Sony Playstation 4 Slim Mega Pack + Horizon Ce + Gt Sport + Ratchet And Clank + 3 Aylık Psn Plus

14.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 4 Slim Mega Pack + Horizon Ce + Gt Sport + Ratchet And Clank + 3 Aylık Psn Plus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CASETAG TURKEY Satıcı Ünvanı: CASETAG GLOBAL ELEKTRONİK OYUN İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203076948800001 Vergi Kimlik Numarası: 2030769488
    Bu ürün CASETAG TURKEY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PS4 500 GB Mega Paket: İnanılmaz oyunlar ve kesintisiz eğlence Muhteşem oyun gücü, inanılmaz eğlence ve canlı HDR teknolojisi sunan PS4 konsolu. Oyunlarınızı, uygulamalarınızı, ekran görüntülerinizi ve videolarınızı orijinal PS4 modelinden daha ince ve daha hafif olan ve Jet Siyah rengine sahip PS4 konsolunda 500 GB'a kadar depolama alanıyla depolayın. İçerisinde Horizon Zero Dawn Complete Edition, GT Sport, Ratchet & Clank ve 3 aylık PlayStation Plus olan bu paket ile PlayStation dünyasına adım atın. Horizon Zero Dawn: Complete Edition: Makinelerin topraklarda gezindiği ve insanoğlunun artık egemen ırk olmadığı bir dönemde Aloy adındaki genç bir avcı, kaderini keşfetmek için bir yolculuğa çıkar. GT Sport: Ödüllü Gerçek Yarış Simülatörü serisi ilk kez PlayStation 4'e gelerek sizi gerçekten heyecanlandıracak yarışlara sokmak için yüksek adrenalinli pistlere yolluyor. FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) ile direksiyonu paylaşan Polyphony Digital, sıradan sürücülerden otomobil tutkunlarına kadar herkesin rahatça oynayabilmesi amacıyla titizlikle ayarlanmış bir yarış oyunu ile karşınıza çıkıyor. Ratchet & Clank: Orijinal Ratchet & Clank (PS2™) sürümündeki unsurları temel alan ve PS4’ün gücünden faydalanan yepyeni görsellerle gelen bu yapım pek çok yeni gezegen, yeni Clank oynanışı, yeni uçuş sekansları ve çok daha fazlasını içeriyor. Sıkı bir Ratchet hayranı veya seriye yeni başlayan biri olsanız da evrende unutulmaz bir yolculuğa hazır olun. 3 Aylık PS Plus: Çevrimiçi Multiplayer oyun modlarına, aylık ücretsiz oyunlara, özel indirimlere ve daha fazlasına erişim sağlayarak PlayStation deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.

Ürün Özellikleri

  • Sabit Disk 500 GB
  • Garanti Tipi Sony Eurasia Garantili
  • Model Slim
Geri Bildirim Ver