Smartfox Renk Değiştiren - Led Ampul - Dimmerli 9w Rgb - Uzaktan Kumandalı Led Ampul

101,90 TL

Ürün Bilgileri

Smartfox Renk Değiştiren - Led Ampul - Dimmerli 9w Rgb - Uzaktan Kumandalı Led Ampul

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği : Led Ampul 9 W Uzaktan Kumanda ( pili dahil ) 9w=60w RGB led ampul Ana renk beyaz ışıktır . 12 farklı renk ayarı.. Uzaktan kumanda ile açılır , kapanır ve renk değiştirilebilir. Dimmer özellikli ( Işık seviyesi kumanda ile azaltıp , çoğaltılabilir.) Kırmızı , yeşil, mavi ve bu renklerin karışımları uzaktan kumanda (kumanda+pili dahil) ile değiştirilebilir. E27 duy - standart tüm ampul duylarıyla uyumludur. 9w beyaz 6500k 60w güçünde 800 lümendir. 50/60hz 175-250v 25.000 saat ömür ışık açısı 300' dir. Düşük enerji tüketimlidir. Halojen ve enkadesant lambalara göre %90 enerji tasarrufludur. Az ısınma civa içermez uv ve infared radyasyon yaymaz. Radyasyon yaymadığından bebek odaları için tavsiye edilir. CE ve RoHS belgelidir. A++ enerji sınıfı

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 9 Watt
  • Dim Özelliği Var
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Smartfox Dimmerli 9 W RGB Renk Değiştiren Uzaktan Kumandalı LED Ampul

Farklı gereksinimlere göre tasarlanan birçok ampul çeşidi vardır. Smartfox 12 farklı renk ayarlı uzaktan kumandalı LED ampul, kalitesi ve kullanım kolaylığı sunan özellikleriyle fark yaratmayı başarır. Oldukça iyi ışık veren ampul, standart aydınlatma ürünlerine göre enerji tasarrufu sağlar. Oldukça uzun süre kullanabileceğiniz ürünün 25.000 saat ömrü bulunur. Bu özellik, ampulden 25.000 saat boyunca ışık alabileceğinizi gösterir. Söz konusu ampul, tarafınıza sağlam bir şekilde paketlenmiş olarak gönderilir. Daha az enerjiyle kaliteli ve renk bakımından çeşitli bir aydınlatma sağlamak isterseniz, Smartfox RGB uzaktan kumandalı 9 W LED ampulü tercih edebilirsiniz.

  • Güç: 9 Watt
  • Adet: 1
  • Ampul Teknolojisi: LED

Smartfox Uzaktan Kumandalı Led Ampulün Özellikleri Nelerdir?

Smartfox Uzaktan Kumandalı Led Ampulün Özellikleri Nelerdir?

Smartfox renk değiştiren uzaktan kumandalı LED ampul, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran bir üründür. Uzaktan kumanda ile açılır ve kapanır. CE ve RoHS belgesine sahiptir. A++ enerji sınıfı olan ürünün ana rengi, beyaz ışıktır. Söz konusu LED ampul, 12 farklı renk ayarına sahiptir. Bu sayede renk değiştirebilen ürün, eğlenceli bir kullanım sunar. Ampulun sağladığı renkler; kırmızı, yeşil, mavi ve bunları karışımlarıdır. Smartfox RGB uzaktan kumandalı 9 W LED ampul, dimmer özelliklidir. Işık seviyesi kumanda vasıtasıyla azaltılıp çoğaltılabilir. E27 duyu olan ürün, son derece kullanışlıdır. Standart tüm ampul duylarıyla uyumludur. Isınma düzeyi oldukça düşük olan ürünün enerji tüketimi de oldukça azdır. Smartfox 12 farklı renk ayarlı uzaktan kumandalı LED ampulün renk sıcaklığı 6500 kelvin, ışık akısı ise 800 lümendir.

Smartfox Uzaktan Kumandalı Led Ampul Nerelerde Kullanılabilir?

Smartfox Uzaktan Kumandalı Led Ampul Nerelerde Kullanılabilir?

Smartfox 12 farklı renk ayarlı uzaktan kumandalı LED ampul, birçok ortamda kullanılabilecek bir üründür. Civa içermeyen, UV ve infrared radyasyon yaymayan ürünün bebeğinizin veya çocuğunuzun odasında güvenle kullanabilirsiniz. Halojen ve enkandesan lambalara göre %90 enerji tasarruflu olan ampulu daha az elektrik harcamak istediğiniz alanlarda da tercih edebilirsiniz. Özellikle ışığın sürekli açık olduğu salon ya da çalışma odasında kullanabileceğiniz ürün, tasarruf etmenize olanak tanır. Smartfox 12 farklı renk ayarlı uzaktan kumandalı LED ampulü, değişik bir aydınlatma sağlamak istediğiniz her yere uyum sağlamayı başarır. Söz konusu LED ampulün olduğu yatak odasında kitap okuduktan sonra ışığı kapatmak için ayağa kalkma zorunluluğu ortadan kalkar. Ürün; antre, salon ve banyo da dâhil olmak üzere pek çok alanda yüksek performans gösterir.

Smartfox Uzaktan Kumandalı Led Ampul Nasıl Kullanılır?

Smartfox 12 farklı renk ayarlı uzaktan kumandalı LED ampulün kullanımı son derece kolaydır. Öncelikle ampul değişikliği yapmadan sigortadan elektrik kesilir. Elin doğrudan sigorta ile temas etmemesine dikkat edilir. Ampulü çıkarmak için bir bezden yardım alınır. Saat yönünün tersine çevrilen ampul, yerinden çıkarılır. Duy kontrol edildikten sonra yeni ampul, saat yönünde çevrilerek yuvasına yerleştirilir. Smartfox 12 farklı renk ayarlı uzaktan kumandalı LED ampulün montajı yapıldıktan sonraki süreç de oldukça kolay işler. Uzaktan kumandalı olan üründe, oturduğunuz yerden istediğiniz gibi renk değişikliği yapmanız mümkündür. İster çalışma odasında ister salonda kullanabileceğiniz bu ampulü hemen temin edebilir, ürünün avantajlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz Smartfox renk değiştiren uzaktan kumandalı LED ampul yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcıların ürünle ilgili deneyimlerini öğrenmeniz mümkündür. Üstün özellikleriyle birçok kullanıcıdan tam not almayı başaran bu LED ampule sahip olmak için Trendyol üzerinden satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.