak üstü şeklinde de kullanılan ürünün kontrolünü dokunmatik özellik sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Bluetooth bağlantısıyla çalışan kulaklık; bilgisayar, tablet ve telefonla da uyumludur. İstediğiniz teknolojik cihazda ürünü kullanabilme şansınız vardır. Aynı zamanda dışarıdan gelen sesi engelleyebilirsiniz. Yüksek performanslı ürün, ses kalitesi sayesinde müzik dinlemeyi ve film izlemeyi hem keyifli hem de eğlenceli hale getirir. Her yaş grubuna hitap eden ürün sayesinde çevrim içi toplantılarda ya da telefon konuşmalarında seslerin dışarı çıkışı engellenir. Birinci sınıf kalite malzemeden üretilen WH-1000XM4 gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklık teknolojik özelliklerle donatılır.

  • Bluetooth özelliği
  • Kulak üstü kullanım
  • Yüksek ses kalitesi

Kullanışlı Sony Gürültü Önleyici Gümüş Kulaklık

Kullanışlı Sony Gürültü Önleyici Gümüş Kulaklık

Sony WH-1000XM4 gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklık yüksek çözünürlük donanımına ve şık tasarıma sahiptir. Yüksek performanslı gürültü önleyici özelliğe sahip ürünle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Cihazda bulunan mikrofonlu gürültü teknolojisi, ortamda bulunan sesleri kolaylıkla yakalar. WH1000XM4S.CE7 kodu sayesinde ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Film izlerken ya da müzik dinlerken telefonunuza gelen çağrıyı Speak-to Chat özelliği otomatik olarak durdurur. Ortam sesine izin verip sohbetinizi kolaylıkla yapmanızı sağlar. Uyarlanabilir ses kontrol mekanizması bulunan ürün, gidilen ortama uygun ideal ses ayarlamasını yapar. Bunun dışında önemli özelliklerden biri de sizin kulaklığınızı takıp takmadığınızı anlayan teknolojidir. Müziği durdurmak için düğmeye basmanıza gerek kalmadan kulaklığı kulağınızdan çıkarmanız, işlemin gerçekleşmesini sağlar. Arzu edilen tüm özelliklerin tek bir cihazda buluştuğu bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yüksek Performanslı Sony Gürültü Önleyici Kulaklık

Yüksek Performanslı Sony Gürültü Önleyici Kulaklık

WH- 1000XM4 gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklık modelinde bulunan gürültü önleyici teknolojide QN1 engelleme işlemcisi kullanılır. Bu sayede, ürün gürültüleri akustik ortama uyarlar. İstediğiniz ortamda ses ayarını kendinize göre yaparak ürünü kullanabilirsiniz. Hızlı şarj sistemi sayesinde kısa sürede batarya Full hale gelir. Sony WH1000XM4S.CE7 sayesinde müzik ve film keyfiniz kesintiye uğramadan keyifli vakit geçirirsiniz. Ürünle birlikte satılan taşıma çantasıyla her gittiğiniz yere kulaklığı kolayca götürebilirsiniz. Tatilde, okulda, işte ve yaşamın olduğu her yerde bu ses kalitesini deneyimleyebilirsiniz. Ürün, kutunun içerisine rahat girmesi için katlanabilir bir yapıya sahiptir. 30 saat süren pil ömrüyle gün boyu amacınıza hizmet eder. Doğum günlerinde arkadaşlarınıza, ailenize ve sevdiklerinize bu üründen alıp onları mutlu edebilirsiniz. Siz de yüksek performanslı, şık ve kaliteli bu ürüne gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Sony Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Avantajlı Fiyatıyla Sony Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık

Sony WH1000XM4 fiyatı itibarıyla farklı bütçelere uygun, şık ve kullanışlı bir üründür. Kulaklık, aynı anda iki Bluetooth bağlantılı cihazla kolaylıkla eşleşebilir. Bu da müşterilere kullanım rahatlığı sağlar. Sony WH-1000XM4 fiyatı cihaz özellikleri kapsamında belirlenir. Üstün teknolojik özelliklerle donatılan model, rengiyle de herkes tarafından beğenilir. Kullanım yaş sınırı olmayan ürünü yetişkinler ve çocuklar rahatlıkla tercih edebilir. Ürünün dokunmatik düğmeleri sayesinde parça değişimi ve ses yükseltimi kolay hale gelir. 30 saatlik pil ömrü, uzun yolculuklarda size istediğiniz keyfi yaşamanızı sağlar. Böylece kesintiye uğramadan zevkli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Siz de müzik ve film keyfinizi profesyonel bir kulaklıkla yapmak isterseniz, WH-1000XM4 fiyatını uygun şekilde Trendyol’dan bulabilirsiniz. Bu yüksek özellikli Sony WH-1000XM4 kulak üstü kablosuz kulaklık modelini kendinize ya da çevrenizdekilere satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Sony Wh-1000xm4 gürültü önleyici kablosuz kulaklık kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek kulaklık hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.