Skechers LOMELL

3.331,02 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
40
41
43
44
45
42

Ürün Bilgileri

Skechers LOMELL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RECTO Satıcı Ünvanı: PAHA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719042436500001 Vergi Kimlik Numarası: 7190424365
    Bu ürün RECTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yumuşak file kumaştan saya ve açık burunlu tasarım Stabilite, yer tutuşu ve dayanıklılık sağlayan Goodyear® Performance dış taban teknolojisi kullanılmıştır Topuk yüksekliği 2,5 cm'dir. Skechers® logo detayı mevcuttur. İç tabanda konforlu yastıklama Luxe Foam kullanılmıştır. Burun ve ön ayak kısmında taraklı ayaklar için geniş konfor sağlayan Relaxed Fit® teknolojisi ile üretilmiştir Skechers Relaxed Fit: Lomell - Rip Tide erkek sandalet ile sıcak günlerinizde konforlu adımlar atın! Üst kısmında bulunan bantlar yumuşak dokumalı örgü kumaştan yapılmıştır ve ayarlanabilir yapıdadır. Bir sandalet ayağınıza ne kadar iyi oturursa o kadar rahat ve güvende hissedersiniz, bu nedenle bu bantların ayarlanabilir olması konforlu hissetmeniz açısından özel olarak düşünülmüştür. Skechers Relaxed Fit: Lomell - Rip Tide erkek sandaletin iç tabanında yer alan yüksek yastıklama teknolojisi aynı spor ayakkabılardaki gibi sizi yumuşacık hissettirirken, orta tabanında bulunan darbe emilimi teknolojisi sayesinde yerdeki minik pürüzleri hissetmeden yolunuza devam edebilirsiniz. Skechers Relaxed Fit: Lomell - Rip Tide erkek sandaletin dış tabanı ise en çok öne çıkan özelliklerinden biridir. Goodyear ile ortaklaşa geliştirilen bu özel dış taban, yer tutuşu konusundaki performansı ile sizi şaşkına çevirecek. En zorlu arazi koşullarında bile yeri sağlam bir şekilde tutan Skechers Relaxed Fit: Lomell - Rip Tide erkek sandalet sayesinde her koşulda rahatlıkla uzun yürüyüşler yapabilirsiniz! Skechers Ayakkabı Yıkama Talimatları: Benzer renkli çamaşırlarla, mümkünse koruyucu bir kılıf içine koyarak hassas programda, düşük devirde ve soğuk suyla yıkayınız. Çamaşır suyu, deterjan ve yumuşatıcı kullanmayınız. Ayakkabı tabanlıkları yıkama esnasında çıkarılmamalıdır. Asarak gölgede hava yolu ile kurumaya bırakınız.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver